Jump to content

Teretana topik!

nikita_

Recommended Posts

Ako neces da ubacujes celo jaje,mozes uzeti belance u prahu,otprilike 5-6g ide na 70-80g ovsenih (to je maksimum na koji moze da se rastegne).Tih 6g racunas kao belance iz dva jaja A klase.Ako se osecas bahato,mozes staviti i malo mleka da zamirise.

Prasak za pecivo samo Baki pleb stavlja [:)]

Palacinke najbolje idu uz ovo:

https://www.proteini.si/rs/bez-kalorija/walden-farms-peanut-spreads-1-casa-340g/

Sta ste uzimali od waldena i ako moze kratak opis sta je dobro lose itd? Ja narucio od lika iz subotice sa kp.com chocolate dip i chocolate syrup da probam. Tek za 15 20 dana mi rece da ce stici.. 

btw nije jeftino uopste... 340g 800din

Lucky, jeste hemija. Vestacki/prirodni zasladjivaci bez kalorija.. i bezbedni su za svakodnevnu upotrebu.

Edited by primo

e ljudi, treba mi kratak odgovor, ne bih hteo da zapocinjem ovde diskusije (mada i ne verujem da bi se to desilo), da li je protein u prahu koji koristite isti kao i onaj u hrani? da li ima ikakvo stetno dejstvo, izaziva nesto, bilo sta sto ga razlikuje od jednostavnog unosenja putem 5 kila belog mesa dnevno lupam

ako je isto, hteo bih da zapusim usi drugarici sa medicine koja je 'ucila o tome ove godine i zna sve o tome i to je isto djubre kao i sve ostalo'

Edited by Vlada_

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

Nije. Nema (sem ako se ne pretera, mada slično ćeš da prođeš i ako jedeš 5kg pilećeg belog).

Najbolji odgovor bi bio da je "prah protein" dobar kao dodatak u ishrani za svakog sportistu ili fizički aktivnu osobu. Zamena za obrok nije, a nije baš ni "đubre" što bi rekla tvoja, ako je bar 5+/10 gib pix, drugarica.

Um caruje, Dundo Maroje!