f4ts0 Posted July 28, 2017 Report Share Posted July 28, 2017 I dalje mu dajete savete, neveruem Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 28, 2017 Report Share Posted July 28, 2017 Zadavio bih te sad da si mi pod rukom Igore :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 28, 2017 Report Share Posted July 28, 2017 Heuhue Priznaj da nisi ni pročitao šta ti pišu :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 28, 2017 Report Share Posted July 28, 2017 Evo ga bes, znači sad je blizu Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 28, 2017 Report Share Posted July 28, 2017 Trying is the first step towards failure! Nista, znaci nekih 7 dana na Majorci ili Ibizi sa oblilaskom Barselone u povratku par dana i to je to, vidimo se u Prcnju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 29, 2017 Report Share Posted July 29, 2017 9 hours ago, Dule_smor said: Trying is the first step towards failure! Nista, znaci nekih 7 dana na Majorci ili Ibizi sa oblilaskom Barselone u povratku par dana i to je to, vidimo se u Prcnju! bolje majorka nego ibica ali da, nije ti loš taj koncept sa obilaskom barselone, ofc ako imaš dovoljno keša za trajekt/avion Majorka-Barselona. U teoriji možeš i da ideš Costa Brava ili Valensija i ta regija pa obilazak Barselone, biće i povoljnije a i logistički lakše. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 29, 2017 Report Share Posted July 29, 2017 Idi brt u akva park Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 29, 2017 Report Share Posted July 29, 2017 u Jagodini ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 29, 2017 Report Share Posted July 29, 2017 Ili ipak ovaj u jakovu? Cuo sam da u Jagovdini ima kise? NEkad i vetar. Ali, nek sve ide kvragu, mozda i u Segedin u akva park...jel bioneko u segedinu, jel ok tamo, jel ima vetra? Mada ima i onaj hotel izvor, okruzen je sumom pa nema oblaka, cuo sam da je ok? Ima neko neki savet ? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 29, 2017 Report Share Posted July 29, 2017 moj savet ti je da se ne siris mnogo kada setas zemunom :D mnogo si opasan sa onim rancicem na ledjima :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 29, 2017 Report Share Posted July 29, 2017 2 hours ago, f4ts0 said: Ili ipak ovaj u jakovu? Cuo sam da u Jagovdini ima kise? NEkad i vetar. Ali, nek sve ide kvragu, mozda i u Segedin u akva park...jel bioneko u segedinu, jel ok tamo, jel ima vetra? Mada ima i onaj hotel izvor, okruzen je sumom pa nema oblaka, cuo sam da je ok? Ima neko neki savet ? Akva park u Segedinu nema vetra jer je na zatvorenom, tako da od ovih ponuđenih moj glas ide njemu! Jagodinski akva park skoro da ne može da se nazove akva parkom a Izvor u Aranđelovcu je prepun gužve, da ne govorimo što je noćenje u hotelu kao da si u sred Pariza u Hiltonu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 29, 2017 Report Share Posted July 29, 2017 A i taj hotel je malo propo, tako kažu. Na drugu stranu, treba mi Desire S, pošto! Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 29, 2017 Report Share Posted July 29, 2017 Ima prilično dobar akva park u Aranđelovcu, i neki novi u Lazarevcu, čujem da je dobar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 29, 2017 Report Share Posted July 29, 2017 o tom u aranđelovcu i pričamo, jedino što je gužva. za lazarevački nesam školovao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted July 29, 2017 Report Share Posted July 29, 2017 Rezervisao nešto u Skotini. Jel bio neko nekad? Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 29, 2017 Report Share Posted July 29, 2017 Ja nisam bio baš u Skotini, ali sam bio u Platamonu i u Nei Poriju koji su tu odmah pored - ono gomila Srba, velike i plitke peščane plaže, malo veća gužva nego što bih ja voleo. Doduše Skotina je s druge strane auto puta pa kapiram da nije toliko baš turističko mesto što bi trebalo da je kul, ako imate kola kapiram da je vrh da se švrćkate unaokolo. Koliko sam ja skontao od nekih atrakcija tu ima taj neki zamak u Platamonu, nisam stigao da ga obiđem ali deluje vrlo simpa i Olimp je skroz kul za videti, mada verovatno treba računati ceo dan ako hoćete malo detaljnije da ga obiđete. E da, i generalno u toj regiji valja posetiti manastire Meteora, jes malo cimanje i izlet, ali je onaj predeo skroz nerealan. S tim da treba obratiti pažnju na dres kod - muškarci dugačke pantalone, žene pokrivena ramena i obavezno suknja. Mislim ima fora tamo da ti oni daju neke pantalone, suknje i marame za pokrivanje ali cenim da je uvek bolje doći spreman, naravno ako se ide s idejom ulaženja u manastire ali kad ste već tu valja se što bi se reklo. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 29, 2017 Report Share Posted July 29, 2017 On 28.7.2017. at 0:13 PM, nickwood said: I piči na krf, u kavos, tamo je sigurica za oprc čega god bivša devojka ti je sada tamo :) 41 minutes ago, Zwerko said: Nei Poriju Ne. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted July 30, 2017 Report Share Posted July 30, 2017 Hvala zverko. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 30, 2017 Report Share Posted July 30, 2017 9 hours ago, dovlagsi said: Ne. Ne znam da li misliš na moju interpretaciju imena mesta, jer stvarno ne znam kako se tačno kaže pravilno, ili na samo mesto? Mislim mesto samo nije nešto spec ali nije ni toliko dramatično loše. Mislim bio sam tamo dva puta na po dan-dva kad mi je trebalo da prespavam da idem na Skopelos i Eviu, moguće da bih se baš smorio na duže ali ovako ono klasična srpska turistička lokacija. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 30, 2017 Report Share Posted July 30, 2017 Meni je Nei Pori ostao u kul sećanju ali samo zato što sam bio klinac, pa mi je taj fazon "ideš kilometar u vodu a sve plitko" bio zanimljiv, plus oni mini talasi itd, a i peščana je plaža. I mislim da je plaža dosta široka što je isto plus. ali mislim da mi se sad ne bi toliko dopalo zbog gomile naših tamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 30, 2017 Report Share Posted July 30, 2017 13 hours ago, Zwerko said: Ne znam da li misliš na moju interpretaciju imena mesta, jer stvarno ne znam kako se tačno kaže pravilno, ili na samo mesto? Mislim mesto samo nije nešto spec ali nije ni toliko dramatično loše. Mislim bio sam tamo dva puta na po dan-dva kad mi je trebalo da prespavam da idem na Skopelos i Eviu, moguće da bih se baš smorio na duže ali ovako ono klasična srpska turistička lokacija. Dislajk za Nei Pori bez daljeg izlaganja, sto se mene tice. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted July 31, 2017 Report Share Posted July 31, 2017 Zena i ja resili da skratimo put do kuce, i svratili do Portoroza da prespavamo, i okupamo se. Pre 4 godine svratili jednom, i svidelo nam se onako za usputnu stanicu, cisto da plakne covek dupe. Medjutim, sad voda bila ledena, prljava, 50m "plaze" prepuno. Pojeo neko govno od stejka, i otisao u sobu da gledam seriju i kuntam. Svratili i do Bleda, i iskreno ocekivao sam vise, nije mi se svidelo. U povratku cemo do Splita, imamo neku svadbu tamo, pa mozda tamo bude sanse da se skvasim ove godine. Ukratko: Ako neko pomisli nekada da skokne do Portoroza, i ne mora bas. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 31, 2017 Report Share Posted July 31, 2017 5 minutes ago, sttevann said: Zena i ja resili da skratimo put do kuce, i svratili do Portoroza da prespavamo, i okupamo se. Pre 4 godine svratili jednom, i svidelo nam se onako za usputnu stanicu, cisto da plakne covek dupe. Medjutim, sad voda bila ledena, prljava, 50m "plaze" prepuno. Pojeo neko govno od stejka, i otisao u sobu da gledam seriju i kuntam. Svratili i do Bleda, i iskreno ocekivao sam vise, nije mi se svidelo. U povratku cemo do Splita, imamo neku svadbu tamo, pa mozda tamo bude sanse da se skvasim ove godine. Ukratko: Ako neko pomisli nekada da skokne do Portoroza, i ne mora bas. pa ko još ide u portorož da se kupa :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 31, 2017 Report Share Posted July 31, 2017 On 7/30/2017 at 0:10 AM, dovlagsi said: bivša devojka ti je sada tamo :) Na krfu? Ah, romantika iz spotova, na skuteru, haoaou Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted July 31, 2017 Report Share Posted July 31, 2017 @Lucky Pa lepo sam napisao - mi svratili da bismo skratili put do kuce :-) I podelih iskustvo, otkud znam sta ljudima moze da padne na pamet Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts