f4ts0 Posted July 1, 2021 Report Share Posted July 1, 2021 E taj bas taj Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 3, 2021 Report Share Posted July 3, 2021 (edited) Možda da pogledaš gde ima Oneplus Nord, mada nemam lično iskustvo kao sa huawejcima, samo su reviewi solidni. Ravno šest inča ekran ali razvučeno do ivica trebalo bi da bude ukupna veličina toga poput "normalnog" 5.5inč telefona iz 2017. sa "bradom" i "čelom" 😄 edit sjebao sam se, negde sam video 6.0. u stvari je 6.44 nord. Jebote, ladno nema više kompaktnih andorida da vlajaju nečemu Edited July 3, 2021 by millanče Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 20, 2021 Report Share Posted October 20, 2021 Mogu vam reći iako ne koristim Android već neko vreme, ovi novi Pixeli su odlični! I dizajnerski su ih lepo sklopili i dobre performanse čak mi ni ovaj "camera bar" ne smeta toliko, ne deluje grdno baš ... ne znam doduše uživo... naravno pitanje je koliko će da košta kod nas kad ga neko dovuče ovde,a li 600$ deluje dosta dobra cena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted October 24, 2021 Report Share Posted October 24, 2021 Best buy varijanta kod mts/a1? Akcenat na kameru (ofc), pare nisu probl. 😁 Huawei više ne igra ulogu zato što nema gugla. Hvala! 🍀 Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuse.buca Posted October 25, 2021 Report Share Posted October 25, 2021 Xiaomi 11T Pro 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 25, 2021 Report Share Posted October 25, 2021 9 hours ago, rbds said: Best buy varijanta kod mts/a1? Akcenat na kameru (ofc), pare nisu probl. 😁 Huawei više ne igra ulogu zato što nema gugla. Hvala! 🍀 pa jel best buy ili pare nisu problem? 🙂 uvek možeš da dobiješ savet za 11t pro ili iphone 13 pro max ako pare nisu problem 🙂 možda da vidiš šta ima i od oneplusa, tipa onaj oneplus 9, a realno možda i 11t koji nije pro radi posao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted October 25, 2021 Report Share Posted October 25, 2021 Ili samsung galaxy s21 ultra.. 😂 Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 25, 2021 Report Share Posted October 25, 2021 2 minutes ago, rbds said: Ili samsung galaxy s21 ultra.. 😂 ne bih ja uzimao nešto na zalasku, njega su davno predstavili, tipa krajem prošle godine ja mislim, što znači da će uskoro galaxy s22 npr - https://www.techradar.com/news/samsung-galaxy-s22-chipset-leak-reveals-the-key-specs-of-the-upcoming-flagships opet, vraćam se na "pare nisu problem" priču 🙂 ako već nisu možeš da sačekaš dva meseca ako bi gađala baš samsung 🙂 ne znam što ali možda roknu nešto mega super kul kod baterije 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 25, 2021 Report Share Posted October 25, 2021 Ako si baš za Samsung mislim da ti je recimo i S20 FE sasvim ok rešenje, moja bratanica ga je iskukala, za te pare realno dobar odnos cena i kvalitet ako gledamo tu flagship kategoriju (iako od prošle godine). Ali opet pare nisu problem je dosta rastegljiv pojam :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted October 25, 2021 Report Share Posted October 25, 2021 Ako pare nisu problem, a bitna je kamera, i google, zasto ne neki od Pixel modela? Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 25, 2021 Report Share Posted October 25, 2021 Nemoguće ih je nabaviti uz ugovor sa operaterom, a i za keš je dosta komplikacija, nemaš garanciju i sl... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted October 25, 2021 Report Share Posted October 25, 2021 Mene dobro sluzi s20FE, uzo prosle godine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted October 25, 2021 Report Share Posted October 25, 2021 Mene odlično služi p20 pro, ali se razmišljam da ga menjam. Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted October 25, 2021 Report Share Posted October 25, 2021 2 hours ago, rbds said: Mene odlično služi p20 pro, ali se razmišljam da ga menjam. Onda samo uzmes p30 pro, imas google, i teras jos naredne 3 godine lagano 😄 Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted October 25, 2021 Report Share Posted October 25, 2021 Ja uzeo pre neki dan Motorola Edge 20 Pro. Kamere nisu kao kod flagshipa, ali su bolje od a70 koji sam imao. Ali mi malo nedostaje One UI sa Samsunga. Prečice nisu gde sam navikao, nema AoD. Ali 5x zoom kamera radi vrh. 1 Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted October 25, 2021 Report Share Posted October 25, 2021 I moj glas za Motorolu, skoro pa stock Android, meni je to prednost 🙂 + oni Moto gestures. I najmanje bloata ima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted October 25, 2021 Report Share Posted October 25, 2021 U Telenoru mi izašao 466 € Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 25, 2021 Report Share Posted October 25, 2021 1 hour ago, manson said: I moj glas za Motorolu, skoro pa stock Android, meni je to prednost 🙂 + oni Moto gestures. I najmanje bloata ima. Ja sam dosta "razočaran" kako se Motorola ponaša posle nekog vremena. Imam nekoliko Motorola (One, One Vision, i još neka) i sve su Android One, stock drnde-mrnde, međutim bukvalno posle godinu dana su krenule da se raspadaju kao najgori kinezi neki. Ajd možda su to sredili kasnije i-ili na jačim modelima, mada su ovi bili kao "srednje jaki" kad su se pojavili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted October 25, 2021 Report Share Posted October 25, 2021 Ja sam bila veomaaaa zadovoljna neksusima, N5 i N5x. Pa sam godinu dana nosila iphone se, paa prešla na p20 pro i evo prošlo 3god. Motorolu, a ni Samsung nisam nikada imala. Ono neko vreme samsung s2, tada sam uzela htc sensation. Ne igram igrice, ali mi je bitna kamera i naravno baterija. Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 25, 2021 Report Share Posted October 25, 2021 43 minutes ago, rbds said: Ja sam bila veomaaaa zadovoljna neksusima, N5 i N5x. Pa sam godinu dana nosila iphone se, paa prešla na p20 pro i evo prošlo 3god. Motorolu, a ni Samsung nisam nikada imala. Ono neko vreme samsung s2, tada sam uzela htc sensation. Ne igram igrice, ali mi je bitna kamera i naravno baterija. onda možda ne ipak iphone :)) ne znam dal vredi samsung dok se ne navikneš na UI i to, mada toliko si izmenjala telefona da možda nije ni toliki problem :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted October 25, 2021 Report Share Posted October 25, 2021 1 hour ago, Lucky said: Ja sam dosta "razočaran" kako se Motorola ponaša posle nekog vremena. Imam nekoliko Motorola (One, One Vision, i još neka) i sve su Android One, stock drnde-mrnde, međutim bukvalno posle godinu dana su krenule da se raspadaju kao najgori kinezi neki. Ajd možda su to sredili kasnije i-ili na jačim modelima, mada su ovi bili kao "srednje jaki" kad su se pojavili. ja bas imam suprotno iskustvo, nekih 10ak godina uzimam motorole, ta one vision mi zadnja i radi odlicno eo nakon 2 god, kao i prethodne kada budem menjao verovatno cu ovaj sto santa spominje, vidim da je uglavnom nahvaljen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 25, 2021 Report Share Posted October 25, 2021 20 minutes ago, mladenq said: ja bas imam suprotno iskustvo, nekih 10ak godina uzimam motorole, ta one vision mi zadnja i radi odlicno eo nakon 2 god, kao i prethodne kada budem menjao verovatno cu ovaj sto santa spominje, vidim da je uglavnom nahvaljen pa ja jedino ako nisam svoja baba pa instalirao viruse 🙂 ono bukvalno telefoni nemaju ništa sem 10 standardnih appova ... 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted October 25, 2021 Report Share Posted October 25, 2021 1 minute ago, Lucky said: pa ja jedino ako nisam svoja baba pa instalirao viruse 🙂 ono bukvalno telefoni nemaju ništa sem 10 standardnih appova ... 🙂 Ne znam, ja sam uvek morao da brišem +10 app sa Huawei Xiaomi telefona Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted October 25, 2021 Report Share Posted October 25, 2021 54 minutes ago, Lucky said: pa ja jedino ako nisam svoja baba pa instalirao viruse 🙂 ono bukvalno telefoni nemaju ništa sem 10 standardnih appova ... 🙂 sta ce ti vise koj k :d, ima sve sto treba plus ovih nekih par moto korisnih zajebancija, taman! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 25, 2021 Report Share Posted October 25, 2021 3 hours ago, rbds said: Ne igram igrice, ali mi je bitna kamera i naravno baterija. Pa ako su ovo dva kriterijuma, ja stvarno ne vidim bolji izbor od iphone, posto pare nisu problem. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts