BakiZ Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Ja sam uzimao od lika iz Subotice i sve je imalo exp date. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Ima,kako nema,cak u zadnje vreme vecina stvari ima deklaracije i zastitne hologramske nalepnice Pansporta.A mnogo jeftinije nego u Pansportu : ) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 I jel neko narucivao/pitao tog lika koja je fora sa 2.6 kg? Posto sam na pola kantice pa kontam da uzmem dok to ima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Na kraju nisam uzeo, ne bih da sprcam 4000 na sranje neko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Мудар потез.не тролујем :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 Ne kontam kako sranje o.O al dobro provericu ja. Anyway na ovo naidjem u novinama (24 casa valjda) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234922974&page=1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 Stvaranje prevelikog broja proteina u telu koji smanjuju testosteron Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 (edited) Stigla mi 2 elite wheya upravo od Dende-ovog lika i ni jedan nema exp date. Oba su sa deklaracijom na srpskom(X-Group Beograd uvoznik). https://www.dropbox.com/s/1z0aa0jyij888dv/2014-03-01%2012.00.44.jpg https://www.dropbox.com/s/1d3pl0ddxj2ie3j/2014-03-01%2012.05.13.jpg Dal moze na osnovu bar code-a da se zakljuci kad je napravljeno? Barem okvirno.. Ukus je inace bolesno dobar. edit: Nasao... Jedva se vidi sa strane :D Sve je ok Edited March 1, 2014 by primo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 idem na krosfit u spartanac vec 2 meseca.... jebote koje nindza nabijanje kondicije sad, imam osecam da mogu da trcim infinite. 1 1 Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 @primo Koji si ukus uzeo? Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 Cokolada. Samo to ima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 Samo to i treba da uzmes jebes ostale :) neam pojma al mene ne brine taj rok na proteinu, moze se to opusteno uzimati i dosta posle isteka roka. Mada kod ovog iz subotice ima exp date Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted March 1, 2014 Popular Post Report Share Posted March 1, 2014 idem na krosfit u spartanac vec 2 meseca.... jebote koje nindza nabijanje kondicije sad, imam osecam da mogu da trcim infinite.:D 5 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 2, 2014 Author Report Share Posted March 2, 2014 Cuvajte ramena drugari. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=wZ7Pj2EIKuw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 Trudnice... :/ Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 Cuvajte ramena drugari. šta si (u)radio? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 2, 2014 Author Report Share Posted March 2, 2014 (edited) Pa u sustini zapostavio sam zadnje rame i vezbe za rotator cuff ili kako god se zove ta grupa misica na srpskom. Znatno mi je bolje nego pocetkom januara/decembra, al sam i znatno oslabio i na vagi i u snazi, a samim tim nemam motivacije. Trenutno me napumpanost u tricepsu posle treninga drzi u zivotu :D. Ovo npr nisam mogao da radim od bolova, sad mi je opusteno. eo jedna gde sam bio u dobroj formi negde sa pocekta septembra, al sam pocetkom novembra bio jos bolji. Oko 75kg Sad imam 70 Edited March 2, 2014 by nikita_ Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 aha, to si već pričao, mislio sam da si se opet sjebao :/ ja redovno radim vežbe za RC (ne znam ni ja kako se zove na srpskom) a od skora sam ubacio i letenje za zadnji deltoid jer sam provalio da sve više dobijam "majmunsko držanje" (ramena i ruke povijeni ka napred, spušten vrat i izbačena brada) a to je delom zbog neravnoteže između prednjeg i zadnjeg deltoida. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 2, 2014 Author Report Share Posted March 2, 2014 Ubacio sam face pulls pre svakog treninga kao zagrevanje. A radim ih i bez icega par puta na dan dok sedim za PCom. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 Takodje radim ovo na kraju treninga kao istezanje vise, nekoliko puta nedeljno. Ne znam dal je od ove vezbe ili od military pressa, ali izlecio sam desno rame nekako koje me je boluckalo po malo na benchu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 ja sam jedva odgledao pola ovog videa sa crossfitom, neprijatno mnogo :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 (edited) arnold bikini contest http://www.youtube.com/watch?v=aghs2r_UKqc#t=89 Edited March 4, 2014 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 Onaj lik sto prodaje onaj dymatize od 2.6kg mi rekao da je to neka posebna serija navodno, kao 2.6kg pakovanje i to je to. Naravno nigde na netu nema nista o tome, gonna pass i guess 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts