Jump to content

Letovanja TOPIC

Recommended Posts

Ovako treba mi jedna informacija od ljudi koji cesce idu vozom dole do CG , ovako zanima me sledece.Danas sam bio do agencije koja navodno rezervise karte za BG-BAR relaciju (silazim u Sutomoru), i rece mi zena da je termin 15 jul popunjen i za spavaca kola i obican voz , ali mi je rekla da dodjem 15og ujutru u 9 sati sa parama da postoji sansa da me ubace na voz koji polazi u 10 pm , jel oni to neke dodatne vagone ubacuju ili sta ili to ako neko ispali ili nesto pa ja upadam? i da li postoji opcija da uletim u voz i da mu platim kartu u njemu (ili kondukteru neki kes dam ) bez rezervacije al onda kontam da cu morati da stojim 12 sati do dole sto nema sanse pojeo bi se ziv. Da li kontrola ulazi u CG da proverava karte i ako me navata da nemam kartu da sam upao na crno da li se lupaju neke kazne itd i da li me izbacuju napolje :D Svaka informacija je dobrodosla posto stvarno nemam nikog dole ko bi mi objasnio ovo [:D]

I wish that BACKSPACE works in life!.

76561197968543066.png

pa ovako, svake godine idem 2-3 puta za sutomore vozom... i ovako stoje stvari

ako ti je rekla da nema karata za 15 jul onda nema, postoji varijanta da dodjes na dan putovanja rano oko 9-10 i cekas, mada verovatno bude guzva, raspitaj se u svakom sluchaju na zeleznickoj...

nemoj ulaziti u te sedece, posto sve ima rezervaciju i verovatno ce biti full i prolaz, ne znam sta da ti dodam tu... i da, moze da se uvali novac kondukteru, tipa 500 dinara u srbiji i 5e u cg,,, i stigne se za 10e i miliina :) ali posto je sezona, chekaj ti kushet :)

pa ovako, svake godine idem 2-3 puta za sutomore vozom... i ovako stoje stvari

ako ti je rekla da nema karata za 15 jul onda nema, postoji varijanta da dodjes na dan putovanja rano oko 9-10 i cekas, mada verovatno bude guzva, raspitaj se u svakom sluchaju na zeleznickoj...

nemoj ulaziti u te sedece, posto sve ima rezervaciju i verovatno ce biti full i prolaz, ne znam sta da ti dodam tu... i da, moze da se uvali novac kondukteru, tipa 500 dinara u srbiji i 5e u cg,,, i stigne se za 10e i miliina :) ali posto je sezona, chekaj ti kushet :)

pa jebem li ga necu uci ako znam da necu moci da sednem [:D] , jos mi stoji opcija da idem kolima ako se nadje mesta. Bio sam do neke agencije ispod balkanske nisam isao direktno na zeleznicku da se raspitujem i rece mi da dodjem u 9 pa da ostavim kesh pa ce me zvati u toku dana da mi jave dal ima ili ne :D a reci mi za tu kontrolu jel vataju ili ne?

Јеси размишљао о аутобусу? :)

Ma kenja mi se od busa nema sanse , pre 5 dina sam do Pariza isao 27 sati i rekao sam vise nikad busem ni do New Now

I wish that BACKSPACE works in life!.

76561197968543066.png

Poz ljudi dobri,

ima li neko info, o kupovini peskira za vamos a la playa, sta, gde i kako, ali da je kvalitet i kvantitet, ne ide vise s turskim i kojim vec, znate ono, mokriji si nego sto si bio kad se obrises, i naravno bez onih Porsche, Man U, brendovi i to. I da je dovoljne velicine da, kad dodje ribi neke bubice o mazenju i pazenju, ne bude neki ektremitet van povrsine. Moze i O`Neill, Quicksilver i tako te burzujske marke, do 2000-2500 iljade, ako uopste taj nivo cene postoji.

ma nije frka za 2.5 somuna, miran si

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

E, do jaja ako ima za tu kintu. :)

Neko ovde pominjao Neos Marmaras za letovanje. Bio pre 2-3 god, i ono, rsmo ali najveci. Max osecaj neke zivahnosti i klabinga je bio, kad je neki lik ispizdeo, i dovezao rent-a-car do plaze, po danu, i pustio ziku na najjace. Pricali su da ima neki klub negde izvan, ali nisam izvalio. Za iskulirati, ok, plaze su do jaja ciste i plave zastave i to. Jedino izjutra, dolaze kamioni da prazne kanalizaciju, i onda vonja za sve pare. Ali zato nema da vidis vancego u moru. Eto iskustva prenetog. :)