Dule_smor Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 hehe, vitja fore:)...citeral ti i nije bas antibiotik izbora za takve infekcije, ali moze ako ti smeta zymbaktar...mada ako nemas temp i bas gnojnu anginu ne moras ni da pijes antibiotike, samo cajevi i rakija:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ma_ Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 pokusala sam i sa rakijom i brufenom, malo je bolje, al bih da ubrzam proces :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 Лошу си ракију одабрала. Ја се бавим продајом разноразних ракија, па ти могу помоћи око избора праве, како би што пре оздравила и отишла на баскет, да ти тамо опет помогнем и да придржим оне лопте вишка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 Можда си због убрзавања процеса и добила упалу ждрела. 1 1 Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 moram odgovoriti da je fora uzasno glupa. Od toga moze da dobije plikove po grlu (jea! licno iskustvo hehahe), a prehladu samo ako je osoba sa druge strane snesko belic. Jos jednom glupa ti je fora i pravi transfer nelagode. 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 Могуће да је фора најглупља на свету, али упала није исто што и прехлада. Тако да си реално ти испао глуп у покушају да будеш Робин Худ, невезано колико је фора очајна. 1 1 Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 Kako stoji na zidu cekaonice za fizikalnu u Krunskoj, parafraziram, "mehanicke povrede imaju osobine upalnih procesa" I opet ove žene prave haos gde god se pojave Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 relano, laki, daj mi moda na ovom topiku samo da zavedem red! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 A kad smo pričali o rakiji nisi tražio moda Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 Defrinol tbl 4x1 ( kombinacija ibuprofena i pseudoefedrina. Ibuprofen je nesteroidni antiinflamatorni lek sa analgetičkim i antipiretičkim dejstvom. Pseudoefedrin je simpatomimetski vazokonstriktor sa dekongestivnim dejstvom. Smanjuje edem mukozne membrane nazofarinksa, kongestiju (curenje iz nosa), kao i zapušenost disajnih puteva ), a za grlo tantum verde pastile su okej. Ako nema prebojenog sadržaja iz nosa ili grla nema potrebe za antibioticima. Ako imaš problema i sa nosom, kod nas (vma/orl) daju kombinovane kapi efedrina sa gentamicinom (antibiotik) i deksazonom (kortikosteroid). Okej su i Marisol kapi. Ako se tegobe nastave, ja sam u nedelju dnevna, pa svrati. Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 (edited) uzela tantum verde i ibuprofen, plus oblogu od rakije. sad vec moze da se dise. ma nije toliki problem, nego sam ja nestrpljiva, pa bih da mi to prodje odmah, pa sam zato pitala cime da ubrzam proces. a i inace kad me boli grlo to su tako jake infekcije da mrem od bolova :/ a sto se tice svracanja, ne volim da posecujem bolnice i domove zdravlja :) Edited August 9, 2013 by Marinica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 Ja mislim da mi je ovo sve i poteklo od vežbi za jačanje ramena :( ako potraje, idi kod ortopeda koji ce te poslati na ultrazvuk ramena i verovatno na 5-6 terapija strujama, magnetima i laserima.. Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 Al će da se obraduju na poslu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 Defrinol tbl 4x1 ( kombinacija ibuprofena i pseudoefedrina. Ibuprofen je nesteroidni antiinflamatorni lek sa analgetičkim i antipiretičkim dejstvom. Pseudoefedrin je simpatomimetski vazokonstriktor sa dekongestivnim dejstvom. Smanjuje edem mukozne membrane nazofarinksa, kongestiju (curenje iz nosa), kao i zapušenost disajnih puteva ), a za grlo tantum verde pastile su okej. Ako nema prebojenog sadržaja iz nosa ili grla nema potrebe za antibioticima. Ako imaš problema i sa nosom, kod nas (vma/orl) daju kombinovane kapi efedrina sa gentamicinom (antibiotik) i deksazonom (kortikosteroid). Okej su i Marisol kapi. Ako se tegobe nastave, ja sam u nedelju dnevna, pa svrati. a mozes i da mi prevaljas neke medikamente, kad si mi vec u kraju, da se ne cima dalje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 Могуће да је фора најглупља на свету, али упала није исто што и прехлада. Тако да си реално ти испао глуп у покушају да будеш Робин Худ, невезано колико је фора очајна. da branio sam ribu sa foruma lol ili ti pokusavas glupom forom da joj skrenes paznju. hm? 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 uzela tantum verde i ibuprofen, plus oblogu od rakije. sad vec moze da se dise. ma nije toliki problem, nego sam ja nestrpljiva, pa bih da mi to prodje odmah, pa sam zato pitala cime da ubrzam proces. a i inace kad me boli grlo to su tako jake infekcije da mrem od bolova :/ a sto se tice svracanja, ne volim da posecujem bolnice i domove zdravlja :) Amoksicilin ako imaš gde da uzmeš ;-) Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 Sto bas to a ne ono sto ona vec ima od antibiotika? :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 10, 2013 Report Share Posted August 10, 2013 da branio sam ribu sa foruma lol ili ti pokusavas glupom forom da joj skrenes paznju. hm? nubovi Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 10, 2013 Report Share Posted August 10, 2013 Samo joj vi nabijajte xp :) Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 10, 2013 Report Share Posted August 10, 2013 relano, laki, daj mi moda na ovom topiku samo da zavedem red! iskulirao me laki:( edit, shekk, pa priča o rakiji nije offtopic :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 10, 2013 Report Share Posted August 10, 2013 Prica o rakiji je pogresna jer razdrazuje sluzokozu sto je suprotno od obog sta treba da radi kod upale grla. Al da je za dusu, jeste! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted August 10, 2013 Report Share Posted August 10, 2013 Sto bas to a ne ono sto ona vec ima od antibiotika? :-) Meni pomaže kad krene grlo da me kolje, prilično brzo i efikasno Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 10, 2013 Report Share Posted August 10, 2013 iskulirao me laki:( edit, shekk, pa priča o rakiji nije offtopic :D Pa ne mere neko da bude modus samo na jednom topicu, ili ja makar nisam znao da može, ako može :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 to je pitanje za draganceta znaci!:)...nista, prebacite topic na nauku onda ako se nastavi trolovanje...amda nema potrebe, izgleda da su se smirili hormoni!:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 Evo da se vratimo na prave staze! Dule, imam dve stavke u analizi krvne slike koje su "boldovane": - Trombociti su mi za komad ispod donje granice (157) - "Dobar" holesterol mi je 1,14 što je "granično rizično" Znam da nije ništa spec, ali eto, da pitam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts