Slađan Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 i zato što sam spičkao pare na druge stvari tada kad sam se ložio da kupujem, sad me boli kurac. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Najnormalnija pojava je da kažu da na stanju imaju telefon, i kada dodješ rade onaj klasični pilicarski fazon "nemamo taj ali imamo...." u nadi da će uspeti da obrlate nekog nesrećnika/cu koji su tehnološki retardirane veverice. Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qwertyu Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 (edited) Sta da uzmem: Sony T, LG 4xHD, Nexus 4, Samsung s3, Htc one mini, Htc one x, Htc desire 610 ? Bitna mi je kamera i da ne baguje telefon. Edited July 31, 2014 by lazarwowvreme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Ja prodajem svoj N4, pa ako se odlucis za njega pisi mi na pm. Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qwertyu Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 (edited) Odakle si? Koliko para? Sad vidim: Location:Блок 62 -> Борча Edited July 31, 2014 by lazarwowvreme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Кажем ти, ако те занима јави се на ПМ, нећу да спамујем тему за џабе.. 1 3 Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qwertyu Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Nema promote da saljem poruke. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Rikno mi je 4s... pregrejao se :D Neke preporuke...? U Sustini nisam za one mesecne pretplate kod operatera , nikad to nije bila dobra opcija iz prica okolo :D I u sustini nisam vise za ios...malko sam razocaran ovime ;( Sta je najbolje sad ? Ne toliko glomazan al opet mocan kao 4s pre 2.5 god :D Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Nexus 5 naravno konačno neko da dođe sa stavom da je kupovina preko operatera skupa, muka mi je više od pričanja iste priče svake dve strane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Ja to ne mogu da objasnim irl ljudima, josh me i pitaju sta da kupe, pa odu i kupe Note 1 ili S3 umesto Nexusa 4/5. ;/ Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Nexus 5 naravno konačno neko da dođe sa stavom da je kupovina preko operatera skupa, muka mi je više od pričanja iste priče svake dve strane Moze malo vise objasnjenja zasto Nexus 5 ? Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Hvala ti puno :) E da , jos jedna stvar... Gde da kupim Nexus 5 ? Ne bih voleo da nadjem poruke od pre par meseci na Italijanskom na telefonu i tako te fazone... Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Imas na mobilnom svetu u oglasima 1 dan stare, skinute se Lelenora sa garancijom ali nisu zakljucani(mada bi to trebalo proveriti).. To je, bar po meni, najsigurnija kupovina.. Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Uzeh i ja n5 pre nedelju dana iz oglasa.. Decko mi rekao da je sa telenora i da se n5 ne zakljucava na mreze (ili bar ne u telenoru), ubacio mts karticu kuci i sve je radilo bez problema (cisto da otklonim somijeve sumnje).. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Na isti fazon sam i ja uzeo n4 i nije bio zakljucan, al' reko mozda su promenili tu praksu :) Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qwertyu Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Mozes da mi posaljes u porukama cenu telefona za N4? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Ne prodaje on Nexus 4 Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Ja prodajem moj :) Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qwertyu Posted August 2, 2014 Report Share Posted August 2, 2014 Hvala, razmislicu pa cu da ti javim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted August 2, 2014 Report Share Posted August 2, 2014 kupio sam n5 :) prezadovoljan :D 1 Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 (edited) Uzo sam g3. Sad se malo smorio kad sam vido vase savete al ko me jebe kad nisam proverio prvo, u stvari u tom trenutku ga niste spominjali a ja nisam znao da cu uzeti pa nisam pitao a otisao sam po n5 i g2 kao sto je 1000 puta napisano, al nema u telenoru i ne znaju kad ce biti na stanju, al imao g3 kao noviji model. Imao sam galaxy s plus govance i fasciniran sam, nisam znao da ima ovako nesto:D. A najsmesnije sto sam preachovao svima koji uzimaju nov fon u mojoj okolini da uzmu g2 ili n5 i da je sve osim toga ludost. Naravno po direktivama odavde:) Edited August 4, 2014 by Longli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 g3 je odlican fon, mojne da se kajesh :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 (edited) Fon je urin apsolutno, nisam tip koji se interesuje za tehniku dok ne moram da je kupim, tako da od pre 2 godine kad sam uzeo s plus, nemam pojma kolko je to napredovalo. Vidim ja kad neko isuce neku azdaju i vidim da je moj djubre al nije to to kao kad imas u rukama i osetis kako je zapravo (no homo). Nego sto sad vidim da nije best buy al sta sad. Kida i dalje Edited August 4, 2014 by Longli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 Njemu je mana jedino sto je trenutno flagship pa je malo precenjen i sto su odlucili da zarad vece rezolucije, koju bas i ne mozes da primetis, zrtvuju trajanje baterije. Ali ne brigaj, svakako je azdaja od telefona :) 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 uzeh juce preko telenora, alcatel idol 2 mini.. medium range telefon, ali u odnosu na moj stari (sony xperia u) kome je ceo ekran prso od pada na beton, preporodio sam se sa ovim alcatelom. pregledan meni, brz (za sada) i ne izgleda lose uzivo. sto kaze longli, telefone gledam samo kad treba da kupim novi, a od sony-a je proslo 2 godine, tako da sam se bas iznenadio koliko je ovaj alcatel bolji po svim paramtetrima u odnosu na stari. :) nadam se da nece biti nepredvidjenih bugova i slicno, jer sam za sad zadovoljan. paket je "prenesi i surfuj xl" 2000din mesecno, telefon za 1din. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts