Jump to content

Koji mobilni telefon

Dule_smor

Recommended Posts

Najnormalnija pojava je da kažu da na stanju imaju telefon, i kada dodješ rade onaj klasični pilicarski fazon "nemamo taj ali imamo...." u nadi da će uspeti da obrlate nekog nesrećnika/cu koji su tehnološki retardirane veverice.

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

Rikno mi je 4s... pregrejao se :D

Neke preporuke...?

U Sustini nisam za one mesecne pretplate kod operatera , nikad to nije bila dobra opcija iz prica okolo :D

I u sustini nisam vise za ios...malko sam razocaran ovime ;(

Sta je najbolje sad ? Ne toliko glomazan al opet mocan kao 4s pre 2.5 god :D

^.^

Imas na mobilnom svetu u oglasima 1 dan stare, skinute se Lelenora sa garancijom ali nisu zakljucani(mada bi to trebalo proveriti).. To je, bar po meni, najsigurnija kupovina..

Ћирилизација интернета!

Uzeh i ja n5 pre nedelju dana iz oglasa.. Decko mi rekao da je sa telenora i da se n5 ne zakljucava na mreze (ili bar ne u telenoru), ubacio mts karticu kuci i sve je radilo bez problema (cisto da otklonim somijeve sumnje)..

prevelik ti avatar m8

Uzo sam g3. Sad se malo smorio kad sam vido vase savete al ko me jebe kad nisam proverio prvo, u stvari u tom trenutku ga niste spominjali a ja nisam znao da cu uzeti pa nisam pitao a otisao sam po n5 i g2 kao sto je 1000 puta napisano, al nema u telenoru i ne znaju kad ce biti na stanju, al imao g3 kao noviji model. Imao sam galaxy s plus govance i fasciniran sam, nisam znao da ima ovako nesto:D.

A najsmesnije sto sam preachovao svima koji uzimaju nov fon u mojoj okolini da uzmu g2 ili n5 i da je sve osim toga ludost. Naravno po direktivama odavde:)

Edited by Longli

Fon je urin apsolutno, nisam tip koji se interesuje za tehniku dok ne moram da je kupim, tako da od pre 2 godine kad sam uzeo s plus, nemam pojma kolko je to napredovalo. Vidim ja kad neko isuce neku azdaju i vidim da je moj djubre al nije to to kao kad imas u rukama i osetis kako je zapravo (no homo). Nego sto sad vidim da nije best buy al sta sad. Kida i dalje

Edited by Longli

alcatel-onetouch-idol-2-mini-1.jpg

uzeh juce preko telenora, alcatel idol 2 mini.. medium range telefon, ali u odnosu na moj stari (sony xperia u) kome je ceo ekran prso od pada na beton, preporodio sam se sa ovim alcatelom. pregledan meni, brz (za sada) i ne izgleda lose uzivo. sto kaze longli, telefone gledam samo kad treba da kupim novi, a od sony-a je proslo 2 godine, tako da sam se bas iznenadio koliko je ovaj alcatel bolji po svim paramtetrima u odnosu na stari. :) nadam se da nece biti nepredvidjenih bugova i slicno, jer sam za sad zadovoljan. paket je "prenesi i surfuj xl" 2000din mesecno, telefon za 1din. 

Bjukenon Mitch