Orange Posted October 27, 2016 Report Share Posted October 27, 2016 cirkulacija rakijom logicno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 27, 2016 Report Share Posted October 27, 2016 pkako...nego kad smo kod medicine, evo par zanimljivih stvari od poref. grujicic...ovo za Torlak je potpuno u pravu, steta sto ce ovi prodati i njega naravno http://www.blic.rs/vesti/drustvo/doktorku-koja-je-potresla-srbiju-snaja-pitala-da-li-da-vakcinise-dete-njen-odgovor-je/m7nc1sw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted October 29, 2016 Report Share Posted October 29, 2016 (edited) jel ima neko ovde glaukom ili je mozda upucen u tu pricu? juce su mi dijagnostikovali glaukom na oba oka, posto sam, sasvim slucajno, otisao da izmerim ocni pritisak. ne znam mnogo o tome, mada sam juce citao po internetu. vidim da nije nimalo bezazleno, naprotiv. doktorka kod koje sam bio kaze da je bas retko da neko oboli od toga i sa 40, a kamoli sa 33 godine Edited October 29, 2016 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 29, 2016 Report Share Posted October 29, 2016 Pa postoji i juvenilni glaukom koji je naravno mnogo redji. Meni je ocni pritisak na granici oko 20mm Hg i proveravam na 6 meseci posto mi je deda imao glaukom. U principu moras da stavljas kapi dozivotno, mada u nekim slucajevima moze da se radi operacija da olaksa tok tecnosti iz ocne jabucice. Kolike su ti bile vrednosti ocnog pritiska i kakvo je ocno dno, nema ostecenja nerava? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted October 29, 2016 Report Share Posted October 29, 2016 pritisak je 30 u desnom i 24 u levom oku. snimke nosim tek u ponedeljak ali koliko ja vidim ne izgleda sjajno, nisam strucan ali sam malo gledao vrednosti na netu i sve mi je loshe pogotovo na desnom oku. a radio sam test za periferni vid na oba oko i to je izgleda ok. tek u ponedeljak ce doktorka da mi protumaci sve, ovo sto pisem je na osnovu onoga sto sam ja pokupio na internetu i uporedio sa mojim rezultatima nije mi samo jasno odakle mi to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 29, 2016 Report Share Posted October 29, 2016 genetika, suzen ocni ugao i drugi faktori...i ja se nerviram i samo cakam kad cu morati da krenem i ja da stavljam kapi isto:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 29, 2016 Report Share Posted October 29, 2016 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 29, 2016 Report Share Posted October 29, 2016 Igore, smiri se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 29, 2016 Report Share Posted October 29, 2016 jel koristi neko dnevna sociva ovde? slucajno zakacim na redditu u random temi savet da su mnogo, mnogo bolja i da vise i nisu toliko skupa. odem da pogledam bezveze cenu, ocekujuci da su za mesec dana bar jedno 4-5 soma i iznenadim se prilicno. alcon dnevna su 2400 (30 komada ofc), a mesecna su im 2200. dobro, kad kupis mesecna dobijes 3 komada, tako da ako ne sjebes / izgubis nijedno izadje ~1500 mesecno, neka bude prosek ~1800. + tecnost za dezinfikovanje/cuvanje ~300 dinara mesecno, razlika je stvarno mizerna. Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 3, 2016 Report Share Posted November 3, 2016 dule tebre, lomi me neka prehlada... klasika, kijam, slinim, blagi bol u grlu.. standardica, cajevi c-vitamini bla bla bla ili ima i nesto da zdrmam od tableta? mislim da imam i temperaturu, mada imam apetit :D :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 3, 2016 Report Share Posted November 3, 2016 zgutaj ekser! verovatno si fasovao ovaj virus koji je sada aktuelan, znaci klasika terapija sto si vec rekao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 Dule, sta bi moglo da uzrokuje poojacano lucenje pljuvacke, skroz je vodenasta i svako malo moram da pljuckam u wc solju? Takodje i vrh jezika me pecka kada zapalim cigaretu, pojedem nesto ljutkasto/gorko ili popijem pivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 Možda da na neko vreme obustaviš cigare i pivo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 Mozda te iritira nesto na lucenje pljuvacke, tipa cigarete ili pivo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 Bogami Dule, razumeš se skoro kao ja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 3 hours ago, Orange said: Dule, sta bi moglo da uzrokuje poojacano lucenje pljuvacke, skroz je vodenasta i svako malo moram da pljuckam u wc solju? Takodje i vrh jezika me pecka kada zapalim cigaretu, pojedem nesto ljutkasto/gorko ili popijem pivo. Iskuliraj ketamin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 12 minutes ago, Majstor bora said: Iskuliraj ketamin Wat? Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 nikad hemija, samo predvece malo dzidza za spavanje (uglavnom indica dominant). Doduse, pojacao sam na 1.5 paklu cigarete dnevno, iako sam prethodnih 20 godina pusio po paklu i poceo sam da pijem pepsi umesto piva u pola slucajeva.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 4 hours ago, Orange said: Dule, sta bi moglo da uzrokuje poojacano lucenje pljuvacke, skroz je vodenasta i svako malo moram da pljuckam u wc solju? Takodje i vrh jezika me pecka kada zapalim cigaretu, pojedem nesto ljutkasto/gorko ili popijem pivo. Vidim da se spominje Dilan, verovatno Bob. Svaka cast matori! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 U cemu je fora da ga zovete bob kada mu pravo ime dog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 Slusas Snup Doga, a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 bolje i snoop dog nego sundjer bob :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 Ne znam ko ti je taj Dog, kad si okačio sliku Ruperta Evereta? Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 1 hour ago, Orange said: nikad hemija, samo predvece malo dzidza za spavanje (uglavnom indica dominant). Doduse, pojacao sam na 1.5 paklu cigarete dnevno, iako sam prethodnih 20 godina pusio po paklu i poceo sam da pijem pepsi umesto piva u pola slucajeva.. duvas, a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 (edited) da, medicinski zbog insomnie. Najbolji lek za insomiu definitivno, sutradan nema onog grogi osecaja kao od tableta. EDIT: a i kilaza se spustila na idealan nivo (187cm/88kg), bez obzira na pojacan apetit prouzrokovan kanabisom. Imao sam 100kg pre toga i bio sam skoro uvek sutradan nadrkan zbog tableta za spavanje.. Edited November 4, 2016 by Orange Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts