Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

tl;dr

lik je iz aviona tweetovao iz zezanja da bi voleo da ga na aerodromu saceka biftek iz nekog restorana ~30km udaljenog u kom stalno jede, ovi vide tweet i stvarno mu odnesu na aerodrom

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

Koji je k ženama da dodaju (pričaju) sa bivšim devojkama sadašnjih dečaka? Brate šta ja imam da pričam? Da joj delim savete, šta on voli, a šta ne voli? Mislimmmmmm! :fp: :smajlikojiudaraglavomoziddoiznemoglosti: Hihihoho, da nećemo možda da budemo i drugarice?! [b)]

i'm not fat, i'm just easy to see..

bio je na stankofestu :tf:

Ne mogu da zaspim pa to ti je.Da li je moguće da se muzika sa BF-a čuje do Carine, ffs

"When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful".

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power".

Superbia in Proelio

Брате, рибе на кеца изваљују шта је ''кмиј'', трипово сам да је неизваљиво без предзнања!

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Mali update za proshlonedeljnu situaciju dzeparenja na Adi. Javili su se neki ljudi, nashli su dokumenta moje devojke i zvali su je da dodje da ih pokupi. Dzeparoshi su verovatno bacili negde sa strane, kad su uzeli kesh, kao i obicno.

Vera u ljudski rod +1?

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Брате, рибе на кеца изваљују шта је ''кмиј'', трипово сам да је неизваљиво без предзнања!

Ja sam svakoj morao da objasnjavam. :/

In other news, stigla maja:

G9lYV.jpg

KvJUC.jpg

Edited by Sinistral

Mali update za proshlonedeljnu situaciju dzeparenja na Adi. Javili su se neki ljudi, nashli su dokumenta moje devojke i zvali su je da dodje da ih pokupi. Dzeparoshi su verovatno bacili negde sa strane, kad su uzeli kesh, kao i obicno.

Vera u ljudski rod +1?

Kao klinac sam nasao novcarku sa dokumentima, saznao tekefon, vratio bakuti. u gajbi me je umesto cokolade docekala murija jer me je baba nabedila da sam joj pokrao pare.

pre par godina nadjem novcarku sa 500 jura, vratim, lik pobegne, ni hvala (mozda sam ovde nekoc pisao o tome)

tako da bih sad vratio samo kad proverim fb profil ako je zensko i to dobro

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...