samir^b Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 igre, vise su sah, nego super mario. ovo sa konopcem je 232 puta vise sah nego air strike i 5 puta vise sah nego bacanje bombe koju treba 5 puta baciti da bi sledeci put uvek pogadjao. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 ajde sto si bezobrazan i zlonameran nego si i glup ko kurac i nemoj vise da pravis altove jer mi treba vremena da vidim da si to ti, nego napisi 'darijan' ko covek, pa da ustedim prste i sebi i tebi. a sah je igra koju mogu da igraju gluhi, nijemi i kljasti i gluh, nijem i kljast strateg/takticar bez refleksa moze da jebe keve u sahu, a ne moze u wormsima jer postoji i fizicki requirement u vidu dexteritija, a ja bih voleo da taj requirement ne postoji i to je bila moja poenta, a ne da lik nije razmisljao ili sta vec. ne znam otkud ti ideja da komentarises moj post, btw. zbogom. dulio ne kvari mi dozivljaj bre. lik je bolestan i na sve to ukenja ga na kraju da njegov crv prezivi... ma da, to stoji, nije mi bilo dobro kad sam video:) nego mi je ceo koncept wormsa blizi sahu, u smislu da, ako moja keva ne zna sta je mis i ne zna sta je tastatura, i dalje treba da me dobije iako sam ja mali kvejker:) al dobro, to je neko moje emo kapiranje wormsa:) nisam ni znao da ljudi ovo rade sa guranjem crva i nindza roupom, pa sam malo zatecen. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Doolio rage fuck yeah!!!! sve sa "glup ko kurac" inkluded :)))) <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Doolios wrath!!!!!!!! http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 pa wormsi nisu odavno to sto dulio prica, jer masterovati skill sa konpcem je tezak zadatak a igra je dovoljno dugo tu da je to ipak moguce... i ako si ti na nivou da igras sa mamom partije, onda ti nista ne znaci sto tehnicki ovo moze da se izvede (iako je delom user nevidjen a ne pravilo koje se ponavlja u svakoj partiji)... a i zasto podcenjivati mame uopste anyway ciga repuje :) i to dobro!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 bilo davno na retardirani rep topiku , al smo se slozili da mu tamo nije mesto :) When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 g: slazem se sve, ja samo kazem da u mom nekom savrsenom svijetu, team17 pravi wormse koji su pure chess:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 ponovo sam naleteo na ovaj legendarni klip, jeste star a ne znam da li ga je neko kacio pa da se ponovimo :) forest grifin u talk showu prica o borbi protiv andersona silve hahah prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
branko^ Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Girls Bitchslapping Contest ololololo http://video.google.com/videoplay?docid=1643582415335056637 Kada je ptici u losoj formi drug, tada ni ona ne leti na jug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
немач појма Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Girls Bitchslapping Contest ololololo http://video.google.com/videoplay?docid=1643582415335056637 ovo se zove samaranje a i kako se ne pobise posle ovolikog samaranje nego lagano prestanuse :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole89r Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=bCI0ClhoRiU&feature=player_embedded U sred emisije upala u kadar kako bi skuvala rucak Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 na kraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 XEXEXEXEXEXEXEXEXE gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkeus Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 You're all gonna die. Then you'll be dead for way longer than you're alive; like, that's mostly what you're ever gonna be. You're just dead people that didn't die yet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 nešto malo drugačije. nisam ovo ranije gledao: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 ovo je extra, old but good ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 i ja se ne sećam da sve ovo može da se uradi sa wormsima sa ovim konopcem. Deluje mi kao neki modifikovani gameplay gde nema ograničenja za to koliko puta možeš da baciš kuku, plus mnogo vremena ima za potez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 (edited) Pa vi ko da niste igrali wormse u grupi na jednom kompu :D Moglo je da se namesta koliko vremena imas za potez i ta ogranicenja za ninja rope, za koliko ce da eksplodira mina itd... bilo je dosta tih opcija :D Edited July 11, 2011 by Invader It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 to sto je on uradio sa kanapcem se nauci za 10 minuta :) a ovo? sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 za 20! samo hoću da kažem, to što ti možeš da namestiš limit za potez na 15 minuta umesto standardnog vremena ne znači da je to ok za gamplay. kao kad u novom MK uključiš da nemaju glave, pa ne možeš da uradiš aperkat :) A evo sudije u hokeju koji se pojavljuje niotkuda: edit: ne ovaj prvi sudija, nego drugi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Najveci zabelezen skill u istoriji computer gaminga :D Aaaaaaaaaaaaaaaa vrištim već 10 minuta ko mala devojčica a ovaj drugi rope insane mi deluje ko photoshop Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 ahaha, odlican saruman:) btw, evo nesto za forumske dj-eve:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Браво за Сарумана!!! \o/ Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts