brue Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Pa bas si to i pomenuo, verovatno si zaboravio - upravo kraljicu vade, tj chestbustera, iz Ripli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Da samo kod ripli on nije bio u grudima ja mislim jer se kroz film ona drzi za stomak kad "oseca" prisustvo. A i ceo taj deo je jako stur u filmu sa objasnjenjem.A mozda i jeste nego se ja ne secam najbolje. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 25, 2011 Author Report Share Posted August 25, 2011 To je ok, ali zar je ne vade "pod specifičnim uslovima" tipa em je ona neki klon, em kao spremali su se za to "godinama" itd ... ja sam više mislio ono, standardni svemirski brod, tu je neki lokalni lekar, kao - aha, dajte ga brzo na operacioni sto, i onda ono, testera i udri :) edit: a možda se ni ja ne sećam. sa'ću poskidam sve delove pa ih pogledam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Sad si mi sprzio mozak, ne mogu ni ja da se tacno setim scene. Ako idemo nekom logikom, Ripli nosi kraljicu od kraja 2. dela i kroz treci. Ovi u 4. pokusavaju kloniranje da dobiju klona sa istim stanjem, tj humanoida sa chestbusterom unutra. Ali jebem li ga... ffs i prokleta vojska.. pur pena umesto mozga ostala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 (edited) Opet ja potezem knjige. Tamo se ne pominje nishta slichno. I predatori praktikuju koplje u rebra zarad ubijanja larve sve zajedno sa hostom. A ovo sa kloniranjem ripli je bilo kontam bash u nameri da se izvuche fajn primerak aliena (po lore-u ne bi trebalo da postoji jaje-kraljica, al opet, holivud je chudo...), u kontrolisanim uslovima od embriona pa nadalje. Jer ako se dobro setjam materijal sa kojim su radili je strugan sa zidova tamo gde je ripli postradala u trojci, i tako je valjda i doshlo do meashanja genetskog materijala. I na kraju krajeva ripli bacachem plamena spaljuje skladishte promashenih experimenata... Edited August 25, 2011 by Dreadnought Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 25, 2011 Author Report Share Posted August 25, 2011 OK, onda nije moguće :) A ta scena sa neuspelim eksperimetima mi je jedna od onih najgroznijih ... inače se tripujem kad su u filmovima tako ti neuspeli mutanti u formalinu, a izgleda da se to holivudu baš dopada :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Meni je najgroznija ona totalno bespotrebna scena u AvPu 2, gde tralala film odjednom biva presecen sa scenom trudnice iz koje umesto bebe iskacu cetiri mala aliena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Meni je najgrozniji onaj totalno nepotrebni film avp2. Krenuo sam da ga gledam i ugasio posle pola sata. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 onda nisi gledao Predators? :) e to je vr' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Istina nisam. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Meni je najgroznija ona totalno bespotrebna scena u AvPu 2, gde tralala film odjednom biva presecen sa scenom trudnice iz koje umesto bebe iskacu cetiri mala aliena. E to. Tipichno holivudsko preseravanje. Nema veze ni sa mozgom, ni sa lore-om. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 (edited) Ima vise nivoa lora :) Ono sto je kanon i ono sto nije. Za potrebe filma teorija ide da je Predalien bio Young-Queen tj. Kraljica kod koje se jos nije razvio sistem za nosenje jaja a da bi mogla u neprijateljskom okruzenju da opstane onda ima taj ubrzani sistem gde se direktno ubacuju chestbursteri u domacina. Zasto trudnice? Gore :) Zasto zene? More gore :) Edited August 26, 2011 by Pekarman Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 onda nisi gledao Predators? :) e to je vr' Uuu, tu je vrh momenat kad u bolnici onu ribu zahefta za zid :) Ostatak je đubre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 ja sam više mislio ono, standardni svemirski brod, tu je neki lokalni lekar, kao - aha, dajte ga brzo na operacioni sto, i onda ono, testera i udri :) Ma bre, za kilo rakije od domaceg voca dule skida facehuggere, vadi chest bustere sa lokalnom anestezijom Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 igor drug:* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 Ma bre, za kilo rakije od domaceg voca dule skida facehuggere, vadi chest bustere sa lokalnom anestezijom I ušiva ih duvan čvarcima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 26, 2011 Author Report Share Posted August 26, 2011 Ali realno, taj film niko ne bi gledao ... dule bi sve rešio u prvih pet minuta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkeus Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 jel radio Giger na jos nekim filovima, mozda Event Horizon? Ubedjen sam da sam u nekom tako slicnom filmu video neku alien tehnologiju sa jako slicnim dizajnom, ali nema leba da se setim, davno je bilo. http://en.wikipedia.org/wiki/Hr_giger#Movies * Dune (designs for unproduced Alejandro Jodorowsky adaptation of the Frank Herbert novel; the movie Dune was later made in an adaptation by David Lynch.) * Alien (designed, among other things, the Alien itself, The Derelict and the Space Jockey) * Alien 3 (designed the dog-like Alien bodyshape, plus a number of unused concepts, many mentioned on the special features disc of Alien 3) * Poltergeist II: The Other Side * Killer Condom * Species (designed Sil and the Ghost train in a dream sequence) * Batman Forever (designed radically different envisioning of the Batmobile; design not used in the film) * Future-Kill (designed artwork for the movie poster) * Tokyo: The Last Megalopolis (creature designs) Quote You're all gonna die. Then you'll be dead for way longer than you're alive; like, that's mostly what you're ever gonna be. You're just dead people that didn't die yet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 Gigerov betmobil :) Pretpostavljam da ima neke turbine-kurčeve (bukvalno) s obzirom na njegovu fiksaciju falusoidnim oblicima :) Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 H.R. Giger was contacted in 1994 to design a Batmobile for Batman Forver. His unique "X" shaped design was to include articulated front legs/mandibles, retractable fins, and gatling gun emplacements on each of the four pods on the sides of the vehicle. The design also combined side and forward intake ports with organinic spines and a central pod connecting the four legs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 6, 2011 Report Share Posted September 6, 2011 Alien serijal nema veze sa AvP serijalom , i to je navedeno vise puta na internetima... avp je sranje obicno, film snimljen po sasvim dobroj igri kojoj se i moglo oprostiti sto se zajebava ozbiljnom franshizom, jer je igra koja je napravljena u doba kada se igre nisu bile za siroke mase kao filmovi.... ajde sad uzmite i sta se desava u AVP Requiem , i kako se a i p fino uklapaju u malu naseobinuu iz unutrasnjosti... blah avp je banalan i treba ga zanemariti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted September 6, 2011 Report Share Posted September 6, 2011 мене ипак и даље занима како се од малог пробијача груди, величине пудле, унапреди у двометрашку секачицу за 3-4 дана. којом енергијом, којом материјом. идући теоријом и здравим разумом, за толику живуљку, такве специфичне тежине (оклоп, канџе), неопходно би било да поједу тоне меса све и да могу да синтетичу материју налик на челик од органске супстанце којом се хране. а да не помињемо воду, с обзиром на непрекидно и издашно цурење пљувачке. да пљувачку и одстранимо као холивудски моменат, опет остаје питање тако брзог раста. можда у јајету садрже ћелију са плазмом, која се аутоматски угради у грлиоца лица па се та енергија неким суперпроцесом претвара у ону материју од које су саздани. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted September 6, 2011 Report Share Posted September 6, 2011 Pa kolko sam ja skonto, pojede ostatke svog hosta, 'nako bez leba, i posle zdere sve sto je dovoljno malo da ne pojede njega. Na primer, u igri je cilj kao chest burster da dodjesh do skladishta laboratorije u kom su drzali machke za experimente. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted September 6, 2011 Report Share Posted September 6, 2011 Ili jednostavno niko nije mislio o tome. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted September 6, 2011 Report Share Posted September 6, 2011 Sa onom kiselinom, verovatno im nije problem da jedu bilo sta... od buba pa do svemirskog broda, tj metala. Znaci eto odakle masa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts