Highl1 Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 how yes no, baš se ti prodavci po mallovima ubijaju od para doky pls Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 (edited) Pa ovo je bilo u prodavnici Orange-a. Valjda se oni razumeju u telefone posto sa njima rade svaki dan, nego ja koji dodjem jednom u godinu dana da pazarim. Edited October 25, 2012 by ducky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 oni vrlo verovatno imaju instrukcije šta tog dana/nedelje/meseca da guraju a šta ne, i to nema veze sa kvalitetom proizvoda. ne budi naivan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 ha, dakija zajebali glupi prodavci! šalim se malo ofc, malo da mu vratim za ono od juče, iako se ne ljutim. nego, apsolutno je moguće i da su stvarno likovi u tripu "najbolji ti je ovaj telefon brate!", a moguće je i ovo što ivke kaže. a ti se vodiš time šta kaže prodavac, koji u svakoj zemlji radi za platu ispod proseka, te se uzdaš u njegovo poznavanje mobilnih telefona? objasni mi molim te kakve veze ima ko ima koliku platu sa poznavanjem mobilnih telefona? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Jedno noob pitanje. Da li postoji ikakva mogucnost da se gledaju filmovi preko Android telefona, konkretno Huawei U8655-1 , tj. uz pomoc neke aplikacije ? Uzeh danas memorijsku karticu od 16 giga pa sam prebacio film Rane na telefon ali nece da reprodukuje =/ Hvala unapred. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Ja za to koristim MX player i prezadovoljan sam.. Skini samo i Codec pack uz njega... I BS player je dobae takodje... Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 (edited) Hvala drugari puno . Edited October 25, 2012 by edit_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
šljaki_ Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Je l' to moze i na Motoroli Pro Plus? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 a na impresivnom VGA ekranu sa preko 500 piksela najnovija visokobudžetska ostvarenja izgledaju praktično isto kao i u bioskopu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Nema boljeg telefona ispod 200 evra! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 oni vrlo verovatno imaju instrukcije šta tog dana/nedelje/meseca da guraju a šta ne, i to nema veze sa kvalitetom proizvoda. ne budi naivan. Ili još bolje - bonus za svaki uvaljeni prodati komad :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 ha, dakija zajebali glupi prodavci! šalim se malo ofc, malo da mu vratim za ono od juče, iako se ne ljutim. nego, apsolutno je moguće i da su stvarno likovi u tripu "najbolji ti je ovaj telefon brate!", a moguće je i ovo što ivke kaže. objasni mi molim te kakve veze ima ko ima koliku platu sa poznavanjem mobilnih telefona? Ima veze da je za to mesto mala plata, i sa tim ne zahteva nikakve predispozicije, sigurno ih ne ispituju arhitekturu telefona ili razlike između verzija Androida i iOS-a. Nego jednostavno pojavi se lik, pogledaju ga da li je klošar, da li ima bilo kakva iskustva kao prodavac, i dobija posao, tako je svugde, nijedan prodavac ni ovde ni po Evropi mi nikad nije dao pametan odgovor kad sam ga nešto pitao oko tehnike Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Pretpostavljao sam da ćeš tako nešto da odgovoriš, i ima logike to što pričaš naravno, međutim ne bih se složio da je svuda tako, ja sam imao drugačija iskustva... doduše ne konkretno sa prodavcima telefona, već sa prodavcima PC komponenti recimo, fazon zamisli vudua koji radi kao prodavac, taj neki fazon (znam par takvih ljudi, ono, poznanici). Siguran sam da isto tako postoji gomila likova koji se lože na telefone ceo život, prati to sve i eto rade kao prodavci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Pretpostavljao sam da ćeš tako nešto da odgovoriš, i ima logike to što pričaš naravno, međutim ne bih se složio da je svuda tako, ja sam imao drugačija iskustva... doduše ne konkretno sa prodavcima telefona, već sa prodavcima PC komponenti recimo, fazon zamisli vudua koji radi kao prodavac, taj neki fazon (znam par takvih ljudi, ono, poznanici). Siguran sam da isto tako postoji gomila likova koji se lože na telefone ceo život, prati to sve i eto rade kao prodavci. ne kažem da nema takvih ljudi, ali ja mislim da oni kod nas rade u manjim firmama, a ne u mainstream lancima za prodaju tehnike Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Pašće Lumia 920, crna. Ako ispoštuju dogovor. Valjda se oni razumeju [...], nego ja koji dodjem jednom u godinu dana da pazarim. ah, popularna "razumeti nego neko" konstrukcija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Zena ima problem sa prijemom poruka na Samsung GT-S5620. Poruke umesto da stizu u Prijemno sanduce odlaze u Otpremno sanduce. Da li neko zna kako da namestimo ovo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 ne kažem da nema takvih ljudi, ali ja mislim da oni kod nas rade u manjim firmama, a ne u mainstream lancima za prodaju tehnike Čekaj, pričali smo konkretno o Švajcarskoj? Jel i u Švajcarskoj isto takvi ljudi rade u manjim firmama? al nebitno, ne moraš da odgovoriš, glupa nam je rasprava postala realno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 rade, po lancima prodavnica tehničke opreme nije ništa bolje znanje prodavaca nego kao kod nas, solidno sam putovao, i to su moja iskustva Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 nestalo mi je 500 din kredita posle razgovora od 2 min na nexusu, wat do? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 pa pozovi provajdera. sta, gde, kako, koji paket, roaming ... moze biti bilo sta, a oni ce da znaju tacno sta je :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 nestalo mi je 500 din kredita posle razgovora od 2 min na nexusu, wat do? Verovatno te je odrao neki update u pozadini.. Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 (edited) ... Edited November 24, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 Tri trojčice tri dvojčice pozovi me ba... Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 LG Nexus 4 unlocked 300$ :OOOOOO Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 dobro, 350$ za 16 GB verziju, 8 GB je malo u današnje vreme Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts