Corey Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Možda bi LaG izvršio nego krivično delo sa vama u Austriji, okrenite ga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 bio u bgu, napio se, izvadio markicu za zdravstvenu i opet se napio...sad kuliram, psihicki se pripremam za posao sutra i pratim situaciju u japanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 U redu druze. :) edit: Je l' ti tako mrzis svakoga ko ne misli kao ti ili sta je u pitanju? nije to mrznja, vise neki savet... eto, ti i tvoj drugar mislite da je bolje ziveti u Austriji u zatvoru, nego u Srbiji na slobodi, tako da sam samo dao savet, jos mozete i usput neki korisni prekrsaj da ucinite, npr. ubijete crnca i to sve, samo zato sto mi je pun kurac ljudi koji tako misle, brate idi, ne bi bio ni prvi ni poslednji Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 DESI KILLY DRUŽE ! ali na 2:03 pominje i srbiju, koja pobeda :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 i to sve, samo zato sto mi je pun kurac ljudi koji tako misle, brate idi, ne bi bio ni prvi ni poslednji Ma jok, ostacu u Srbiji da sa zavrsenim fakultetom radim u trafici. Salu na stranu, meni jednostavno nije dosta to sto mi Srbija nudi. Presudno mi je to sto cu za svoje znanje dobiti vise negde preko nego ovde, nista drugo. Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 ako draze ti je strano idi i ostani tamo When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Mikso država ne može da napreduje ako svi sa fakultetima idu u inostranstvo, dok ostali ostaju ovde. "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Da bas cete misliti o srbiji dok sa 30 plus i faksom gledate kako je lokalni ex huligan i diler sa zatvorskim dosijeom postao direktor IT sektora u jednom ministarstvu. To znacajno osnazi krepkost i rodoljubive osjecaje! LOL You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 DESI KILLY DRUŽE ! ali na 2:03 pominje i srbiju, koja pobeda :D to su mu sigurno ti poslao tekst jer slusate tu istu crnu muziku <3 in other news INSIDER VECERAS :0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 jao aj ne davite sa tim "ako vam se ne svidja idite", nikom se brate ne svidja i niko nije zadovoljan, pa ne idu svi i to je sasvim normalno i nema potrebe za tim trolovanjem. evo, ja ne bih otisao odavde osim ako nemam bas bas BAS mnogo bolju ponudu preko. iz prostog razloga sto sam nostalgicar i smorio bih se 'tamo negde', gde god to bilo. i evo, reci cu da nisam zadovoljan i reci cu da je napolju bolje (i te kako bolje za moju struku npr, vise nego za druge struke u proseku) i vi cete da mi kazete "pa idi". brate, imam svoje razloge jebo ga ja. jel vi ljudima na "jao sto bi jebo onu ribu" odgovarate sa "pa jebi"... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 jel vi ljudima na "jao sto bi jebo onu ribu" odgovarate sa "pa jebi"... da, JUST TAKE IT !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 jebiga los primer:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 upravo sam našao kod nas u adidasu: Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Kol'ko? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 2700 ima i ova http://www.schuh-you.com/bilder/produkte/gross/5610_13.jpg i još neka grozna :D Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 2700 uffff Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Poshto retko kupujem majice ne znam kako idu cene sada, al' mi se to ne chini ni malo jeftino. Kvalitet me zabrinjava takodje. Video sam par dukseva koji su mi se svideli u Adidasu. Chim sam ih probao sam se smorio, neverovatno su loshe izrade. Nikako ne vrede tih 6-7k. Konkretno, jedan od njih je onaj Firebird model, kad bih ga uporedio sa Kappinim duksem slichnog dizajna, dao bih mu 0/10! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 2700 uffff pre neko veče si za par sati žurke, garderobu i pivo dao preko 2000 dinara, ali ti je zato 2700 za maju koju ćeš nositi neko vreme "ufffff" nije da pravdam cene i jednog i drugog, nerealno je koliko je opala kupovna moć a kvalitet otišao dole, al' lupio si :D Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 majica bi mi bila veoma kul da nije, bash prva rech adidas ili da barem ima neka fora zasto je to adidas stormtrooper...tipa da ima belu uniformu sa tri pruge na rukavima i nogavicama. mada, slika je mala, mozda kad je veci crtez se i vidi neka fora It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 skupo je,ali jbg:) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 moze neko da mi objasni kako od konja da dodjem do gsp-a da izvadim onu mesecnu legitimaciju, uzeo sam potvrdu iz skole i sliku jel mi treba jos nesto mozda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 sacekaj na trgu 26cu i sa njom idi na dorcol, do kraja It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 ponesi i 250-300din, tolko valjda treba da se plati :v :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Comandante Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Pozdrav svima. I began revolution with 82 men. If I had to do it again, I do it with 10 or 15 and absolute faith. It does not matter how small you are if you have faith and plan of action. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 izađi kod prve gimnazije, skreni u prvu desno, pa prvu levo i samo pravo posle toga. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts