Jump to content

Koji mobilni telefon

Dule_smor

Recommended Posts

@problemi sa baterijom:
Ne mora da znaci da ako vam je baterija na telefonu jako losa, da je do nje problem.

Meni je na xperija j koji sam kupio 2012. trajala skoro po 2 dana u pocetku, i posle godinu dana dosao do toga da traje 5 sati. 

U medjuvremenu, pre 1-1,5god me je nesto zajebavao ekran, odneo ga u servis(bio pod garancijom), oni otkrili da je problem sa maticnom, i zamenili.

Nakon zamene maticne, pa sve do pre par meseci dok nisam uzeo novi fon, na njemu je baterija drzala 48+ sati lagano, uz svakodnevno koriscenje interneta, whatsapp-a, poziva, i sl. (bez igrica, uzasno je spor telefon za to :D )

Naravno, zamena maticne = nov telefon, jbg, ali poenta je da mi je ostala stara baterija, i da je sa njom telefon radio isto ako ne i bolje nego kad sam ga kupio.

"Choose life..."

ma ovi više ne znaju gde biju, ubiše ih kinezi. onaj ipad pro, pa ona glupa olovka ... da ne pominjem miša koji se puni kad ga okreneš naopačke, pa ne možeš da ga koristiš dok se puni ... totalno bez mozga.

MTS me danas obradovao :) Porucim Sony Xperia Z5 Premium, za dva dana stigne, zovu me i kazu stigo telefon i poklon Tablet Tesla M8 :O

Uzmem sve to lepo, donesem kuci gurnem telenor karticu otkljucan telefon \o/

zanimljivo :)

Za ovaj case sam čitao pre neki dan, indikator napunjenosti je sa unutrašnje strane i vidi se samo kada telefon nije u kućištu (?!) a iako šatro iOS kontroliše aktiviranje baterije kada je potrebna dopuna, prikaz stanja baterije na iOS je uvek 100% dok se ne potroši case i ne krene da troši internu bateriju.

• 3 weeks later...

Mali off, ali zanimljiv 60 minutes iz Applea - http://www.cbsnews.com/news/60-minutes-apple-tim-cook-charlie-rose/

Mislim da je interesantan i onima koji gotive ali i onima koji ne gotive Apple.

apple car tbh 

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will