mncu Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Nemas pojma vudu, juzni Italijani najveci carevi 1 hour ago, Santa said: Takoe, ima sad i kruzeri takvi isto, isto za sex turizam. a sex turizam je ako neces da slusas decu kako se dernjaju po ceo dan I rano ujutru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Carevi mafije i jajarenja, da 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 sta fali mafiji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted June 22, 2016 Popular Post Report Share Posted June 22, 2016 Zapravo odlazak na more sa malom decom JESTE sex turizam kolko te mogu izjebati u mozak za tih 10 dana 5 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Moraš biti čvršći In b4 "vidimo se za par godina" :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Istina je i da sam se svake godine na moru ja razboljevao, zalio na vetar i tako, petar je bio car careva Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Stvarno lupas vudu, juzni italijani su bas carevi. mnogo su dobri i svima je bas bitno da budes zadovoljan i bila sam vise puta i nije se desilo da sam imala ikada problem sa njim i da je neko probao da nas zezne. Za razliku od Grka gde sam imala nekoliko konflikata, mada opet necu generalizovati i reci da su losi. Ovde naravno ne racunam Napulj gde su svi psihicki poremeceni i jedva preziveh nekoliko dana tamo. Ali bih opet isla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 (edited) Doduše ja o južnim Italijanima znam samo od severnih Italijana, oni ih baš ne vole. Mada opet, na osnovu do sada napisanog, tvoji kriterijumi šta je dobro a šta loše su dosta ovako čudni Ne znam koje si probleme mogla da imaš s Grcima, jedino ako si im nudila kredit pod povoljnim uslovima Edited June 22, 2016 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 (edited) Juzni Italijani su bas carevi, bas se trude da ti pomognu iako npr rec ne znaju engleskog, polomice se da ti objasne itd. Onda, primera radi, u Kataniji idemo u neki soping mol i udjemo u random bas koji nije isao bas do njega i vozac resi da nas odveze tamo, da malo skrene sa uobicajenog puta, sa prepunim autobusom i niko rec nije rekao. I tako neke situacije... Da su sirovi, sirovi su. Npr prepreci put njih desetoro jer su se zapricali i uopste Im nije jasno da treba da se pomere da prodjes, onda deru se kao ludaci i non stop mislis da se svadjaju. Ali su stvarno ko lebac. Sa Grcima sam imala problem npr da sam isla u neke apartmane, i resila da idem i sledece godine. Prve godine je sve bilo super, medjutim sledece rese da se ne cimaju jer kao jelte vec nam se svidja njihov smestaj. Bila sam 17 nocenja i imala sam bukvalno borbu sa njima da zamene posteljinu jer su resili da nije potrebno menjati uopste za 17 noci! Onda, postavili su svuda preslabe stedljive sijalice da ocoravis i tu sam odlepila. Da naglasim samo da je apartman bio luksuzniji od ostalih i da smo placali mnogo vise nego sto je bio najam za ostale apartmane. Onda, posto sam ja zapela da idemo bas u te apartmane (dok se sve to nije desilo) a oni imali manje nocenja nego sto je nama trebalo, iznajmimo taj apartman i dogovorimo se za jos jedan za nekoliko noci. Kad smo dosli u novi apartman vidimo da su gazed zeznule neke Srbe za cenu i nece da im vrate pasose dok ne doplate jos para jer navodno Srbi nisu razumeli koliko kosta aprtman, Ovi debili plate. Onda pokusaju i nama da uzmu vise para nego sto smo se dogovorili, kao niste vi dobro shvatili. Ja im se tu najebem mile majke, ne dam im pasos uopste naravno i sledeci dan je trebalo da izadjemo do 10 ujutru, ja sam spavala do 2 popodne niko nije smeo da me probudi. Mamicu im bezobraznu. Za moje kriterujume sta je dobro a sta lose se ja cesto sprdam ali me ne poznajes pa mislis da sam ozbiljna :) Edited June 22, 2016 by mncu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 Ne znam sto kenj po Grcima. Vrhunski je servis od strane osoblja. Beskonacno ih je, svi se smeju i ugadjaju. Jedina prava zamerka do sada (osim pravila, jel), je sto cekam po 20-30 min hranu. Sve ostalo je za 10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 Ne zna se ko je gori u toj liniji grci-italijani-španci-francuzi, ne mogu da verujem da diskutujemo da neko NIJE ciganin iz te ekipe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 Sutomore majka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 2 hours ago, Udo Tvrdic said: Ne znam sto kenj po Grcima. Vrhunski je servis od strane osoblja. Beskonacno ih je, svi se smeju i ugadjaju. Jedina prava zamerka do sada (osim pravila, jel), je sto cekam po 20-30 min hranu. Sve ostalo je za 10. To je Daki tako ako si u all inclusive hotelu. Naime, u poslednje vreme u Grckoj je osoblje uglavnom uvezeno iz nekih azijskih zemalja koliko sam ja video. Ukoliko jedes po restoranima tamo uglavnom su jako bezobrazni tipa narucis jednu vrstu ribe on pokusa da ti uvali drugu i onda kad se zalis u fazonu je " jaooo kuvara cu da otpustim" ili ako su bas stoka onda te zajebavaju kao da nisu razumeli sta hoces. Podvaljuju onako pun gas gde stignu. Naravno nije to tako svuda ali u 90% lokala gde sam bio jeste na zalost. Mozda sam i ja samo imao losu srecu jbg... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 Moze biti. Di sam ja su Grci 80% osoblja, ostalo Rusi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogi_ Posted June 30, 2016 Report Share Posted June 30, 2016 HALP! Imaju li negde aranzmani na 7 dana, nemam vremena za 10, guglao sam kao nesto, nista pametno ne nadjoh, pa ako neko zna...Grcka po mogucstvu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 1, 2016 Report Share Posted July 1, 2016 Jel ideš sopstvenim prevozom ili ti treba i prevoz? Ako si sopstvenim prevozom ja uvek preko bookinga ili nekog sličnog sajta rezervišem tipa par dana unapred koliko tačno hoću, jer mi se baš dešava da ne mogu da isplaniram dovoljno unapred da bih išao preko agencije. Plus ponekad ispadne i jeftinije tako :) Samo ne znam koliko je komplikovano ako treba da organizujes prevoz koji nije sopstveni auto, prosto nisam nikad tako išao ali znam ljude koji jesu pa će se valjda javiti ovde :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogi_ Posted July 1, 2016 Report Share Posted July 1, 2016 Treba prevoz, u tome i jeste problem...nasao sam jedino Tursku, Egipat i Tunis, ali ne znam koliko je sad pametno ici tamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 Ja sam sam nasao kartu preko skyscanner.com i rezervisao hotel preko bookings.com. I prosle i ove godine 7 dana, Krit pa Rodos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 imaš čak i domaće agencije koje nude 7 dana letovanje, gomila njih, samo moraš da nabodeš termin koji ti odgovara. naravno ako nećeš ovo što predlažu drugi a što jeste bolja opcija jer imaš veću fleksibilnost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 ljudi, resio da ovog leta sa par ortaka sednem u kola i bez konkretnog plana obidjem crnu goru, uglavnom boku i herceg novi, a plan je i da obidjemo neka kul mesta na putu tamo i nazad. je l' ima neko neki dobar tip? Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 Svratite na Biogradsko jezero na Durmitoru. 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 Ostrog 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 Nevidio i zipline iznad kanjona tare! 2 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted July 2, 2016 Popular Post Report Share Posted July 2, 2016 trokadero 3 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 aj kao ovde, topic je srodan - nisam imao pojma da su ovo poceli da rade? Quote Dear guests, Your current flight itinerary is eligible for an upgrade to our Business Class. Discover the many special services and all the benefits for an efficient journey in complete comfort. Make your best offer to get upgraded in Business Class. Welcome to Plusgrade! Here's how Plusgrade works: 1.Name your price to upgrade one or more legs of your flight, then click Continue. 2.You can modify or cancel your offer(s) up until 72 hours prior to the scheduled time of departure (of each flight). 3.Winning bids will be selected between 48-72 hours before departure. 4.We'll notify you via email if your request for an upgrade has been approved. 5.If your offer is accepted, you'll be billed for your offers amount. If not, you pay nothing and keep the seat you have. 6.Once your offer has been accepted, it is non refundable. 7.All passengers on the booking are included in the offer, priced per passenger below. 8.Please note: Amounts offered are separate from and additional to your original purchased flight ticket Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts