konfuzni Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 ko jos vodi trudnu zenu na more ?! u kom je mesecu ona ?:) e nemam pojma mozda 4-5 :D Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Ovako treba mi jedna informacija od ljudi koji cesce idu vozom dole do CG , ovako zanima me sledece.Danas sam bio do agencije koja navodno rezervise karte za BG-BAR relaciju (silazim u Sutomoru), i rece mi zena da je termin 15 jul popunjen i za spavaca kola i obican voz , ali mi je rekla da dodjem 15og ujutru u 9 sati sa parama da postoji sansa da me ubace na voz koji polazi u 10 pm , jel oni to neke dodatne vagone ubacuju ili sta ili to ako neko ispali ili nesto pa ja upadam? i da li postoji opcija da uletim u voz i da mu platim kartu u njemu (ili kondukteru neki kes dam ) bez rezervacije al onda kontam da cu morati da stojim 12 sati do dole sto nema sanse pojeo bi se ziv. Da li kontrola ulazi u CG da proverava karte i ako me navata da nemam kartu da sam upao na crno da li se lupaju neke kazne itd i da li me izbacuju napolje :D Svaka informacija je dobrodosla posto stvarno nemam nikog dole ko bi mi objasnio ovo Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 ta fora da se dodje na taj dan pa te kao ubace je bila i pre 10 godina kad sam ja isao...al nemam pojma kako sad funkcionise, ne bih rizikovao ipak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Probacu rizikovacu pa sta bude , ako ne mozda mi se i stvori neka opcija da idem sa totalno drugim nekim ljudima kolima ako budu imali mesta da uletim ako ne jbg Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted July 6, 2011 Author Report Share Posted July 6, 2011 Neko ti je lepo rekao pre, ne da ti se da ides pa to ti je, tako da... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 pa ovako, svake godine idem 2-3 puta za sutomore vozom... i ovako stoje stvari ako ti je rekla da nema karata za 15 jul onda nema, postoji varijanta da dodjes na dan putovanja rano oko 9-10 i cekas, mada verovatno bude guzva, raspitaj se u svakom sluchaju na zeleznickoj... nemoj ulaziti u te sedece, posto sve ima rezervaciju i verovatno ce biti full i prolaz, ne znam sta da ti dodam tu... i da, moze da se uvali novac kondukteru, tipa 500 dinara u srbiji i 5e u cg,,, i stigne se za 10e i miliina :) ali posto je sezona, chekaj ti kushet :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Јеси размишљао о аутобусу? :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Chitam sad ove neke postove i kontam koliko mrzim da jebeno putujem bilo gde i bilo chime. Lagano ce mi biti da provedem leto u lavoru. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Realno, i ja imam sličan problem, ali nekako kad stigneš tamo gde si se zaputio, zaboraviš na te probleme pakovanja, čekanja na granici, drndanja po prevozu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 pa ovako, svake godine idem 2-3 puta za sutomore vozom... i ovako stoje stvari ako ti je rekla da nema karata za 15 jul onda nema, postoji varijanta da dodjes na dan putovanja rano oko 9-10 i cekas, mada verovatno bude guzva, raspitaj se u svakom sluchaju na zeleznickoj... nemoj ulaziti u te sedece, posto sve ima rezervaciju i verovatno ce biti full i prolaz, ne znam sta da ti dodam tu... i da, moze da se uvali novac kondukteru, tipa 500 dinara u srbiji i 5e u cg,,, i stigne se za 10e i miliina :) ali posto je sezona, chekaj ti kushet :) pa jebem li ga necu uci ako znam da necu moci da sednem , jos mi stoji opcija da idem kolima ako se nadje mesta. Bio sam do neke agencije ispod balkanske nisam isao direktno na zeleznicku da se raspitujem i rece mi da dodjem u 9 pa da ostavim kesh pa ce me zvati u toku dana da mi jave dal ima ili ne :D a reci mi za tu kontrolu jel vataju ili ne? Јеси размишљао о аутобусу? :) Ma kenja mi se od busa nema sanse , pre 5 dina sam do Pariza isao 27 sati i rekao sam vise nikad busem ni do New Now Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Pošto 27 sati je skroz isto kao 6 sati putovanja do mora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Nije 6 sati do dole ni kolima a kamoli busem busem je 10 ja mislim Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 sa kontrolerima se uvek mozes dogovoriti :) kako sa crnogorskim tako i sa nasima :) ne brigaj nista :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Heheh ajmo školovani geekovi, ko će prvi neku foru na konto kontrolera i hendšejkinga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nijefrka Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Poz ljudi dobri, ima li neko info, o kupovini peskira za vamos a la playa, sta, gde i kako, ali da je kvalitet i kvantitet, ne ide vise s turskim i kojim vec, znate ono, mokriji si nego sto si bio kad se obrises, i naravno bez onih Porsche, Man U, brendovi i to. I da je dovoljne velicine da, kad dodje ribi neke bubice o mazenju i pazenju, ne bude neki ektremitet van povrsine. Moze i O`Neill, Quicksilver i tako te burzujske marke, do 2000-2500 iljade, ako uopste taj nivo cene postoji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 ma nije frka za 2.5 somuna, miran si Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nijefrka Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 E, do jaja ako ima za tu kintu. :) Neko ovde pominjao Neos Marmaras za letovanje. Bio pre 2-3 god, i ono, rsmo ali najveci. Max osecaj neke zivahnosti i klabinga je bio, kad je neki lik ispizdeo, i dovezao rent-a-car do plaze, po danu, i pustio ziku na najjace. Pricali su da ima neki klub negde izvan, ali nisam izvalio. Za iskulirati, ok, plaze su do jaja ciste i plave zastave i to. Jedino izjutra, dolaze kamioni da prazne kanalizaciju, i onda vonja za sve pare. Ali zato nema da vidis vancego u moru. Eto iskustva prenetog. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 lepo iskustvo nema sta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 (edited) ima li neko preporuku za dobar prevoz do Soluna a da nije 300 eur koliko bi mi trebalo za avion? Tnx. Edited July 11, 2011 by trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 pa lupi F5, editovao sam nonsens recenicu :) jel imaju ti autobusi bar klimu neku? koji su prevoznici u pitanju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Možeš vozom ići ... ne znam kako šljakaju, ali ako imaš neka spavaća kola npr onda te zabole, kuntaš i sutradan si u Solunu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Beograd - solun avion 13100 dinara. to nije 300 euraPovratna ofc sa avim taksama Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Nije 300 dzabe je, toliko bi ga kostao i Bus, tj kostao bi ga par hiljada manje. Ako je avion tako jeftin ja bih uzeo avion ali bih prvo proverio da nema neka zackoljica u tome koliko mozes tereta da poneses, da ne bude sve preko 5kg 100 evra i te fore. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Beograd - solun avion 13100 dinara. to nije 300 eura moguce, ali verovatno van sezone i/ili 2 meseca unapred. Treba nesto relativno spontano i neplanirano uskoro da se organizujem, ono sto sam ja sad gledao nema ispod 240-250 eur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 pa ni to nije 300 !!!:D:D::D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts