G!!! Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 fright night dobra komedija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 Generation П A chronicle of the rise of the advertising industry in Post-Soviet Russia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 In the Name of the King 2. Idiotluk ovog sranja je neopisiv. Bacio sam pogled na imdb i nisam ochekivao nishta posebno. Vishe sam bio u fazonu: blood fest u srednjovekovnom okruzenju, pa to ne moze da bude toliko loshe. E pa zajebo sam se. :) Zaobitji u shirokom luku. ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 Dream House - http://www.imdb.com/title/tt1462041/ Naravno, za izbegavanje :) Nisam pogledao trejler za film, za kojeg se ispostavlja da otkriva o čemu se u filmu zapravo radi pa mi je možda kud i kamo onda "ugođaj" bio bolji, ako se tako može nazvati, ali je ovo show živi. Nisam ni išao da gledam sa velikim očekivanjima, više igrom slučaja, i kao Rejčel je tu, pa i Naomi, njih dve su mi kul. Danijel i dalje izgleda kao pesant :) I onda malo tako čituckam i saznam da su se prvo tu Danijel i Rejčel smuvali (ustvari to mi je već pomenuo Bole) a zanimljivije od toga je da je finalna re-montaža filma bila toliko loša da su Danijel, Rejčel i Jim Sheridan odbili da promovišu film jer su rekli da je ispao bezveze. Ima i jedna scena pri početku, nije spojler, kad ide kadar muža od Naomi koji je u kancelariji i gleda neke finansijske izveštaje i tako to, pa ako bi mi neko objasnio poentu tog kadra, ako je odgledao film, neka javi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 Generation П A chronicle of the rise of the advertising industry in Post-Soviet Russia. hahahahahhaGeneration Drale :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 :P Debelom dugujem zahvalnost sto je svojevremeno na topixu o knjigama preporučio Peljevina, a posebno je ukazao na ovo delo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 Ne znam kako ranije nisam, ali upravo sam odgledao Hotaru no haka (Grave of the Fireflies), i sta reci sem idi bre u tri picke materine...... Za gledanje ovoga je prazna kofa a must have, ne secam kada sam poslednji put pustio suzu na neki film, e pa sad sam nadoknadio. Nije mi dobro :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 Mali offtopic. Nadjite se u ulozi zirija za dodelu oskara :) Po kojim kriterijumima bi razmatrali koliko je neki flm bolji od ostalih. Ovo u zagradama su podkriterijumi. Meni konkretno treba 8 kriterijuma, pa mi treba mali brainstorming :) Zarada Glumci (imena, performans) Prihvacenost publike Prihvacenost kriticara Dozivljaj (vizuelni, auditorni) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 Politička angažovanost teme Budžet Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 (edited) Umesto budzeta sam stavio zaradu, to mi je nekako logicnije. E, to za policitku angazovanost mi je neko vec predlozio. To je ok u nekim slucajevima, kada ta crta u nekom od filmvoa uopste postoji. Ako npr pravim izbor izmedju 5,6 filmova koji nemaju dodirnih tacaka sa politikom, i ne guraju prst amerikancima u oko, taj kriterijum pada u vodu. A trebaju mi kriterijumi koje mogu da primenjujem na sve filmove. Uskladjenost stila i tematike Inovativnost Edited December 13, 2011 by zytherius Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 I ja odgledah sinoc "Warrior", i kao sto sto vecina vec rekose, odlican je film! Nisam ocekivao nista od njega, posto ne volim taj fazon filma, ali ovo je... Stvarno je ostavio utisak! dobro nisam zaplakao na kraju u pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 Warrior - solidan film. Nista specijalno, ima par onih "lol cliche" momenata. Session 9 - takodje solidan psiho horor Fast Food Nation - nista specijalno, ocekivao sam mnogo vise od ovog filma. Mlak, dosadan. Zavet - zabavan Kusturucin film, me gusta :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 Generation П A chronicle of the rise of the advertising industry in Post-Soviet Russia. 'ладно је изашао и филм... одмах сам погледао критике и изгледа да је испоштована књига. уфффф... толики сам поштовалац књиге да се помало плашим да погледам филм, иако је руска продукција и има добре критике. дај ти неки коментар.ово "хроника успона адвертајзинга у постсовјетској Русији" је јако јако плитак опис филма. АЛИ ШТО МИ СЕ СВИЂА ПОСТЕР!!!!! MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 Nisam čitao tu knjigu, a pročitao sam dve od njega (Empire V i Sveta knjiga vukodlaka) i jednu priču (koja mi se najviše dopala) i nije na mene ostavio utisak kao na njegove fanove (nisam nezadovljan samo nisam omađijan), a gledajući kritike filma deluje kao da je to dobra opcija umesto čitanja, pa bi mi značilo ako je neko čitao knjigu i gledao film da da svoje mišljenje o filmu u odnosu na knjigu. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 transformers: dark of the moon komedija godine! pička je prebrutalna, bolja od megan iako nema personaliti ©, efekti odlični, prava stvar za bacanje mozga na otavu dva i po sata. gde se ono beše priča o propagandi u filmovima? evo ovde imamo: - nemarne ruse koji dopuštaju da vanzemaljska tehnologija padne u ruke deseptikonima - zle ruse koji potežu pištolje bez povoda - amera koji im tom prilikom govori "opustite se, momci, nije vam ovo drugi svetski rat" - lika koji u toj istoj sceni psuje na nemačkom (iako ga zovu dutchman) i bori se na strani amera znači sve je jasno, rusi su bili negativci u ww2, al su ih ameri uz malu pomoć nemaca vratili u sibir da im tamo eksplodiraju nuklearne elektrane jer su se napili votke i zaboravili da ugase svetlo. pored toga, tu su i nezaobilazni suptilni kadrovi američke zastave, uz obaveznu izrešetanu zastavu koja se na kraju filma ponosno šepuri iznad glava naših rag-tag junaka koji su uspeli da još jednom ispraše nadmoćne negativce i njihov pažljivo pripremani plan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 pička je prebrutalna, bolja od megan iako nema personaliti ©, efekti odlični, prava stvar za bacanje mozga na otavu dva i po sata. ja sam ovo gledao u bioskopu kad je ishlo, i smorio sam se kao panj.. jedva sam chekao da se zavrshi film :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 The Devil's Advocate http://www.imdb.com/title/tt0118971/ Током гледања чудио сам се прецењеношћу филма као целине. Паћино је маестрално одрадио демона, али холивудско виђење демонизације друштва ми се није допало, виђено, на тренутке досадно. Како сам се само преварио! Преокрет у последњих пола сата, перспектива која се удаљава и скуп "обичних" сцена, дијалога и монолога наизглед без дубоке везе, открива једну генијалну слику, чије уздизање до краја филма је нешто предивно. Нисам желео да се филм заврши колико сам уживао. Вивисецирање "слободне воље" човека на нивоу свима разумљивом је више него довољан разлог да нико не пропусти ово бриљантно остварење. На крају филма главни актер опет попушта под сујетом, само другим чином, али су поред те очигледности морали да убаце фацу Паћина како се кези. Ваљда да би сваки Амер скапирао шта се управо десило, то ми је малко засметало и једино што бих избацио. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 Иване, заборавио си локацију "illegal nuclear site, Iran" brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 e da, zaboravio sam da napišem, kad krene finalna makljaža, opušteno može da se premota 45 minuta, taj deo je jako dosadan. ja sam listao forum sa mobilnog za to vreme :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 ти си тај драгуљ кинематографије, Кори, стари мој, тек сад одгледао? уфффф... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 Мени је драго да сам га "тек сад" одгледао, него рецимо у средњој као већина. А драгуља има много, не жури ми се нигде : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 Contagion - Koliko dobrih glumaca, toliko je besciljan film. Nema niceg novog u filmu, nikakve dubine, moze da se odgleda ali cete ga zaboraviti najkasnije do sutra :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 Contagion - Koliko dobrih glumaca, toliko je besciljan film. Nema niceg novog u filmu, nikakve dubine, moze da se odgleda ali cete ga zaboraviti najkasnije do sutra :) Pih, ja se nadao necemu dobrom. Ja evo veceras sa devojkom gledao "New Year's Eve", ni slucajno nemojte gledati. Pogotovo ne trositi pare na kartu za bioskop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 Meni se devojka upravo vratila iz bioskopa i rekla da je film sranje, a lozi se na Twilight, tako da tek onda mogu da zamislim koje je to govno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted December 15, 2011 Report Share Posted December 15, 2011 (edited) pustio si ribu samu u bioskop, well done :* odgledao Kolumbijanu, djubre neopevano, vratite mi 2 sata zivota. e da, odgledao sam i Assassins Creed: Embers, bilo je suza. Edited December 15, 2011 by dante_ infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts