prota_ Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 što ljudi nabijaju masu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Naravno :) nije to nikakva lozhana nego mislim da 3x nedeljno nije uopste prevelik napor pa sam odlucio i taj cetvrti dan da ubacim :) Trenirao sam dugi niz godina fudbal, imao 2x dnevno treninge 5 dana u nedelji tako da mislim da nece biti problema :) Ја сам се као мали играо у песку сатима :) 1 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 što ljudi nabijaju masu? Jer su takva vremena, traži se zaštitnički izgled kod muškarca i plodan izgled kod žene. Kad je blagostanje, onda je drugačije! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 a pa onda jedva čekam blagostanje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Idi u Švedsku! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Tamo toalet papir 5e, zajebi! Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Jer su takva vremena, traži se zaštitnički izgled kod muškarca i plodan izgled kod žene. Kad je blagostanje, onda je drugačije! bila bi dobra fora da stvarno ne misliš ovo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 5. Januara krecem ponovo da treniram. Ultimativni datum, em je posle nove godine pa spada u "new years resolutions" a jos je i ponedeljak! Dupla pokretacka motivacija! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=GAvW6xBZjSk&list=PLnPAPdT4m_g_jts_h2xcr2MFzW5uwJ2uP Verovatno najbolji video o ishrani koji se moze naci na interwebzu. Pogledati ostale delove naravno. vec sam ja bio kacio ,3DMJ is the way to go, al jbg ne kontaju ljudi, nego gledaju mike changa ili kako vec i ostale drugare 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deK!sa Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 (edited) Drugari ako neko ima proverenu šemu za suplemente(da je ispod tezge ofc), neka prosledi pm. Mass gaineri me interesuju prvenstveno. Mnogo dere ovaj pansport pa ocu da vidim i drugu stranu medalje. :) Edited December 28, 2013 by деки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 mene isto zanima ovo.. cuo sam ovi sverceri iz madjarske da prepravljaju rok trajanja pa bi bilo fino da neko preporuci nekog pouzdanog. Uzeo bi onaj dymatize whey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 Sto kupujete whey i sranja kad imate u zdravoj hrani belanac u prahu, koji je u rinfuzi skuplje od toga sto kupujete a daleko je bolje. Mislim moz bacis pare na whey a moz kupis i belanac u prahu + surutku u prahu ( gube se amino-kiseline kad se dehidrira surutka ) i sve to u prahu. Ne kapiram zasto mislite da oni prodaju prasak i izmislili su toplu vodu i jos ubacili aromu u sve to. Pogledajte sastav tog whey-a. Ne kenjam ja sta ko da uzima, svako neka radi kako smatra da treba, samo dajem proverenu informaciju. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 (edited) Odlična ti je proverena informacija, pogledaj šta piše na sastavu surutke u prahu i koliko zapravo ima proteina a koliko laktoze. Evo da ti pomognem: 11% proteina i 61% laktoze, znači s toliko proteina možeš da se obrišeš, a prdećeš pola dana kao životinja. Edited December 29, 2013 by Ivan^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 Ne samo to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 Drugari ako neko ima proverenu šemu za suplemente(da je ispod tezge ofc), neka prosledi pm. Mass gaineri me interesuju prvenstveno. Mnogo dere ovaj pansport pa ocu da vidim i drugu stranu medalje. :) Pansport je tako 2007.Ja uzimam od ovih: https://www.kupujemprodajem.com/369383-1-boki-svi-oglasi.htm Sve uvek bude kako bog zapoveda. Sto kupujete whey i sranja kad imate u zdravoj hrani belanac u prahu, koji je u rinfuzi skuplje od toga sto kupujete a daleko je bolje. Mislim moz bacis pare na whey a moz kupis i belanac u prahu + surutku u prahu ( gube se amino-kiseline kad se dehidrira surutka ) i sve to u prahu. Ne kapiram zasto mislite da oni prodaju prasak i izmislili su toplu vodu i jos ubacili aromu u sve to. Pogledajte sastav tog whey-a. Ne kenjam ja sta ko da uzima, svako neka radi kako smatra da treba, samo dajem proverenu informaciju. Samoubij se. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 Samoubijte se vi. Niko nije ni stavljao surutku u prvi plan ali ste dovoljno veliki kompleksi da je sami to uradite. Poenta je u belancu u prahu. Surutku u prahu mozes da nadjes sa manje laktoze i uopste u samoj surutci nisu ni bitni proteini al aj. Opet da ponovim vama nakurcenim likovima koji mislite da znate sta radite, procitajte sastav tog wheya. Aj poz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 Pročitao sam, piše: Sastav - 100 percent of awesome 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 Samoubijte se vi. Niko nije ni stavljao surutku u prvi plan ali ste dovoljno veliki kompleksi da je sami to uradite. Poenta je u belancu u prahu. Surutku u prahu mozes da nadjes sa manje laktoze i uopste u samoj surutci nisu ni bitni proteini al aj. Opet da ponovim vama nakurcenim likovima koji mislite da znate sta radite, procitajte sastav tog wheya. Aj poz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 To je moja fora od pre tri god :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 ne, to je serija the office Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 ајој брате :)ако заиста хоћеш да престанеш да будеш арогантан, могу да ти објасним зашто епски фејлујеш... расположен сам нешто данас! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 inb4 wall of text o korisnosti steroida ! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 Ajmo drugari, diskusija vezana za temu i objasnite što je neko u krivu a neko u pravu i biće sve ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 Па нема сврхе објашњавати лику са онаквим приступом било шта, поготово на овом топику. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 Sto kupujete whey i sranja kad imate u zdravoj hrani belanac u prahu, koji je u rinfuzi skuplje od toga sto kupujete a daleko je bolje. Mislim moz bacis pare na whey a moz kupis i belanac u prahu + surutku u prahu ( gube se amino-kiseline kad se dehidrira surutka ) i sve to u prahu. Ne kapiram zasto mislite da oni prodaju prasak i izmislili su toplu vodu i jos ubacili aromu u sve to. Pogledajte sastav tog whey-a. Ne kenjam ja sta ko da uzima, svako neka radi kako smatra da treba, samo dajem proverenu informaciju. A jel može da se zna odakle ti ta proverena informacija, pošto ovako nešto teško da može da izjavi bilo ko ko se iole ozbiljnije bavi nekim sportom? Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts