Guest Posted October 10, 2013 Report Share Posted October 10, 2013 tuna u konzervi je generalno losa plus je preskupa btw eva tunjevina(plava konzerva) jebe mame.. mada 105g konzerva je oko 180din :D prvi pasus: tunjevina u konzervi je sranje drugi pasus: tunjevina u konzervi je super ?@astora: ja nisam ni na kakvom low carb režimu sada, a i kad jesam, trudim se da pojedem uh posle treninga svakako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted October 10, 2013 Report Share Posted October 10, 2013 dobar ukus, nema mnogo cimanja oko spremanja itd ali ima teskih metala i ostalih kurceva, skupa je ko djavo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted October 10, 2013 Report Share Posted October 10, 2013 tuna u konzervi je generalno losa plus je preskupa btw eva tunjevina(plava konzerva) jebe mame.. mada 105g konzerva je oko 180din :D Eva i premia tunjevina su maltene, ako ne i potpuno iste. Samo je premia tunjevina jeftinija oko 50 dinara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 10, 2013 Report Share Posted October 10, 2013 Премиа ради само паковање :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 10, 2013 Report Share Posted October 10, 2013 ma jok, na tajlandu se pakuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 10, 2013 Report Share Posted October 10, 2013 (edited) prvi pasus: tunjevina u konzervi je sranje drugi pasus: tunjevina u konzervi je super ? @astora: ja nisam ni na kakvom low carb režimu sada, a i kad jesam, trudim se da pojedem uh posle treninga svakako Pa zato sto imas 50 kg sa krevetom, moze ti se.. Ja ne smem nista od UH uvece. Edited October 10, 2013 by Astora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 10, 2013 Report Share Posted October 10, 2013 ma jok, na tajlandu se pakuje Ало бежанија без курчења !!:)) Премиа не производи ништа :) Она само пакује :) Имаш премију јогурт маргарин кекс чоколаду уље.... То је фирма у склопу максија коју је мишковић отворио како би уз делимични монопол који поседује зарадио још више :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted October 10, 2013 Report Share Posted October 10, 2013 Skoro sam probao onu Rio Mare tunjevinu, stvarno je vrhunskog ukusa nema šta, ne može da se poredi sa ovim "domaćim", ali cena je preterana... Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 10, 2013 Report Share Posted October 10, 2013 objasni mi šta je premia, kali, molim te ta tuna o kojoj pričam(o) se stvarno pakuje na tajlandu, tamo zalepe i premijinu etiketu i sve. istu tunjevinu imaš u dis-u, samo ne piše premia nego dobro :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 10, 2013 Report Share Posted October 10, 2013 Добро сад ми је јасно да си педер !!:) Ти си мене дакле разумео шта сам хтео да кажем !:) Можда сам ја глуп што нисам разумео шта си ти хтео да кажеш али то не мења чињеницу да си педер !!:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted October 10, 2013 Report Share Posted October 10, 2013 Pre premije je ta tunjevina bila mistral. Kad je premia preuzela brendiranje ili sta god i stajalo je na pakovanju neko vreme da je mistral tunjevina. U svakom slucaju, mnogi ljudi se lepe za tu eva tunjevinu zbog lepše ambalaže, a istog je kvaliteta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 10, 2013 Report Share Posted October 10, 2013 Добро сад ми је јасно да си педер !!:) Ти си мене дакле разумео шта сам хтео да кажем !:) Можда сам ја глуп што нисам разумео шта си ти хтео да кажеш али то не мења чињеницу да си педер !!:) alo, dečko, nismo mi ovce čuvali! zapravo nisam sitničario nego sam hteo da istaknem da je ta tuna kul po pitanju pakovanja - pakuju je tamo gde je i ulove i obrade. da je premia pakuje u srbiji, to bi značilo da su je izvukli iz save il da stiže u nekim hladnjačama pa da je ovde pakuju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 10, 2013 Report Share Posted October 10, 2013 обратите пажњу да узимате туну у комаду а не комадићима koja tuna u komadu postoji sem rio mare-a? eva je, koliko sam ja video, samo veliki komadi a ne ceo komad jedne tune. ne volim nikako te u komadićima jer imam trip da jedem 42 različite tune i ne dopada mi se to. a rio mare mi je odličan, al su im konzerve manje, a skuplje. :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 Имају комади и комадићи :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 nego, vreme je da se podsetimo ovog sjajnog članka: Everything You Know About Fitness Is a Lie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 Kreatin sam po sebi ne bi trebao da ima ikakve veze sa apetitom...vise je to trip sto ti on poveca izdrzljivost i oporavak, pa mozes vise da treniras, samim tim vise se trosis, samim tim mozes vise pojesti :) Mozes ti intezivnije da treniras i bez kreatina, ali tu je uvek onaj trip "e, dao sam pare za ovo, sad cu redovnije da treniram i kidam se" Inace, probao sam par vrsta kreatina, ovaj mi je ubedljivo najbolje radio http://www.xsport.rs/shop/index.php?page=14&pid=146 Ne zadrzava vodu uopste, sto je meni bilo jako bitno, sad zavisi ko kakav izgled voli. I preporuka za ovaj preparat http://www.xsport.rs/shop/index.php?page=14&pid=819 Pola h pre treninga, odradis jak trening od sat vremena, sednes da iskuliras i imas osecaj da bi najopustenije mogao da odradis jos jedan takav, zajebana stvar :) Drugar je pio i Shotgun i Horse power, veli da je Horse power jos bolji, ali njega nisam probao. Druze,linkovao si dva NO reaktora : D Kazes,ovaj prvi "kreatin" te je najbolje radio,a u njemu citrulin malat,beta alanin,arginin,HAHAHAHAHHAHA 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 teretana topik always good laugh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 nemojte ga odmah po glavi, kapiram da se spetljao sa tabovima i pobrkao linkove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogi_ Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 (edited) Nisam se spetljao sa tabovima, koliko ja znam UN storm spada u tu kategoriju "kreatina novije generacije" koji u sebi sadrze vise vrsta kreatina plus primese odredjenih azot reaktora, ali generalno spada u kreatine, tako je na sajtu X-sporta, na kraju krajeva jebes X-sport, ovi ljudi isto vele da je kreatin http://www.bodybuilding.com/store/univ/storm.html Ali dobro, mozda Dende zna bolje ;) Edit Lepo pise main ingredient - creatine monohydrate To sto nije cist monohidrat ne znaci da nije kreatin lol...kreatin u tom monohidrat obliku postoji 30 godina, normalno da je i suplementacija uznapredovala za to vreme... Edited October 11, 2013 by Napaljenik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 (edited) Ono sto si ti uradio je sledece - popio si kreatin i no reaktor.Kreni da citas sastave C4,Swollen,Hemorage,Shotgun,Nitrox therapy,Hot blood,bilo kog no reaktora i videces uglavnom iste sastojke koje sadrze dva no reaktora koja si ti naveo. Tehnicko je pitanje da li no koji sadrzi kreatin,beta alanin,citrulin malant,arginin itd moze da se klasifikuje kao kreatin ili ne,to je pitanje analogno onom da li je jafa kolac ili keks.Neko moze da napravi odredjenu smesu sastojaka i da je marketuje kao kreatin ili kao no ili kao nesto trece.Deluje isto. "Kreatini novije generacije" rade isto kao kreatini starijih generacija jer svi rade na istom principu,zato je kreatin monohidrat isto sto i krealkalin isto sto i nesto trece.Imas na google science gomile i gomile studija vezane za kreatin pa kreni lagano da citas,ako te zanima.Inace,koliko ja znam,90% kreatina na nasem trzistu se proizvodi u jednoj istoj fabrici u nemackoj tako da je po meni najbolji kreatin - najjeftiniji. Ali dobro,mora i Xsport da zaradjuje i ostali proizvodjaci suplemenata,a njima je u principu svejedno sta ti pijes ako imas osecaj da te radi,najbitnije je da dodjes i uzmes ponovo to isto,a sto skuplje to bolje.Oni zive za neupucene ljude,veruj mi,ja treniram u Xsport teretani i kada ih pitas npr. koji protein je najbolji,uvek krecu od Iso sensationa pa na dole.Ovce su za sisanje. Edited October 11, 2013 by Dende Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogi_ Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 Stani bre, nema potrebe da sirimo pricu, ja sam dosao i rekao da je ovo najbolji kreatin koji sam probao, ti si rekao dosao i rekao "hahaha, ovo nije kreatin nego NO", ja sam onda lepo rekao da to sto nije klasican monohidrat ne znaci da nije kreatin, linkovao sam ti ovaj sajt koji je prilicno relevantan za te stvari i ako za nesto pise da mu je glavni sastojak kreatin monohidrat, pa u sta onda spada nego u kreatine? Na kraju krajeva nije ni bitno, ne patim se ja mnogo sa tim, svu suplementaciju koju sam uzimao, uzimao sam na preporuku ljudi u koje imam poverenja, ali ako svaki sajt posvedjen bodi bildingu i ako sam proizvodjac Ultimate Nutrition, svrstavaju ovo u kreatine novije generacije, na osnovu cega ti toliko samouvereno tvrdis da je ovo NO? Sta su sad, svi oni ludi i glupi a ti jedini pametan? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 Fitizens, bitte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 Stani bre, nema potrebe da sirimo pricu, ja sam dosao i rekao da je ovo najbolji kreatin koji sam probao, ti si rekao dosao i rekao "hahaha, ovo nije kreatin nego NO", ja sam onda lepo rekao da to sto nije klasican monohidrat ne znaci da nije kreatin, linkovao sam ti ovaj sajt koji je prilicno relevantan za te stvari i ako za nesto pise da mu je glavni sastojak kreatin monohidrat, pa u sta onda spada nego u kreatine? Na kraju krajeva nije ni bitno, ne patim se ja mnogo sa tim, svu suplementaciju koju sam uzimao, uzimao sam na preporuku ljudi u koje imam poverenja, ali ako svaki sajt posvedjen bodi bildingu i ako sam proizvodjac Ultimate Nutrition, svrstavaju ovo u kreatine novije generacije, na osnovu cega ti toliko samouvereno tvrdis da je ovo NO? Sta su sad, svi oni ludi i glupi a ti jedini pametan? logika 7mi osnovne :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 Stani bre, nema potrebe da sirimo pricu, ja sam dosao i rekao da je ovo najbolji kreatin koji sam probao, ti si rekao dosao i rekao "hahaha, ovo nije kreatin nego NO", ja sam onda lepo rekao da to sto nije klasican monohidrat ne znaci da nije kreatin, linkovao sam ti ovaj sajt koji je prilicno relevantan za te stvari i ako za nesto pise da mu je glavni sastojak kreatin monohidrat, pa u sta onda spada nego u kreatine? Na kraju krajeva nije ni bitno, ne patim se ja mnogo sa tim, svu suplementaciju koju sam uzimao, uzimao sam na preporuku ljudi u koje imam poverenja, ali ako svaki sajt posvedjen bodi bildingu i ako sam proizvodjac Ultimate Nutrition, svrstavaju ovo u kreatine novije generacije, na osnovu cega ti toliko samouvereno tvrdis da je ovo NO? Sta su sad, svi oni ludi i glupi a ti jedini pametan? Na osnovu sastava, sta ti nije jasno,,,? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 (edited) ^^^Roid ragers! Edited October 11, 2013 by BojaNBG Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts