exile Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 PERO KRALJU BOOKMARKA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 COKO KRALJU DESKTOPA!!! 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Ako se nekom svidela prethodna pesmica, evo onda jos jedne (znam da ovo nije topic za muziku, ali mom teci znaci da neko ovo cuje, a opet najvise ljudi cita bas ovaj topic). :) Odoh na snooker! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 leškocar. "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Ah...budite se sve kasnije... Skuvam kafu i napunim solju do vrha i stavim je na mali stocic...i taman kad sam hteo da je uzmem nogom udarim u stocic i umesto prve jutarnje kafe dobijem prvo jutarnje ciscenje.....fuuuuuufufufufuufuu QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Добро јутро (не)радни народе! Како је лепо кад устанеш у 9, а не у 7. :D Гомила обавеза данас... Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Ah...budite se sve kasnije... Skuvam kafu i napunim solju do vrha i stavim je na mali stocic...i taman kad sam hteo da je uzmem nogom udarim u stocic i umesto prve jutarnje kafe dobijem prvo jutarnje ciscenje.....fuuuuuufufufufuufuu ehehehehehehhihihihiih You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 i da,uneo sam danas pet tona uglja,like a boss,place mi se od umora ceo dan ugalj car, nikad se nisam osecao umornije i prljavije nego posle utovara uglja, ali sam na kraju bio srecan, arbeit macht frei! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Hteo sam da napišem da sam platio danas u prodavnici pola litre jogurta 70 dinara i da mi nije jasno kakva je to cena, ali sam onda skapirao da bi se verovatno pojavio draško i napisao "ne brini lale, biće još gore!" pa sam onda odlučio da neću to da napišem, iako jesam! I sad sam tek skapirao da je u nedelju ova parada ponosa, pa moram da vidim kako da rerutiram kretanje gradom pošto će tamo oko mene sigurno biti sve zatvoreno. I jutros sam izvadio neku košulju belu da obučem, a ona požutela :( a nisam je niti jednom obukao, da stvar bude još gora. Sad ne znam ni dal' postoji način da se to "izvuče", kapiram da ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Bice ovo veoma naporan dan i noc Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 ugalj car, nikad se nisam osecao umornije i prljavije nego posle utovara uglja, ali sam na kraju bio srecan, arbeit macht frei! I cepanje drva. Umoran ali prepuno srce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Hteo sam da napišem da sam platio danas u prodavnici pola litre jogurta 70 dinara i da mi nije jasno kakva je to cena, ali sam onda skapirao da bi se verovatno pojavio draško i napisao "ne brini lale, biće još gore!" pa sam onda odlučio da neću to da napišem, iako jesam! I sad sam tek skapirao da je u nedelju ova parada ponosa, pa moram da vidim kako da rerutiram kretanje gradom pošto će tamo oko mene sigurno biti sve zatvoreno. I jutros sam izvadio neku košulju belu da obučem, a ona požutela :( a nisam je niti jednom obukao, da stvar bude još gora. Sad ne znam ni dal' postoji način da se to "izvuče", kapiram da ne. žuto je in sad lacky, furaj tožu samo 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Hteo sam da napišem da sam platio danas u prodavnici pola litre jogurta 70 dinara i da mi nije jasno kakva je to cena, ali sam onda skapirao da bi se verovatno pojavio draško i napisao "ne brini lale, biće još gore!" pa sam onda odlučio da neću to da napišem, iako jesam! I sad sam tek skapirao da je u nedelju ova parada ponosa, pa moram da vidim kako da rerutiram kretanje gradom pošto će tamo oko mene sigurno biti sve zatvoreno. I jutros sam izvadio neku košulju belu da obučem, a ona požutela :( a nisam je niti jednom obukao, da stvar bude još gora. Sad ne znam ni dal' postoji način da se to "izvuče", kapiram da ne. varikina? fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 ugalj mrzim da unosim. cepanje drva, unosenje nebitno sve moze, ali ugalj no no :) posle par nedelja napokon ne moram u pola 7 da ustanem na posao :) izdrzacu valjda jos par dana rada dok ne pocne godina na faksu! vikend je blizu ! \o/ There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 @ hajli - hvala pero, siguran sam da ću biti hit! :) @ shoosh - pa možda, probaću baš, mada ću zapravo pitati babu, valjda zna :) znam da ona prvo maže takve fleke onim seljačkim sapunom pa stavlja u mašinu, kaže pomaže :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 У међувремену у 25. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Hahahaha do jaja! Bole ga prangija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 pa kad omladina nece da ustupi svoje mesto, mora covek nekako da se snadje Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 varikina? zhena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 (edited) pa kad omladina nece da ustupi svoje mesto, mora covek nekako da se snadje Ма јок, ушао на Каленићу, бус био полупразан. :) Edited September 29, 2011 by Ребел Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 aha, kapiram, ovo je izveo samo da bi mogao da se javi na mobilni i kaže: "evo ja na gajbi, šta ti?" eheheeeeeeeeeeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzere Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Je l' neko upisao drumski saobracaj i transport u Bg-u? Aj ako jeste pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Jutro dobri ljudi.... zaljubio sam se !Qq don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts