Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Recommended Posts

Odgledah Blade Runnera skoro, ponovo. Potpuno mi je jasno zašto je propao na blagajnama. Rudžer je apsolutno dominantan u svakom pogledu u svakoj sceni. Harison je sasvim dobar. Krivo mi je što je film nekako loše montiran. Ima fenomenalnih scena, a ima scena koje su preterano naivno urađene i na to loše montirane. Sviđa mi se ta old skul režija koja ima dosta kadrova bez ikakvih dijaloga i priča je vrhunski ispričana. Svi znamo da je film odličan, ali me je na pola malo smorio, a posle mi je opet bio odličan. Odličan kasting. Sjajan film, šteta što više nema takvih SF-ova.

Koju si verziju gledao?

Blade Runner ima više verzija od Star Wars :D

Final cut je bez Dekartovog monologa na kraju filma (kad se vozi sa onom ženskinjom po danu), bioskopska verzija je sa tom scenom (izbacili su je jer kao kvari mračnu atmosferu koja je do tada u filmu).

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

horrible bosses

mnjah nista spec... glavni glumci one shonje su ocaj i to je najveci problem... bolje da su negativci u glavnim ulogama (jos sam i zaspao na nekih 15 min u toku filma, a to su bas retke situacije)

dzeniferka izgleda sve bolje i bolje... mada se oduvek znalo da ima telo k'o zmaj :D

fallout_table.gif

http://www.amazon.com/Blade-Runner-Two-Disc-Final-Cut/dp/B000UD0ESA/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1318586435&sr=8-3

Ovaj sam gledao, ili:

Ridley Scott's The Final Cut (2007, 117 minutes), or the "25th Anniversary Edition", was released by Warner Bros. theatrically on October 5, 2007, and subsequently released on DVD, HD DVD, and Blu-ray Disc in December 2007. This is the only version over which Ridley Scott had complete artistic control, as he was not directly in charge of the Director's Cut. In conjunction with the Final Cut cinema release, extensive documentary and other materials were produced for the DVD releases which culminated in a five-disc "Ultimate Collector's Edition" release by Charles de Lauzirika.

I svaki put kad se setim filma Rudžer me oduševi. Prosto mi nije jasno kako se nije probio u A produkciju. A Harison je tada ladno imao 40 godina, a izgleda ko da ima 30.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Odgledao sam Tropa De Elite 2 , fenomenalan, svaka preporuka. Zao mi je sto nisam ponovo odgledao prvi deo da se lakse nadovezem, al odgledacu oba dela ponovo za redom za koju nedelju :)

Crazy, Stupid, Love. Odgledao sam zbog glumacke ekipe , svi su carevi, film je kul, sa malo neverovatnim zapletom. Preporuka ako vam se gleda romanticna komedija (sa ribom ofc). Ja sam gledao sam :(

Edited by nikita_

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

Ni ja nisam bio posebno odusevljen. Vestacki dijalozi, nestvarne pauze u svakoj razmeni reci glavnog glumca sa bilo kim, scenario bez posebne mastovitosti, gluma ok al nista specijalno... Mislim dobro, nije da je los film, dobar je, ali nista ne bih izdvojio kao posebno svetlu tacku, sem mozda kadriranja.

Драјв му дође неки Рефнов есид трип? Онда идем ту д даунлоудмобил, ако је десетина Валхале, гледаћу га седамнаест пута.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

MIDNIGHT IN PARIS

midnight-in-paris.jpg

Sjajan minimalistički uradak Vudi Alena o američkom piscu koji prolazi kroz kreativnu blokadu, i zajedno sa verenicom (Rejčel MekAdams, mrnjauuuuu) odlazi u Pariz kako bi pronašao inspiraciju. Tamo upada u neku varijantu pozitivne Zone Sumraka, gde se vraća u 20-e godine prošlog veka i počne da se druži sa svim viđenijim umetničkim njuškama iz tog perioda (Skot i Zelda Ficdžerald, Ernest Hemingvej, Pablo Pikaso, Salvador Dali i drugi), dešperatno se trudeći da u tom svetu ostane po mogućstvu zauvek. Gluma je odlična (Oven Vilson za divno čudo uopšte ne smara, dok su znalački snimili Rejčel MekAdams iz uglova iz kojih seva njena preterano dobra zadnjica), povremene minijature sjajne (Edrijen Brodi kao Salvador Dali fantastično podseća i sjajno zvuči), i cela stvar ima taj neki setno-sretni šarm, uz sjajnu poruku na kraju.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Mene je Midnight in Paris odusevio, jednostavno svaka scena mi je bila savrsena. Verovatno sam bio u takvom raspolozenju, da ne pamtim kad sam imao takve reakcije na neki film.

Iako mi je oven vilson iritantan, u filmu mi je bio perfektan.

Verovatno sam previse subjektivan, ali jednostavno mene je bas potrefio film.

There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be.

одгледао и "Ужасне шефове". сочно сам се исмејао, не памтим кад сам се скоро тако смејао, мада је сценарио понекад натегнут до ретардираности, готово као у "Грин хорнету", само не тако као "кул ретардирано", већ само плејн ретардирано.

Спејси на нивоу, Џени се враћа на велика врата.

i realno, Anđelina može da joj duva po pitanju očuvanosti i sadašnjeg izgleda

жао ми је што морам да се сложим са констатацијом о Енџи, али изгледа да је тешко бити и моја муза и Бредова риба истовремено. Коле би ме разумео.

:)

и мени се чини да ће ускоро бити расписан конкурс за промену мог десктопа на послу.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Bogme Andjelina uopšte nije matora, čak je još devojka, tridesete podpadaju pod mladost :)

Ali se sve jedno raspala, sva je suva i ima nekakav izmučeni izgled. Mnoge poznate ribe koje su solidno zašle i u 40.-e danas izgledaju mnogo bolje i svežije od nje.

Edited by Никола В Савић

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...