Shekk Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 11500, kada sam ja gledao, pre 2-3 godine :c Hvala stankec, izlečen sam! Dakle da nisam prijavljen na puni iznos plate imao bih da svakog meseca odvojim za pregled čega god. A ja godišnje potrošim 25 minuta vremena nekom stažisti da mi napiše recept za antibiotike koje svejedno na kraju kupim. Kuda idu moji novci ? 2 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 Samo ti dodji u četvrtak, ojačaćemo ti koleno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 znam lika koji se prijavio u zeleznicu na listu cekanja i zvali ga posle 7 dana.. neko otkazao pa se oslobodilo mesto. Ako ti nije hitno, prijavi se i verovatno neces cekati duze od 2 3 meseca.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 help! ubija me grlo poslednjih 2 dana, kada gutam osecam uzasan bol popio sam caja za ceo zivot i sisao neka razna sranja popio sam danas jedan brufen i malo mi je bolje od njega what next? odem u dom zdravlja i posto nisam bio dugo, kaze mi sestra da mi je doktor preminuo,,, i ja ok, sta sad? ona kao pa lik koji otvara kartone trenutno je na bolovanju, a ne moze nijedan drugi doktor da te primi posto su svi zakazani i vec ih ceka 10ak bez da ima zakazano.... i ja kao pa kad moze neko da me primi? ona pa javi se u ponedeljak hteo sam da je oteram u tri lepe, ali nisam imao snage i to sve babe i dede cekaju za recepte, nema jedan bolestan u redu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 Zar nema lekar koji prima hitne slučajeve? Ili su te procenili da ti nije ništa. Sećam se da dz Žarkovo ima tu praksu. Meni liči na anginu. Septolete imaju privremeno dejstvo analgezije i anestezije, ali ne rešavaju problem. Potrebno je da te pregleda orl lekar ili opšte prakse. U krajnjem slučaju, vidi ko dežura (urgentni, dragiša, zvezdara..). Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 FUUU ja sam tako popasao "nemaš izabranog lekara dođi juče" pa sam morao da dolazim sledeći dan sa ovolikom glavom od bolnih sinusa, treba da postoji krivična odgovornost za svesno neinformisanje pacijenta o njegovim pravima Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 6, 2014 Report Share Posted November 6, 2014 help! ubija me grlo poslednjih 2 dana, kada gutam osecam uzasan bol popio sam caja za ceo zivot i sisao neka razna sranja popio sam danas jedan brufen i malo mi je bolje od njega what next? odem u dom zdravlja i posto nisam bio dugo, kaze mi sestra da mi je doktor preminuo,,, i ja ok, sta sad? ona kao pa lik koji otvara kartone trenutno je na bolovanju, a ne moze nijedan drugi doktor da te primi posto su svi zakazani i vec ih ceka 10ak bez da ima zakazano.... i ja kao pa kad moze neko da me primi? ona pa javi se u ponedeljak hteo sam da je oteram u tri lepe, ali nisam imao snage i to sve babe i dede cekaju za recepte, nema jedan bolestan u redu Svaki slučaj je naravno za sebe ali ja kada sam imao problem da me grlo konstantno boli i ne pušta ispostavilo se da su bakterije pa mi je dala neki antibiotik. Doduše, 2 dana je isuviše kratak period za takav zaključak (ja sam otišao recimo posle 5 dana istog stanja). Dva dana možda i nisu bakterije, rokaj žalfiju, rtanjski i bokvicu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 (edited) hvala drugari crveno mi je grlo ko paprika u pitanju je neka blaga bakterija, dobio sam sinacilin 2 tablete na 12 sati, da ispirem grlo zalfijom i da sisam strepsils i trebalo bi da bude sve u redu u narednih par dana Edited November 7, 2014 by grbic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted December 1, 2014 Report Share Posted December 1, 2014 Opet ja. Od jutros me boli stomak u predelu malo iznad pupka , nemam proliv i slicno, samo bol kao da me probada nesto.... Popio sam par cajeva i nije upalilo... moze neki savet da ne idwm kod doktora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 1, 2014 Report Share Posted December 1, 2014 slepo crevo matori, moraces na operaciju!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted December 1, 2014 Report Share Posted December 1, 2014 ако је на десној страни онда слепо црево. мене је исто болело као клинца, али нисам морао да га оперишем Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted December 1, 2014 Report Share Posted December 1, 2014 Upala slepog creva se prepoznaje i tako sto postoji ostar bol oko pupka. Pokusaj da uradis cucanj (sa ispruzenim rukama ili ne) i ako imas bolove pritom moguca je upala slepog creva. Tesko je sa tim jer mnogi signali mogu da ukazuju na neko drugo stanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 1, 2014 Report Share Posted December 1, 2014 tako je, ta dijagnostika nije nesto sto treba da se radi preko neta ovako, moze da bude sto stvari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 1, 2014 Report Share Posted December 1, 2014 ma šta bre ti znaš doktore, slepo crevo je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted December 1, 2014 Report Share Posted December 1, 2014 da dete spusti se 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 1, 2014 Report Share Posted December 1, 2014 reki otac :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted December 5, 2014 Report Share Posted December 5, 2014 Poceo sam da kasljem ko konj, ne prestaje me vec desetak dana bukvalno na svakih 20 minuta se iskasljem i to poslednja dva dana osjecam kako pocne da mi renda pluca i grlo kad kasljem. Pijem cajeve i tako to ali interesuje me sta bi moglo biti nemoguce da me i dalje drzi od cigara posto sam to definitivno ostavio prije ~15 dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 moguce da izbacujes od cigara jos, a mozda imas i bronhitis, idi kod doktora da ti poslusa pluca:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 Imam bronhijalnu astmu ili bronhitis ne sjecam se sta su konstatovali, ali nikada nisam kasljao ovoliko.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 Pre nekih 40 minuta sam isao da dobrovoljno dam krvi po prvi put u zivotu i zanima me, da li smem veceras u 20h ici na mali fudbal, veoma vazna tekma je u pitanju pa me zanima da li smem igrati? Hvala. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 jak si ko bik, slobodno igraj Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 Meni ne prija sport na dan davanja i dan posle, a i lekari bi ti sigurno rekli da iskuliraš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 Meni ne prija sport na dan davanja i dan posle, a i lekari bi ti sigurno rekli da iskuliraš. Rekli su mi da ne idem u teretanu naredna 24 sata a za fucu mi nisu nista ni rekli. Utisci? Kada sam krenuo tamo usrao sam se u zivot od straha. Imao sam tremu kakvu do sada nisam imao. Samo ubadanje igle nije bolelo i nisam osetio vrtoglavicu uopste niti bilo sta. Tek kada sam ustao onda mi se malo zavrtelo u glavi i desna ruka mi komplet utrnula ali sam morao cutati jer me je ubadala neka plava sisata medicinska sestra. Za 3 meseca opet. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 utisci su jezivi! 2 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 utisci su jezivi! a sisata plavusa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts