Daki_ Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 Ja nisam imao problema sa insomniom dok nisam poceo da pusim travu. Sad moram, posto imam insomniju ako ne grunem. I tako vec 3 godine! Plus sam nervozan ko pas. Droga je sranje, osim kad je super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 (edited) Udo, verovatno si imao probleme par noci da zaspis kada si apstinirao od trave. Ako se redovno koristi (a moze da se koristi ceo zivot bez prestanka) problema sa spavanjem nema, spava se kao beba zakucan 8h.. Osim ako nisi pusio neke sative od kojih i ne moze da se spava.. biraj indice ako mozes ili uzgoj sam i nema problema sa spavanjem, a kamoli nervozom sutradan. Edited November 4, 2016 by Orange Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 (edited) Samo indika bracori! Al treba mi bazuka da me uspava. Edited November 4, 2016 by Udo Tvrdi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 onda je vreme da predjes na ulje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 Vreme je da prestanem i pocnem da se bavim sportom. Al dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 OK, kako god odlucis, ja sam skapirao da ako se pusi i preko dana nema se volje ni za sta da se krene. Zato i praktikujem samo uvece.. mozda jednom u 2 meseca da zapalim sa nekim preko dana, ali u sustini izbegavam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 Duva se vidim, a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 2 minutes ago, togFU said: Duva se vidim, a? Aj sto se duva nego sto se i jedu ekseri evo cak i Dule preporucuje neko je onomad preporucivao plavi mitsubishi Mozda zato i imate insomniju manje amfetamina i kokaina :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 dei cime se ti drogiras? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 11 minutes ago, rejven said: dei cime se ti drogiras? heroin bato Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 Necemo sad prozivati jednog po jednog. Neka svako napise cime se drogira. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 ja se drogiram diablom 3 fml Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 D3 je vec za 12-step program.. skinuh se sa istog pre ROS-a, na srecu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 jura prophecy, spavam ko beba pred vikend shift :D Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 pls, prestanite sa drogama na ovom topiku, uhapsice me! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 Sto tebe Dule...ti treba da se zabrines jedino ako uvedu prohibiciju... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted November 12, 2016 Report Share Posted November 12, 2016 (edited) kazu da je ganja dobra za ocni pritisak, ovo sto mene muci. mada, obara pritisak samo kratkorocno, i nigde ne vidim da je neko konkretno predlaze kao medicinsku terapiju inace, definitivno je glaukom, uradio sam brdo testova/snimanja, dobio definitivnu dijagnozu, terapiju itd, na jednom oku je dosta sjeban zivac, mada vidim i dalje dobro na oba. idem na kontrolu u ponedeljak, posle 2 nedelje terapije kapima, jedva cekam da odem da vidim sta se desava. teretana ne dolazi u obzir sto mi bas tesko pada posto treniram godinama, ne smem ni body weight vezbe da radim. evo vec dve nedelje samo trcim, to je ok, cak i preporucljivo. Edited November 12, 2016 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 12, 2016 Report Share Posted November 12, 2016 e jbga:(...trebalo bi i ja da proveravam dva puta godisnje taj ocni pritisak, bolje da se ne zezam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 12, 2016 Report Share Posted November 12, 2016 jel postoji neki normalan nacin da uradim test alergija na hranu bez da to kosta 1500 dinara za jednu stavku ? Da li i dalje postoji ono da bockaju sa raznim stvarima ili uvek mora krv da se vadi, sta je validnije ? google search izbacuje masu govana i ana forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 12, 2016 Report Share Posted November 12, 2016 pa jedes samo jedno pa ako se ništa ne desi, drugo i tako sve dok se ne ospeš ili ne ugušiš! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 12, 2016 Report Share Posted November 12, 2016 au Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 14, 2016 Report Share Posted November 14, 2016 dajte preporuke za nekog ko provereno dobro radi urasli nokat? mislim na hirurga, nije mi preterano strasna situacija ali odavno ne moze mi pomogne pedikir. tj. to sto radi pedikir manje vise radim sebi sam ali mi je pun kurac vise drkanja, hocu da zavrsim s tim. Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted November 14, 2016 Report Share Posted November 14, 2016 41 minutes ago, Vlada_ said: dajte preporuke za nekog ko provereno dobro radi urasli nokat? mislim na hirurga, nije mi preterano strasna situacija ali odavno ne moze mi pomogne pedikir. tj. to sto radi pedikir manje vise radim sebi sam ali mi je pun kurac vise drkanja, hocu da zavrsim s tim. http://www.drvais.rs/index.php/bolesti-stopala-i-noktiju/urastao-nokat Sad ce f4ts0 da ti objasni kako da odseces prst :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted November 14, 2016 Report Share Posted November 14, 2016 Vlado, nemoj da se patis sa hirurzima, nadji negde kozmeticarku koja radi medicinski pedikir, posle radis jednom u desetak meseci tretman itoeto. Ja sam se ponovo rodio kad sam poceo tako da radim,da jednom pre toga sam bio kod hirurga i nikad vise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 14, 2016 Report Share Posted November 14, 2016 pa bas ne zelim vise da radim svaki cas nego da se resim jednom za svagda. a i ima dosta mrtvog mesa pored koje se napravilo godinama koje ne moze da se sredi osim hirurskim putem. a zato i trazim preporuku, a ne random mesara da ne bih imao iskustvo kao ti :) ne znam odakle ti ideja bas da tvoje jedno iskustvo moze da bude pravilo sa svim hirurzima :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts