f4ts0 Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 RUR pixel je zapravo super, SSI je bas bas zanimljiv. Ostali mi se ne svidjaju. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 Haha, provalio me Šuki :) A fatboy, već piše, ali od 11h dođi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 narandzasti samo rejv je odlicna nisam skontao da je rur revolution sa gejmpedovima... mnjeh gde su bre dzojstici!!!!!!!! ko sa rura pika toliko intezivno konzole ??? na lomacu! iznenadjenje je SSI deluje dobro :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Jel saljete na drugi kraj sveta? :) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 ja posedujem novu RUR majicu koju vi ne mozete da kupite! whoaaa! :) MAJICE SU GOVNJIVO GOVNO ONO SKROZ, N H F Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Džojstik ne može da se ubaci na sliku a da ne izgleda kao kita :) Možda neka fora sa tastaturom ili mišem za neke naredne varijante. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 (edited) verovatno cu danas da svratim i uzmem XXL rur pixel crnu :> Edited June 22, 2011 by digrejzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Eto ti ga dizajn za "Sve su iste 2012". Mišićava ruka kršnog RURovca čvrsto drži džojstik, koji pritom funkcioniše i kao falusni simbol. Male pixelizovane SSI panično vrište i beže. Iznad ruke (kao da izgleda da izlazi iz usta lika koji drži džojstik) se nalazi strip balon u kom piše "SSI. KMIJ!". Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 jaoj, jedva čekam čekam 2012-u :D Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 @Johnn1e, Shecky, Prmpice i Troops Moram da vam se izvinim jer niste dobili poklone koji idu uz majice. Ako vas ne mrzi skoknite do redakcije da vam ih dam. My bad, imate staru rur maju po želi za dž. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Ha! Namerno sam precutao da bih dobio poklon! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 ccc :) ostavi negde po strani, svraticu ovih dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 kvalitet maja deluje vrhunski, mada cemo videti sta se desava posle pranja ;) stampa je isto odlicna! pakovanje profi ! mozda je xl malo veci za moj ukus, volim malko krace rukave koji dobro dodju na ovu vrucinu, ali bez obzira ... kolike su dimenzije l i xl majca ? narucio bih jos dve malo kasnije pa mozda da probam sa manjom velicinom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 L i XL su iste u širini ramena, samo je XL duža i malo komotnija da tako kažem. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Plava RUR Pixel objasnila \o/ Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted June 22, 2011 Author Report Share Posted June 22, 2011 Džojstik ne može da se ubaci na sliku a da ne izgleda kao kita :) Možda neka fora sa tastaturom ili mišem za neke naredne varijante. Meni ova slika http://bit.ly/jSwcZB dušu dala za fotošopanje i ubacivanje raznih kita. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 L i XL su iste u širini ramena, samo je XL duža i malo komotnija da tako kažem. Hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Mogu da potvrdim da su majice super kvaliteta. Steta sto nema foreveralone ili jos nekih ssi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 (edited) @Johnn1e, Shecky, Prmpice i Troops Moram da vam se izvinim jer niste dobili poklone koji idu uz majice. Ako vas ne mrzi skoknite do redakcije da vam ih dam. My bad, imate staru rur maju po želi za dž. \o/ sto rece shecky, ostavi po strani, svrnucu : ) Neki update sto se tice velicina za one koji nisu u mogucnosti da probaju: Meni su L taman, a ja sam 185/95. XL je nesto malo komotnija ali mi se cini da je predugacka za moju visinu. Kvalitet mi deluje da je jako dobar, ali videcemo posle stotinu pranja : ) edit: typo Edited June 22, 2011 by Johnn1e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted June 22, 2011 Author Report Share Posted June 22, 2011 Samo da dodam da je malo pobrljavio onaj Gugldocs sa spiskom pa ne može trenutno da se izedituje pa računajte da nekih majica nema više. Čim se sredi problem, ažuriraću to. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 L i XL su iste u širini ramena, samo je XL duža i malo komotnija da tako kažem. Mislis, XL je jedan broj veci od L Ajde, i ja cu da navratim sutra ili preksutra... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted June 22, 2011 Author Report Share Posted June 22, 2011 Nema više RUR Pixela plavog, ostao je samo jedan komad M i jedan komad XL. čisto da znate. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 (edited) Jel su krojevi slični kao prošlih godina? Primetio sam da cu mi L maje zadnjih godinu dana postale male, ali mi recimo L modeli sa rura i dalje pašu baš kako treba. Edited June 22, 2011 by śavke Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted June 22, 2011 Author Report Share Posted June 22, 2011 Pa nije kroj kao prošlogodišnji, ali sličniji je onim starijim, mada su kao što rekoh, do XL malo strukiranije, a preko su nestrukiranije, tj. šire malo. Na primer, ako se ne varam, ove na slikama su sve M veličine pa možete čekirati kako to izgleda na Boletovoj izvanredno prosečnoj by the book seksi građi telesnoj. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted June 22, 2011 Author Report Share Posted June 22, 2011 E, i da, jedna sitnica, molim vasa kada mi šaljete PM u subject istog stavite vaše ime i prezime ako nije problem, hvala. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts