Lucky Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Dobar dan! Ne znam kakvo je ovo vreme, ali mi se ne dopada! :) Sad gledam šta da radim, dal' da perem kola ili ne, bolje ne, deluje da će svakako pasti kiša. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 poz carevi radnih subota Nije valjda dotle doslo Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Ćuti dok nema radnih nedelja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 pa ima, za nas prave berace pamuka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Danas havarija,burazerova svadba,hijaooo rakijo! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Skoro godinu dana sam živeo na staroj karaburmi u ulici Generala Aračića, i uvek sam se pitao ko je taj lik, i setim se juče njega i bacim pogled na wiki. Ispostavilo se da je čovek Jagodinac, junak ratova sa Turcima i Balkanskih ratova , umro je u ww1 pokušavajući da pomogne svojim vojnicima da se izleče od tifusa, da bi ga na kraju tifus ubio. Moraću malo više da se pozabavim istaknutim ličnostima svog kraja, sramota da nisam znao za jednu ovakvu gromadu jagodinske istorije. Elem, više ne živim tamo je sam konačno dobio mesto u studenjaku \o/ У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 sad mi reci i da ne znaš o pukovniku studenjačiću i kolosalnoj pobedi kod jagodinske menze, čabke brate! :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Bio sam u Idea prodavnici iz pakla :) Kako sam kročio unutra tako neki negativni vajb ... prvo na sekciji sa hlebom neka baba traži hleb, dobije ga, onda traži da ga vrati nazad jer je opipala kroz kesu da je mator. Onda ova nadrkana što služi krene da pipa sve druge i kao "pa svi su isti" (ja se tu malo nasmejem :)) i nađe joj neki. Dva koraka dalje, žali se neka žena liku na suhomesnatom da je slanina koju je kupila pre par dana bila pokvarena. Ovaj kao "mi je uzimamo već 10 godina" nešto krenuo da lupa nemam pojma. Pet koraka dalje, ženi padaju kolica ona ispada sve živo iz njih. Dolazim do pola radnje, upadaju neki likovi i pevuše poskakujući "Danas imamo za pivo, danas imamo za pivo!" (ovo mi je doduše, bilo smešno). Onda dolazim na kasu, naravno biram onu sa najmanje reda što se opet ispostavlja kao greška. Na toj kasi prvo nema kesa, pa kasirka ide po kese pa se vraća, pa onda ova što je pokupovala pola radnje na mlevenom mesu nema barkod i cenu, pa ova ide do mesa (koje je na drugom kraju radnje). Pa se vraća, pa ova hoće neke cigarete kojih tu nema, pa ova ide opet negde, pa se vraća pa ima samo jednu paklu ne 3, pa ova bira neke druge. U tom ulazi neka baba i baš na ovu "moju" kasu dolazi i kao "Dajte mi onaj račun od 3500 dinara od pre sat vremena!". Ova na kasi zbunjena, kao "wtf?", baba kao - pa tu je negde, i kreće da traži oko kase i na kasi i na pultu i svugde taj račun kojeg naravno nema nigde. Ja konačno dolazim na red, plaćam i dok pakujem stvari neka žena posle mene kupuje svašta i između ostalog lubenicu i baš prvo uzima lubenicu, daje da se kuca i bukvalno me gura od kase sa onom lubenicom u rukama i kad je spustila kao "jao izvini sine, hehe, hehe" ... rek'o, dobro izađ'o. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Kako ti uvek naletis na takve sve ljude to mi nikada nece biti jasno :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Данас имамо за пиво! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Чабке за градоначелника! Imao je Beograd gradonačelnika Jagodinca :) http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%96%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%B4_%D0%9A%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%87%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%9B У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 što li se taj čovek samoubio ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 (edited) Edit: Ako se ne varam, zbog teške bolesti i smrti supruge. Edited July 23, 2011 by shw. Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Pa, toliko od Ejmi.. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=07&dd=23&nav_category=78&nav_id=527357 У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Сваки пакт са ђаволом завршава се исто. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Sad će da je voršipuju ko Kobejna Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 To je ta famozna brojka 27 У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Klub 27...da, da.... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
HSIwaN Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 dal je neko makar osvojio ipod.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 raspala gadura ,samo je bilo pitanje vremena.. When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 kako glup komentar. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 ništa, koji ćemo trg da nazovemo po ejmi? :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Није лепо кад умре неко млад, без анализе, једно је кад неко неког нервира јер је коман, чобан, шта год, друго је кад се људи спрдају, радују или нешто у том фазону... И то одмах, ружно је. Нећемо ниједан трг да назовемо по њој, не бој се. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 (edited) nisam ismevao ejmi nego sam ismevao nas, dule, jebote :D za ejmi rip, ja sam je gotivio, no svi žanjemo šta posejemo Edited July 23, 2011 by Mr. Nobody :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 А јебига, извини, него знам кад год неко умре, нађе се милион ликова да им буде до јаја, иако тај неко није Насер Орић, него неки несрећник. Ја је нисам готивио, али никад нисам схватао повезаност између тога што је неко распали болид и радовања кад се том распалом болиду нешто деси. Ако је болид, болид је за себе, није јебо ничије дете нит је убио неког... Зато можда не читам како ваља него се одма сморим:) Што се тиче клуба 27 и Ејми, контам да би Кори могао да каже нешто о томе, реално, ујебала је турнеју, није могла више да се контролише, а имала је 27 година, прилично згодно. Sad će da je voršipuju ko Kobejna Па и Кобејна воршипују ко Кобејна. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts