moyo Posted January 1, 2012 Report Share Posted January 1, 2012 Imam kantinu u kojoj je hrana odvratna. Ali ja se i pored toga trudim da jedem dosta. Ali u njoj je npr vecera od 5-7 i posle toga se zatvara. A ako mi se jede nesto posle toga tu je samo McDonalds i eventualno subway a tu bez 10$ po obroku ne vredi ici. A to mi je mnogo skuplja varijata a i dzank fud mi nece pomoci da dizem jace u teretani. Hvala na savetim al ja bi ipak da mi neko ko se iole razume preporuci nesto. Inace nemora 10kg , dosta je i 7 a iz iskustava gomile ljudi znam da je uz suplemente to moguce za 4 meseca. Naravno ne traba mi 7-10kg apsolutnih misica, nesto moze i u masnoci da bude Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted January 1, 2012 Report Share Posted January 1, 2012 Ti onda nakupuj tonu gainer-a, zderi u meku king size obroke i druzi se sa tom gomilom ljudi i uspeh zagarantovan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 1, 2012 Report Share Posted January 1, 2012 E ovako posto sam ja izgleda jedini covek na planeti koji kad preskoci obrok (ili spava lose jednu noc) izgubi 3kg treba mi pomoc. Kad sam bio kuci jedva sam cekao da dodjem ovde na koledz , da krenem teretanu i da se na leto vratim sa 10kg vise. Al kurac ne lepi se nista. Ojacao sam dosta ali masa stagnira a moguce da sam i izgubio kilu dve. Kada sam se razboleo i malo slabije jeo izgubio sam za 5 dana skoro 10 kila rofl. Nije mi jasno kako je to moguce i mnogo se nerviram zbog toga. Ok kapiram ja da pored teretane imam i basket trening od 2-2.5 sata gde trcim, skacem i sve, ali necu da budem jedini nesretnik koji se vratio iz amerike bez 10 kila (mislim na kosarkase) a meni je to jako bitno jer mi za ovu visinu fali 10-20kg. E sad ostalo mi je jos nekih 4 meseca aktivnog treniranja sto ukljucuje teretanu 3 puta nedeljno. Cenim da je to sasvim solidno vreme da se nabaci neka masa. E od vas trazim da mi prepurucite neke suplemente. Sam protein ili sam kreatin u mom slucaju ne piju vodu. Ranije sam to koristio (dodose ne vise od 2 meseca) i uspem da nabacim 3-4kg od kojih posle zadrzim jedva 1-2kg. Znaci treba mi neki kombo preparata kao naprimer OVO. Nemam pojma sta je sve tu, to sam dao kao primer random preparata sto su oni upakovali u kombo :D Jel moze neko da mi preporuci sa tog sajta nesto tipa (lupam) protein+creatin+glutamin? Ili stagod, samo da ostvarim cilj. Da prvi put u zivutu javno izjavim da nisam mrsav :D Budzet mi je nekih ~100$ Ti imas dva treninga dnevno zar ne ?:) tesko da ces moci da se nagruvas bez da se rokas teskom hemijom :)Ili da se pretvoris u coveka koji jedino sto radi u zivotu jeste trenira jede i spava :) samo opet ne znam kako ces napraviti kaloricni suficit kako bi uspeo da se ugojis :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 Te kombinacije preparata preskoci. Sami suplementi ti nece dati zeljeni rezultat budi siguran, znaci ishrana kako znas i umes. Od suplemenata uzmi whey i kreatin, glutamin bi eventualno mogao da pomogne kod tih predugih kosarkaskih treninga, apsolutno ti nista drugo ne treba. Kao sto rece Kali, jedes i treniras i to je to. : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 Uzmi gainer a ne obican whey protein ako hocesh da se ugojish Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 sta ces sad dzoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Sjebo me na tri cetri : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 (edited) na jedan. covek je rekao da hoce na brzinu da se ugoji, da mu ne smeta i malo sala, tako da je bolje da uzme gainer od cistog whey-a, ne znam shta tu nije jasno. Edited January 4, 2012 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Pa ja sam mislio da neko cita sta se pisalo na prethodnih 50 strana... U gaineru i to malo proteina sto imas (a uvek je jako malo) je sumnjivog porekla, dal je whey il je neki kolagen il je neki treci kurac. Kupi jebenu dextrozu pa dodaj kolko hoces, pravi sam svoj gainer al bar znas sta stavljas unutra i ne platis obican secer boga oca para... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 da sam ja na tvom mestu macori ja bih naplacivao to znanje sto delis za dzabe Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 ono shto sam ja pio pre nekih 6-7 godina, a mislim da je bio u pitanju http://www.gnc.com/product/index.jsp?productId=2134057 je bilo odlicno u smislu da je posluzilo svojoj svrsi, tj za 2-3 meseca sam nabacio nekih 6-7kg, mada sam i jeo kao nezdrav sada ne pijem nikakve suplemente, ali onima koji imaju problema sa kilazom bi bez razmishljanja preporucio ovaj gainer, ja sam bio i vishe nego zadovoljan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 4, 2012 Author Report Share Posted January 4, 2012 (edited) ono shto sam ja pio pre nekih 6-7 godina, a mislim da je bio u pitanju http://www.gnc.com/product/index.jsp?productId=2134057 je bilo odlicno u smislu da je posluzilo svojoj svrsi, tj za 2-3 meseca sam nabacio nekih 6-7kg, mada sam i jeo kao nezdrav sada ne pijem nikakve suplemente, ali onima koji imaju problema sa kilazom bi bez razmishljanja preporucio ovaj gainer, ja sam bio i vishe nego zadovoljan Ajde sad ozbiljno. Sta je bolje, da jedes kao nezdrav i da unosis kvalitetan protein ili da jedes kao nezdrav i da unosis jos ugljenih hidrata? Edited January 4, 2012 by nikita_ Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 jbg meni je kao sto rekoh jedina opcija za pojacanu ishranu Mcdonalds tako da cu radije da uzmem neki protein Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 pa i da uzimas steroide a ne jedes kako treba dzaba ti sve :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Onda bar uzmi neki blend, omega 3 kapsule i neki cvrsti ugljeni hidrat i napravi meal replacement... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Kul, kod mene je 32,5 bucica i tolko radim, 8-12 ponavljanja. Pitam zato sto je moj benc vecita enigma, ja verovao ili ne guram benc jedva 80 - 85 kg 8-10 ponavljanja, dok sve ostale vezbe za grudi radim sa istim tezinama sa kojima rade ljudi koji guraju benc 100+ kg. Bas me to jako nervira i jedini zakljucak do kog sam dosao uz pomoc druga koji je trener je to da imam dosta velike poluge, odnosno ruke su mi duze nego sto treba i to mi stvori to dodatno opterecenje, dok bucice koji su slobodan teg mozes da postavis tako da to nema toliki uticaj i imas veci radijus pokreta. Mrtvo sam na 150 kg, dok cucanj ne idem iznad 110kg. Pabrate kako?! Vidi kolki si covek. Pogledaj kolku ruku imas... Ja koji imam 80kg dizem 80kg na benchu sad ko iz pichke, a nekako jedva izbacim i 100kg (jednom), nit pijem te hemijem, niti sam nesto posebno razvijen u rukama. (mada mozda zato sto treniram snagu nonstop). hehehee longli picka ne moze benc Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 genektika! :) al' izistinski ovoga puta! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 9, 2012 Author Report Share Posted January 9, 2012 Pabrate kako?! Vidi kolki si covek. Pogledaj kolku ruku imas... Ja koji imam 80kg dizem 80kg na benchu sad ko iz pichke, a nekako jedva izbacim i 100kg (jednom), nit pijem te hemijem, niti sam nesto posebno razvijen u rukama. (mada mozda zato sto treniram snagu nonstop). hehehee longli picka ne moze benc Ja imam 74kg , Bench 100kg 5 puta :) Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 ti si vec ozbiljan, kapa dole Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Evo jedno neiskusno pitanje pocetnika :) Kolika je razlika izmedju 20 sklekova/trbusnjaka/ledjnjaka/cucnjeva/zgibova svakih sat/dva , ili intenzivnih 30/45 minuta ? interesuje me kao pocetnika koji ne zeli da nakon prvog dana pravilnog vezbanja dobije upalu misica i onda neizbezno ladjenje 3-4 dana :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Ne radi se to tako bas, tj. ne cekas 3-4 dana da prodje upala. Radis i sledece dane koliko god mozes da probijes upalu, stegnes zube i guras. Sve te boli par dana i mislim da ne postoji bolji nacin. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Evo jedno neiskusno pitanje pocetnika :) Kolika je razlika izmedju 20 sklekova/trbusnjaka/ledjnjaka/cucnjeva/zgibova svakih sat/dva , ili intenzivnih 30/45 minuta ? interesuje me kao pocetnika koji ne zeli da nakon prvog dana pravilnog vezbanja dobije upalu misica i onda neizbezno ladjenje 3-4 dana :) brate kakvo je to vezbanje na svakih sat dva :D Ja volim upalu :) uvek znam da sam pomerio granicu ako dobijem upalu :D Kad si pocetnik u svakom slucaju ces dobiti upalu :) Jedino sto mozes jeste da je smanjis tako sto se neces odmah forsirati do maksimuma ... Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Evo jedno neiskusno pitanje pocetnika :) Kolika je razlika izmedju 20 sklekova/trbusnjaka/ledjnjaka/cucnjeva/zgibova svakih sat/dva , ili intenzivnih 30/45 minuta ? Opadne nivo testosterona samo tako posle prvog treninga, tako da posle tokom dana džabe radiš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Ne radi se to tako bas, tj. ne cekas 3-4 dana da prodje upala. Radis i sledece dane koliko god mozes da probijes upalu, stegnes zube i guras. Sve te boli par dana i mislim da ne postoji bolji nacin. gori savet nisi mogao da mu das, kakvo crno probijanje upale... ako misic boli znaci da mu treba odmor... odmori 48-72h posle toga opet itd.. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 JA SA 79KG DIZEM 102.5 KG 3x 6 PONAVLJANJA USKIM HVATOM HEEEEEE Ne opterecujte se time ko sta i koliko dize, nekom sporije ide nekom brze, meni licno ide sporo razvoj a redovno radim, ali bitan je rad rad i samo rad. Kad se dodje do velikih tezina onda ce da ide mic po mic mesecima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts