Ste Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 BISS imal' wirelessa dole u CG? Juce sam ga namestio , ako ne trolujes :)) Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Ne trolujem, najverovatnije dolazim dole... :) Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 fixd :)))))) Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Upomoc! Pre nedelju dana sam se probudila sa ushinutim vratom, taman sto je poceo da jenjava bol i ukocenost posle par dana ponovo, i evo od jutros me ceo gornji deo ledja, ramena i vrat bole. U bilo kom polozaju konstantno. Da popijem neki lek? Neku vezbu, sta??? Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 (edited) diklofenak + masaza Edited June 19, 2011 by BISS Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Diklofenak duo i fizikalna terapija. :) Želudačne tegobe - Rupurut je kul, mada ja lično preferiram Ranisan, Controloc, Klometol.. Stres ili bakterijska infekcija među kojima je i najpoznatija i Helicobacter pylori. Najpouzdanija i možda najneprijatnija dijagnostika je gastroskopija. U svari, šije kolonoskopija i bronhoskopija po neprijatnosti.. H. pylori se otkriva iz krvi, daha i tkiva. Pregledom krvi se otkrivaju antitela na bakteriju H. pylori. Pregled daha najčešće se sprovodi nakon lečenja, radi provere uspešnosti terapije, ali i u dijagnostičke svrhe. Zove se urea izdisajni test. Tačnost ovog testa je 96 - 98%. Radila sam urea izdisajni test koji je bio negativan. Na gastroskopiju se i dan danas nisam usudila. Pošto sam i to vreme bila blago anemična, postavili su mi radnu dijagnozu, da sam zaradila neku bakteriju (i dan danas ne mogu joj se setiti imena) koja se dobija preko prljavih ruku, i usput izaziva anemiju. Antibiotici, gvožđe, vitamin C i kao nova. Izbegavam jaku hranu, masnu i prezačinjenu i kul je.. Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 eto vam odgovora za tegobe sa zelucem...trebalo bi se testirati na helicobacter, dosta ga ljudi ima...znaci ili ureaza test, ili antitela iz krvi...pa ako je pozitivno najmanje 2 nedelje trostruke terapije (2 antibiotika+inhibitor protonske pumpe)...a ako se nastave tegobe razmislite o gutanju sonde, tj gastroskopiji.. dz i ostali koji se koce, sta da vam kazem, ja imam iste probleme, po ceo dan sedim, spavam na sranje krevetu, ne radim nikakve vezbe...znaci dobra stolica, dobar dusek i jastuk i vezbe za ledja obavezno, ali polako i ne raditi ih dok ste ukoceni naravno... shek, ja imam slican polukalcifikovani hematom na desnom listu, al mi za sada ne pravi probleme...ako si vec radio ultrazvuk i bio na fizikalnoj ostaje ti magnetna rezonanca...mada mislim da ne treba bacati pare na to, ne verujem da ce nesto novo da otkrije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Meni isto bazdi iz grla, prvo sam mislio da su zubi, ispopravljao sve, čistio kamenac, međutim isto, tako da ću morati na to sranje, samo da se zaposlim negde prijavljeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 shek, ja imam slican polukalcifikovani hematom na desnom listu, al mi za sada ne pravi probleme...ako si vec radio ultrazvuk i bio na fizikalnoj ostaje ti magnetna rezonanca...mada mislim da ne treba bacati pare na to, ne verujem da ce nesto novo da otkrije Ok, narani svinje i ništa ne diraj, najdraži savet :) Hvala! Koliko litara sam dužan? :) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Napravio sam neko sranje ispod desnog oka, prvo je bila kao neka bubuljica medjutim kako sam ja to čačkao skontao sam da najverovatnije nije bubuljica i eto to sad izgleda kao da me je neko sabio bejzbolkom ispod oka... mislim nije mi frka da stavim flaster i pricam da sam se potukao sa zidom 2-3 dana ali sta ako ovo ostane pozpoz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 smanji hemiju malo :D:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rejvenn Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 ćaletu se zakačio krpelj na ruci, išo na vmc izvadili ga i onda ga poslali na vma sa krpeljom na analizu, ispalo da je krpelj zaražen, vadili mu krv i sve. kolko ovo može biti ozbiljno? :c Quote someday a real rain will come and wash all this scum off the streets Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 27, 2011 Report Share Posted June 27, 2011 izlecivo je, a dobro je sto se odma analiziralo, lajmska bolest je podmukla Inace na konto mog prsljena koji me boli vec par meseci, sav bol je naravno nestao nakon 2 dana na moru. Kolko god glupo zvucalo, sad gledam sta je razlika u odnosu na pre, dete isto teglim, krevet neudoban itd. Stolica na poslu je ista vec godinama, super je i tako. Ladno sam provalio da ranac za laptop kad nosim bije po tom prsljenu otprilike, a pre dok sam nosio torbu nije me nista bolelo! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 @Vuds Postoji jedan vrlo lak i pouzdan metod da saznaš odakle dolazi bazd. Lizni nadlanicu i pomiriši. Ukoliko osećaš bazd onda je iz usta, ako ne onda je iz želudca. Ovo je stari stomatološki trik. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Vec duze vreme mi se desava - kada udahnem jako osetim bol sa desne strane, tu gde mi je sisa i tacno iza nje na ledjma...wtf? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Imaš staru prostrelnu ranu? :) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 iz prethodnog zivota !:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Vec duze vreme mi se desava - kada udahnem jako osetim bol sa desne strane, tu gde mi je sisa i tacno iza nje na ledjma...wtf? rofl, meni je isto od kad sam usinuo/istego/slomio/neznamnija ledja, samo sa leve strane:) ici cu ove nedjelje verovatno kod nekih fizikal mastera da vidim, pa cu da ti javim:) a mogu i pluca da budu, tako je meni bilo tipa dve nedelje dok nisam trokirao i onda su rekli 'lol imas upalu pluca metar dana vec, aj na hospitalizaciju ' Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Stara prostrelna rana iz prethodnog zivota zvuci mnogo realnije Verovatno sam usinuo vrat, bolove najvise imam dok pomeram vrat ka dole, prvo me malo bolelo - mislio sam procice, sada me boli jace nego pre nekoliko dana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 mozda imas i zapaljenje plucne maramice, al verovatnro je nesto misicnog porekla reki, ne mora da znaci da ako je bio zarazen da je preneo ujednom...objasnili su mu vec kako da prati to mesto ako se pojavi crvenili i dali mu da pije dovicin 3 nedelje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 28, 2011 Report Share Posted June 28, 2011 Stara prostrelna rana iz prethodnog zivota zvuci mnogo realnije Verovatno sam usinuo vrat, bolove najvise imam dok pomeram vrat ka dole, prvo me malo bolelo - mislio sam procice, sada me boli jace nego pre nekoliko dana... meni je metar i po dana ovo, mislio sam da sam preladio/zgrcio/usinuo nesto, medjutim, bice da sam ustinuo neki kurac prsljenom ili tako nesto, cim to ide u krug po celoj jednoj strani grudnog kosa:) sad sam zavrsio sa faksevima i sranjima, sad mogu didem davidim:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rejvenn Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 dule, kako se zove stanje kada odes na faks na ispit 1. jula, iscimas se sa karaburme na dorcol (4 karte), i onda tamo skontaš da ustvari nije 1. jul nego 29. jun? D FAK Quote someday a real rain will come and wash all this scum off the streets Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 alchajmer ? :)) Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 dule, kako se zove stanje kada odes na faks na ispit 1. jula, iscimas se sa karaburme na dorcol (4 karte), i onda tamo skontaš da ustvari nije 1. jul nego 29. jun? D FAK moj skromni rekord je da poranim na ispit 8 sati ali ti si me ušio za red veličina Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Reki car! Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts