voodoo_ Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 Kako misliš nemam laptop? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 Ma uzmi ajfon, crni :) Salu na stranu g2 mini nemoj uzimati, bas je sranje za te pare, s skupljim modelom deli samo ime. Bolje dodaj jos 50ak evra pa ganjaj g2 ili mozda cak i n5 ako te usere cena. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 kupi beli fon u inat svima! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 Ružnjikav je 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Za ovog što mi je dao minus, ako je ovo lepo, školjka obojena u belo, a sa zadržanom prevelikom količinom detalja i crnim senzorom i mikrofonom onda jebo mater svoju 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Sad bas jedes govna :) Mislim mogu da razumem da neces beli jer je zenskast, jer je previse fensi, ovo ili ono, ali ovo sto si ti naveo bas nema smisla :) Mislim da nijedan telefon u beloj boji ne ispravlja nedostatke koje si naveo :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Sad bas jedes govna :) Mislim mogu da razumem da neces beli jer je zenskast, jer je previse fensi, ovo ili ono, ali ovo sto si ti naveo bas nema smisla :) Mislim da nijedan telefon u beloj boji ne ispravlja nedostatke koje si naveo :) Npr. Samsung Galaxy S4 beli izgleda mnogo bolje i skladnije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Moram priznati da ne vidim neku razliku: Mislim ima crni senzor i mikrofon kao sto si naveo i za G2, ne znam sta ti je ono da su zadrzani detalji, ali i S4 pozadi ima onu mrezicu i u beloj i u crnoj ili drugim bojama, dakle who was phone? :) Mislim S4 je po mojim standardima odlican telefon i ako oces da dodas jos malo para on je odlicna alternativa LG G2, ali prosto ne vidim ovo o cemu pricas, a S4 sam koristio godinu ipo, sad taj isti koristi lepsa polovina. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 (edited) A kakav je S3 Neo? Dual sim, 720p ekran, 1.5 GB RAM-a, 16 GB storidža, isti SoC kao u Moto G2 (jedino što je veći klok, 1.4 GHz umesto 1.2)... Edited March 17, 2015 by Ivan^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 To je solidan telefon, za razliku od vecine "neo" Samsung modela on je bolji od originalnog S3, tj ima 512MB rama vise. E sad tu ti je opet ono pitanje da li ti ne smeta Samsung bloatware i sl koji mnogi ovde spominju, pogotovu ako direktno poredimo G2 i S3 Neo. Meni to na primer nije problem. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Nestrpljiv sam :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post mohican Posted March 17, 2015 Popular Post Report Share Posted March 17, 2015 Svrbe te pare? Kupi leba 3 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Istripovao si se, i ja sam mislio da ce mi smetati beli telefon (isto moto g2), al sad kad ga imam realno mi je svejedno. Ako ti je bas problem, kapiram da mozes da uzmes neku masku/futrolu : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 nemoj uzimati S3, plox pitaj kojota kako mu radi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Kojote, kako ti radi S3? Mada Kojot je nobina za tehniku, ko zna šta je pritišćao od dugmića XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 nemoj samsunga plox Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 nemoj uzimati S3, plox pitaj kojota kako mu radi Sto si ljubomoran? To nije s3 to je s3 neo, ti neces da vudu bude matriks! Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Da zanemarimo zajebanciju, ali objektivno gledano za 50-70 evra vise mozes da uzmes S4 ili G2 ili uz jos malo para N5. Dok su S3 ili Moto G "ok" telefoni, ovi za malo vise para su stvarno odlicni telefoni te se isplati dodatna investicija. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 meni su svi samsunzi grozni. LG G2 i G3 su mi ok. Eto! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 ne kupujes telefon na 2 meseca, zastekaj malo vise kesha i kupi krshten fon jebote :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Ljudi, koji telefon uzimati do 250 eur? Pre svega me interesuje da li uzeti windows ili android, ili iphone? - Moje dosadasnje iskustvo s telefonima je samo da imam Huawei neki stariji (G300?) koji radi kao djubre, i ima jelte android. - Neki poznanici mi preporucuju windows telefon da uzmem ili ios. - Ne razumem se u ios uopste ali imam ipad air2 koji radi kao svajcarski sat, pretpostavljam da su i telefoni takvi. Sta ima za te pare novo? Sta ima polovno? (mada nisam fan polovnih stvari, za telefon bih mozda razmislio posto me ne lozi na nivou... "omg, moram da imam do jaja telefon" .. kao na primer za komp gde sam u fazonu da dajem hiljade evra.) Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 (edited) ne kupujes telefon na 2 meseca, zastekaj malo vise kesha i kupi krshten fon jebote :) Biraj Vudi, koji ti se sviđa Edited March 17, 2015 by Shekk 2 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 evo opet, meni je win phone super, ali sve je losiji kvalitet izrade. i da, super mi je jer je brz, glatko radi i jer me bk za aplikacije i napredne funkcije, a mnogo mnogo mi znace nokija mape i here drive. sve to mi prelepo radi na n520. sto se tice iPhone, meni je ipad vrh, ali iphoneovi mi nisu ostavili efekat. svaki krsten android mi je bolji. taj huawei koji imas je vnogo. evo recimo sta bih ja razmatrao da sad uzimam telefon i da odlucim da dam > 100 eura 1. da ga ne izgubim, ili bar ukljucim "find my phone opciju" (ima je na svim platformama) 2. n5, lg g2, lg g3, xiaomi, i jedan vrhunski telefon, one plus one, a od winphoneova n930 ili 830 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Meni je Xiaomi do jaja telefon, Note 4G, ako se ne varam, jedino ako ne zelis veliki telefon. Odlicno radi, odlicna optimizacija, kamera odlicna, cena jos vise dobra. iPhone licno koristim vec nekoliko meseci, i nema mane za sada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 evo i ja da priupitam,elem moj smecarski zte je odsluzio svoje pa nameravam da se prinovim.Ne trebaj mi nikakve specijalne aplikacije i funkcije.Zapao mi je za oko MS Lumia 640 koji izlazi uskoro.I cena bi trebala da bude ok,naravno kad prodje pocetna prodaja sa nesto visim cenama.Meni se cini ok telefon.Ili da ganjam nesto drugo za budzet od nekih 170-200e?Nije mi bitno da li fon android ili win. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts