Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Recommended Posts

ne razumem kako moze da vam bude nesimpatican britanski klinja sa onom kapom koji govori vulf-gorila-madafaking-alijen?

ili mayhem i chaos?:)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Ako su petarde, vatromet, bejzbolka, katana, vanzemaljci... (dobra)radnja, svaka cast tebi)))

Film me definitivno nije privukao, pogotovo posle komentara 5 ljudi FILM GODINE, FANTASTICAN FILM, itd itd... ne razumem ,previse bezglave jurnjave.....

Mozda bih ga i odgledao do kraja da se davao na tvu oko 03h pred spavanje.

Jesi bio naduvan? :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Ako su petarde, vatromet, bejzbolka, katana, vanzemaljci... (dobra)radnja, svaka cast tebi)))

Film me definitivno nije privukao, pogotovo posle komentara 5 ljudi FILM GODINE, FANTASTICAN FILM, itd itd... ne razumem ,previse bezglave jurnjave.....

Mozda bih ga i odgledao do kraja da se davao na tvu oko 03h pred spavanje.

Radnja je da u bloku postoji grupa klinaca koji su delinkventi.

Dok pljačkaju devojku pored njih pada vanzemaljac.

Pošto su napaljeni divljaci, ubijaju ga.

Onda dolazi još vanzemaljaca i kroz borbu sa njima neki sazrevaju, neki ginu, neki postaju heroji, neki su naduvani sve vreme...

(sa obzirom na okolnosti jurnjave ima koliko mora, a bezglavi samo leže :tf:)

Prilično konkretna radnja za jedan zabavan akcioni film, a da li je dobra, to je već stvar ukusa.

.: l@w
.: co-founder of kouteki

FD5_poster.jpg

Final Destination 5 - http://www.imdb.com/title/tt1622979/

Odgledah ovo :)) Haha, taj Final Destination ... mada kažu da je prošli, "četvorka" kao bio ok, mada mislim da ga nisam gledao. Ovaj je za zaobilaženje naravno, osim ako niste "fan" serijala.

I pitanje u spojleru:

kad su u serijal uveli to da kao ako ubiješ drugog onda si "otkupio" svoju smrt, što se doduše posle ispostavi ne baš tačnim, ali mi se čini kao da su to nije prvi put ovde prezentovano?

Čekaj jebote, postoji čak PET jebenih delova poslednje ekskurzije, ahahah

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Radnja je da u bloku postoji grupa klinaca koji su delinkventi.

Dok pljačkaju devojku pored njih pada vanzemaljac.

Pošto su napaljeni divljaci, ubijaju ga.

Onda dolazi još vanzemaljaca i kroz borbu sa njima neki sazrevaju, neki ginu, neki postaju heroji, neki su naduvani sve vreme...

(sa obzirom na okolnosti jurnjave ima koliko mora, a bezglavi samo leže :tf:)

Prilično konkretna radnja za jedan zabavan akcioni film, a da li je dobra, to je već stvar ukusa.

Da dodam još i da postoji suptilna prozivka sistema u Britaniji, koja se provlači kroz ceo film. Upravo sam odgledao film i vrlo sam zadovoljan, zabavan i zanimljiv i nepretenciozan. Gotivni su klinci skroz i ceo taj geto uk trip.

Edited by Никола В Савић

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Odgledao sam FEAST - http://www.imdb.com/title/tt0426459/

I ja samo želim da znam kako sam propustio ovaj film? Iz 2005. godine je inače. Pip, zbog čega ja nisam obavešten o njemu? :)

Feast.jpg

Sve u svemu, jedan od onih genijalnih treš horora poput Dead Snow kojeg ne treba gledati samostalno, već u društvu. Kad film počinje ovako:

Hero: Listen to me. A storm o'hell's coming down on this place any second. I don't know what they are, I don't know where they came from. All I do know is that these fuckers are fast, nasty, and hungry... and there's four of 'em. They got claws like Ginsu knives and more teeth than a chainsaw. They're comin'... right now. So we gotta lock this bar down. That means doors, windows, drains, and zippers, and we gotta do it now. You! Get a phone, call the cops, National Guard, townies, anybody who kicks ass, and get 'em out here. Any questions?

Bartender: Yeah. Who the hell are you?

Hero: I'm the guy that's gonna save your ass.

[a monster immediately reaches through the window and kills him]

Znate da će biti genijalan :)) Glumi i nekoliko poznatih faca. Tu je Henri Rollins, Krista Allen, onaj Judah iz 30 rock, Eric Dane (to je ovaj što gine :)), onaj lik iz Jay & Silent Boba itd.

Inače, postoje i dva nastavka, ali ih nisam još uvek odgledao. U svakom slučaju preporuka!

Onda sam pogledao i Nine Dead - http://www.imdb.com/title/tt0959329/

Nine_Dead_Poster.jpg

E ovo je već sranje :)) Glumi Klarisa sveznalica inače :) 9 likova koji naizgled nisu povezani nikako bivaju oteti od strane maskiranog razbojnika, on ih sve vezuje u jednoj prostoriji i kaže da moraju da otkriju zbog čega su tu. Na svakih 10 minuta ubija pojednog od njih dok ih ili ne ubije sve ili oni ne provale zbog čega su tu. Sama osnova možda i nije loša, ali je izvedba katastrofa a priča puna rupa i nelogičnosti.

Attack the Block

Odlican ! jebte vise sam se smejao gledajuci njega nego onaj retardirani tucker and dale

strava, pogotovo ako zamislite kako bi vi kao klinci reagovali da vam komsiluk napadaju vanzemljaci... sto se mene tice, sjajan film

fallout_table.gif

@ Lucky

Pa Feast je klasik odavno :)))) Drugi deo sam počeo da gledam i nisam mogao da nastavim (tipično straight-to-straight-to-DVD sranje, koje nije radila ista ekipa i sa pet puta manjim budžetom što govori mnogo ako se vidi kako prvi deo izgleda), trojka je još gora od toga sudeći po trejlerima.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Da, da, i ja sam počeo da gledam drugi deo, ali mislim da ga neću odgledati, a treći sam skinuo i malo FF-ovao i ono je strašno koliko je scenografija užasna.

Mislim, čudovišta u kecu izgledaju smešno kad se vide u par onih kadrova (odrasli, ne "klinac") a kamoli ostalo.

Sve u svemu, prvi deo, legenda od filma :)

Attack the Block

Odlican ! jebte vise sam se smejao gledajuci njega nego onaj retardirani tucker and dale

strava, pogotovo ako zamislite kako bi vi kao klinci reagovali da vam komsiluk napadaju vanzemljaci... sto se mene tice, sjajan film

Tja ne znam... Malo mi tu fali konkretne radnje. ;(

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

Johnny English Reborn

2011+Johnny+English+2.jpg

Ok komedijica, ništa protiv ali ni ništa preterano za. Nasmejao sam lepo na momente (doduše, mene nije teško nasmejati), i to je to, nisam ni više očekivao tako da sam sasvim zadovoljan. U suštini, ko neko ne voli mister bina neće ni voleti ovo, jer su atkinsonove facijalne ekspresije glavna stvar (i sjajne su). All in all, u rangu sa kecom.

i najbolja fora u filmu

na početku filma, kad se vraća sa "odmora" na posao i dočeka ga, na ulazu u zgradu, natpis "TOSHIBA British Intelligence"

[roflmao]

Edited by Mr. Nobody

:-)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...