Jump to content

Lw.TingoL

The X
  • Posts

    372
  • Joined

  • Last visited

Reputation

2 Neutral

1 Follower

About Lw.TingoL

Recent Profile Visitors

4,428 profile views
  1. Hah, nisam ni znao da ima film. Preporucio bih The Babadook. Horor a ustvari i malo vise, sto manje otkrijem vise cete uzivati
  2. Ping pong the animation me je bas pozitivno iznenadio, ako predjete preko cudne animacije ceka vas odlican anime.
  3. Junk Head 1 Japanski stop motion film, radio ga je jedan lik 4 godine. I The Reward
  4. The wind rises me razocarao, definitivno najslabiji film do sada. Jedini plusevi za audio/vizuelni dozivljaj koji se naravno i ocekuje.
  5. Jbg, ukusi su razliciti. Tek bi imao primedbi na scenario kasnije ali meni je leglo. Inace Mushishi sezona 2 je krenula tako da ako ima fanova prvog serijala eto dobrih vesti.
  6. Tople preporuke za Shinsekai Yori ili From the new world.
  7. Što se wolfa tiče, mislim da je problem u tome što je sama poruka veoma mlaka u odnosu na čitavu izvedbu. Ne znam ni dal me uopšte interesovalo što je on na kraju "zajebao sistem", plitak i povrsan lik koji dolazi do keša kršeći pravila mi nije priča vredna svih ovih hvalospeva. Prelazna ocena čisto zbog besprekornosti glumaca u filmu inače veliko meh od mene. Dva odlična filma koja su u isto vreme depresivni i topli: Philomena i Nebraska. Proste ali efektne poruke ljudskosti koje se često zaborave nose oba filma, preporuka za sve.
  8. Za sve koje vole Wright-Pegg-Frost combo, lepa serija: Spaced
  9. Bilo je i vreme da se promeni meta malo, narocito mi se svidjaju promene po sumi iz cega ce nadam uslediti sve manje i manje gejmova gde 2 kerija frifarmuju lejn a supportovi pulluju po 10-15 min...
  10. Bleach donekle odgovara opisu, jesi gledao?
  11. Pocela sezona, jel nasao neko nesto da valja da ne rovim po netu? Ovaj coppelion obecava ostalo nisam jos nista stigao da pogledam.
  12. Sta? Ja sam mislio da ovo jos nije izaslo. :D
  13. Za fanove Steins;Gate serijala:
×
×
  • Create New...