Buda_ Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 "Хеликобактер се преноси феко-оралним путем." wuuuuuut inb4 nemoj da jedes govna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 ovaj buda stalno u nekim cudnim problemima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 hahahahha gdje ti je hipokratova zakletva, ne daji ljudima hintove :DDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 ne znam ne bih rekao ni da je gvozdje ni ova bakterija : takodje me cesto navece boli kod najnizeg rebra na desnoj strani :| Nisam doktor ali ultrazvuk abdomena i da izvadis ALT i AST moze pomoci. Naravno konsultuj se sa lekarom pre... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 Nisam doktor ali ultrazvuk abdomena i da izvadis ALT i AST moze pomoci. Naravno konsultuj se sa lekarom pre... AL MOZES DA POGLEDAS!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 Hjeeeeeeee¡!!!!!!! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 hahahahha gdje ti je hipokratova zakletva, ne daji ljudima hintove :DDDDD pa nisam nista rekao bre:)...ali uradi ovo sto smo ti rekli, krvnu sliku sa transaminazama i gvozdjem, antitela na helikobakter i ultrazvuk pa ces videti sta dalje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 ok, kad mi kaze "ma sad cemo mi infuziijicu malo da te trgne xe xe xe grok" recu ne seri rurljani su mi rekli da odradim nalaze :DDDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted June 19, 2014 Report Share Posted June 19, 2014 Inace sve simptome koje prijavljujes moze da izazove i anksioznost - cudno, mozda je za to najveca verovatnoca imajuci u vidu da se vremenski pojavljuju. Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 Ovo sto kaze Barkas, cak sam i pomislio na to. Ali za tu dijagnozu moras prvo iskljuciti sve ostalo, zato sam ti rekao ultrazvuk i ovo ostalo sto i Dule kaze.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 Da ne bude da te "lecim" posto nisam lekar, govorim ti samo iz licnog iskustva. Tek kad sam osetio na svojoj kozi sta je prava anksioznost i panicni napadi ukapirao da mozak ume toliko da te sjebe da ne znas gde si. Imao sam zbog toga simptome teskog tumora na mozgu, toliko jebeno realne - glavobolja bez prestanka 2 nedelje, poremecaj perspektive, suzenje perifernog vida, pao sam sve one "zatvori oci i pipni nos" testove, cak nisam mogao da stojim u ravnotezi zatvorenih ociju, povracanje, muka itd itd. Lekarka me hitno poslala na CT i nisu nasli nista - tek kad su mi postavili dijagnozu "nije ti nista" sam se smirio, a svi problemi su prestali bukvalno preko noci. Btw Dule - ona afta u grlu, gubitak kilaze, baloncici u plucima i bolovi ispod rebara - Kronova bolest. Jej :) Sad se postavlja pitanje da li pored toga imam uopste sarkoidozu ili se Kron maskirao u istu. Doduse nije ni bitno, isti kurac na kraju i sa lecenjem i sa prognozom. Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 Jel si ti radio kolonoskopiju blago meni? : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 Au jebote, pa jel su sigurni da je Kron, nisu radili neku biopsiju...sto je zajebana ta diferencijalna dijagnoza, nikad mi ne bi palo na pamet Kron/sarkoidoza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 Nisu sigurni ni za jedno ni za drugo. Ali egzibitujem puno simptoma Krona pa je to otprilike najverovatnije. :) A za Krona, tek kad sam pogledao - 40-50% obolelih od Krona imaju infiltrate u plucima tipa granuloma non caseosa koji su sarkoidozni trejdmark. A u poslednje vreme osecam da mi se "varenje" promenilo. I cudno je sto kad god ogladnim, narocito ujutru imam one sitne podrige koji se glave u grlu + ispod rebara, levo od slezine mi prolaze mehurici kroz crevo (nije klasicno krcanje creva), a to nekad prati isti takakv osecaj u plucima. Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 u svakom slucaju nista bez kolonoskopije i biopsije, mozda i ne bude kron na kraju:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 "Хеликобактер се преноси феко-оралним путем." wuuuuuut inb4 nemoj da jedes govna you never go ass to mouth Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 : ) @Barcas Sve znam, ja sam nazalost uklopio zdrav zivot/drasticna promjena u ishrani sa trcanjem/ostavljanjem cigara i sve to dok sam cekao 2 mjeseca da odradim neke testove i za ta dva mjeseca ne pamtim da sam spavao normalno 2 dana od stresa a da ne pricam o dnevnom lebdenju bez da znam gdje sam krenuo i odakle sam dosao Kad sam saznao da je sve u redu prestalo je 50% onih simptoma i bolova ali opet i ovih 50% jebe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 Ono sto je mene najvise povadilo u celoj prici je "brate da je nesto toliko opasno do sad bih vec umro" :) Taj mindset dosta pomaze Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 pridruzite se barcasu i meni na #rurhelp #wewillmakeittrough #alltogethernow #svejetouvasojglavi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 budo to je anksioznost. sve sam ja to imao i plus 3566543 simptoma. samo ignore i nestace.normalna stvar kad batalis cigare i kad se "cistis" od otrova. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 pridruzite se barcasu i meni na #rurhelp #wewillmakeittrough #alltogethernow #svejetouvasojglavi :D ^ nisam video da li si pominjao da imas temperaturu, ni da li si imao proliv pored mucnice, ali ako ti traje vec duze vreme, sa takvim bolovima u ocima i misicima, trebalo bi da pogledas i ovo. nemoj se voditi logikom da je na nervnoj bazi, prvo isiptaj sve sto mozes i iscimaj tog doktora da se malo udubi u problem. jebala ih infuzija :) http://www.simptomi.rs/index.php/bolesti/22-infektivne-bolesti/1736-trihineloza-trihinela-spiralis Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 pridruzite se barcasu i meni na #rurhelp #wewillmakeittrough #alltogethernow #svejetouvasojglavi :D zovite i rekija! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 kad ce bre usa i kanada da priznaju nase lekarske diplome:( http://medxforum.com/vb/showthread.php?1107-9-of-the-10-highest-paying-jobs-in-the-U.S.-are-in-medicine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 General practitioners have one of the lower-stress jobs on this list, and in most states pay on the low-end for malpractice insurance. Average pay: $180,850 180k za čitanje toplomera i "morate da unosite dosta tečnosti". Dream job. Jedino te lomi što imaju alko testove na poslu! Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 Izaslo mi neko sranje na tabanu, fazon 2mm x 2mm. Prvo sam mislio da je trn, ali kopao sam iglom i najverovatnije nije (nit sam isao bos nit sam osetio ubod). Potkozno je i ne vidi se, a na dodir je ko fazon zrno peska ispod koze il tako nesto, jako malo. Boli i tera me da hodam ko retard da bih izbegao tu stranu, pa me interesuje jel ima neka narodna mudrost za resavanje? Ovako je vec skoro 3 nedelje, mislio sam proci ce samo, ali izgleda nema nista od toga ovo je mesto: E da, sestra kaze da je kurje oko, mada mi ne deluje da je tako. wat do? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts