Jump to content

Koji mobilni telefon

Dule_smor

Recommended Posts

19 minutes ago, Dule_smor said:

Kakvo je vreme sad na Majorci, kapiram da ipak ne moze da se kupa u moru?

samo ću ti reći da je polovinom septembra more i dalje neprijatno _toplo_ a ne hladno.

tako da ne verujem da se do polovine oktobra baš rashladilo da ne možeš da se kupaš.

3 minutes ago, killYg0r said:

There is no such thing as neprijatno toplo!

znam na šta misliš ali veruj mi, ta obala kod Palme (grada), tj playa de palma, arenal itd, ulaziš u vodu kao da ulaziš u đakuzi, nikakva "priprema" ti ne treba i onda zapravo izlaziš iz vode da bi se rashladio.

5 hours ago, Lucky said:

znam na šta misliš ali veruj mi, ta obala kod Palme (grada), tj playa de palma, arenal itd, ulaziš u vodu kao da ulaziš u đakuzi, nikakva "priprema" ti ne treba i onda zapravo izlaziš iz vode da bi se rashladio.

Nista, da se nadje nesto izmedju sa idealnom temperaturom!

4 hours ago, kozurik said:

Samo da @Absolut ne vidi kako kukaš unapred 🙂

Ko je ovaj Kozurik!

20 minutes ago, alfa said:

Futogy, kupi bilo koji od navedenih koji ti paše, samo mojne šaomi flegšip ljubi brat

Moze lock!

@millanče haha, milanče brt! Samo mala ispravka, poslednji telefon po kriterijumima ne može biti P9 kad trenutno imam P10, koji je isto 7mm! 😄

Ulpy - da, xiaomi verovatno otpisujem, moooožda bih uzeo onaj 12S ULTRA koji ima samo u Kini, sa onom nenormalno velikom kamerom (iako mi nije kamera prioritet) i KOŽOM (SOOO PREMIUM) nazad.

Tako da u suštini Pixel 7 vs Asus će verovatno bit, ne žuri mi se, videćemo

9 hours ago, togFU said:

@millanče haha, milanče brt! Samo mala ispravka, poslednji telefon po kriterijumima ne može biti P9 kad trenutno imam P10, koji je isto 7mm! 😄

Ulpy - da, xiaomi verovatno otpisujem, moooožda bih uzeo onaj 12S ULTRA koji ima samo u Kini, sa onom nenormalno velikom kamerom (iako mi nije kamera prioritet) i KOŽOM (SOOO PREMIUM) nazad.

Tako da u suštini Pixel 7 vs Asus će verovatno bit, ne žuri mi se, videćemo

Ladno sam ih brdo i koristio, i servsirao/prodao, i uvek imao subjektivni osećaj da je p10 malo deblji, valjda što je zaobljen, dok mi je P9 delovao tanji jer je četvrtast, izgleda... Da, ladno 7mm oba :) Možda je u ovome problem :) Vidim da su poslednji ajfoni svi u 7-8 mm rasponu, pa nije to strašno toliko... Samsung flegšipi guraju oko 8mm, mada je standardni s22 7.6mm, opet, može da se proguta to :D

Maksimalno podržavaam preskakanje zlog dvojca Apple / Samsung i ekspreimentisanje sa, ako se može priuštiti, Pixel, ASUS, Motorolom, sa novim Honorom se sve kanim, ali nikako, previše me dobro služi mate 20 lite, plus mi još uvek besprekorno na njemu šljaka YouTube Vanced, ne znam kako ću bez toga dalje, iskreno :(

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

11 hours ago, killYg0r said:

Nista, da se nadje nesto izmedju sa idealnom temperaturom!

15 hours ago, kozurik said:

ma, da me neko ne shvati pogrešno, ja bih uvek tako nego da mi bude ladna voda, nego prosto treba biti spreman na to a ima i onih što baš vole da se razlade kad uđu.

u suštini poenta je bila da verovatno sad i dalje može da se kupa ako je tako toplo polovinom septembra.

10 hours ago, togFU said:

mislim da je note4 imao tu kožu pozadi (ili imitaciju), ne mogu da se setim, dosta se to prljalo jer ipak ono bacaš po stolu držiš po džepu itd i stalno ti je u ruci dizvineš.

20 minutes ago, Dule_smor said:

ja sam mislio da je taj deo sredozemlja hladniji...doduse mi smo bili na apsolvenstkoj pocetkom juna kod Barselone i bilo je ledeno, nije moglo da se kupa

pa šta ga znam, evo izguglao sam neki sajt - https://seatemperature.info/palma-de-mallorca-water-temperature.html

deluje da je i dalje prilično kul za plivanje. 

u junu je logično da je hladnije jer se nije još ugrejalo more.

On 10/13/2022 at 3:29 PM, Dule_smor said:

Kakvo je vreme sad na Majorci, kapiram da ipak ne moze da se kupa u moru?

Ne znam da li moze, i ja i moj klinac se kupali 😄

Salim se, naravno da moze, temperatura vode je tih dana dok sam bio tamo bila izmedju 23-25 C, tako da je to skroz ok. Prepuno je bilo inace, s obzirom da je trenutno raspust u Svici i Nemackoj, pa su porodice sa malom decom nagrnule.

U Julu i Avgustu je tamo voda pretopla, tako da za nekog ko je navikao na toplije ovo zvuci hladno, ali meni je skroz ok. Jebeno je kada duva vetar (a ima ga cesto) pa je taj izlazak iz vode dok se ne uvijes u peskir bas bolan 😄

"Choose life..."

realno 

ja sam naleteo na par rivjuova (fato nemoj obe noge!) i uglavnom su hvalili bateriju, ekran, ceo taj inzenjerski deo oko hladjenja, ali gejmerski telefon... mozda sam previse nazadan, pa ne razumem gejming i gledanje filmova na telefonu. ali valjda ima smisla sa ovom novom ADHD generacijom dece gde im roditelji uvale telefon u ruke pre nego sto ih stave na sisu, jebemliga 

On 10/14/2022 at 8:00 AM, millanče said:

Ladno sam ih brdo i koristio, i servsirao/prodao, i uvek imao subjektivni osećaj da je p10 malo deblji, valjda što je zaobljen, dok mi je P9 delovao tanji jer je četvrtast, izgleda... Da, ladno 7mm oba 🙂 Možda je u ovome problem 🙂 Vidim da su poslednji ajfoni svi u 7-8 mm rasponu, pa nije to strašno toliko... Samsung flegšipi guraju oko 8mm, mada je standardni s22 7.6mm, opet, može da se proguta to 😄

Maksimalno podržavaam preskakanje zlog dvojca Apple / Samsung i ekspreimentisanje sa, ako se može priuštiti, Pixel, ASUS, Motorolom, sa novim Honorom se sve kanim, ali nikako, previše me dobro služi mate 20 lite, plus mi još uvek besprekorno na njemu šljaka YouTube Vanced, ne znam kako ću bez toga dalje, iskreno 😞

Чекај, ЈутјубВ је муерте? Приметио сам да нема освежења већ неко време и појављују се огласи, али не у току видеа. Шта сам пропустио?

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

13 minutes ago, overkind said:

Чекај, ЈутјубВ је муерте? Приметио сам да нема освежења већ неко време и појављују се огласи, али не у току видеа. Шта сам пропустио?

Ubijen proletos, legal reasons. Nisam probao, istina, da kloniram aplikaciju sa jednog na drugi fon, možda to može, ali pitanje je dokle ce šljakati. 

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

1 hour ago, evgeniy said:

realno 

ja sam naleteo na par rivjuova (fato nemoj obe noge!) i uglavnom su hvalili bateriju, ekran, ceo taj inzenjerski deo oko hladjenja, ali gejmerski telefon... mozda sam previse nazadan, pa ne razumem gejming i gledanje filmova na telefonu. ali valjda ima smisla sa ovom novom ADHD generacijom dece gde im roditelji uvale telefon u ruke pre nego sto ih stave na sisu, jebemliga 

meni se kvalitet izrade kod tih Asusa nikad nije dopadao, nekako mi je bio suviše plastičan.

možda su oni nešto popravili kasnije, ali tad kad sam gledao bili su baš nekako iza drugih.