exile Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 BRAVO VOODOO!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Mnogo naporan dan. Odlažem posetu ortopedu već 2 godine, a koleno ne prestaje da me smara. Blah. Odigrah par partija HoNa. Sakujem jako :( Oh, well. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 poz drugari, odoh da vidim neki delic Evrope, pa se vidimo za 10ak dana. :* ae lepo se provedi , pazi sa kim ulazis u krevet da se ne zarazis I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Jao, ja danas ugovorio svoj prvi posao i zaradio prvih 500e! \o/ Sad cu da blejkam, a sutra, zna se, citaonica, pa prcanje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 kako se smorim kada naletim na neku osobu, iz kruga ljudi na koje nalecem svaki dan i koja je mojih godina,a koja ne veruje u teoriju evolucije i kojoj je argument "ako su ljudi evoluirali od majmuna, zasto majmuni i dalje postoje" It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Mnogo naporan dan. Odlažem posetu ortopedu već 2 godine, a koleno ne prestaje da me smara. Blah. Odigrah par partija HoNa. Sakujem jako :( Oh, well. ne brini to je vitjin acc navikli su ljudi :)))) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 kako se smorim kada naletim na neku osobu, iz kruga ljudi na koje nalecem svaki dan i koja je mojih godina,a koja ne veruje u teoriju evolucije i kojoj je argument "ako su ljudi evoluirali od majmuna, zasto majmuni i dalje postoje" još nisam upoznao osobu mojih godina koja ne veruje u evoluciju :) mada je to možda zato što se ne družim dovoljno sa ljudima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 ne brini to je vitjin acc navikli su ljudi :)))) Ovaj nije Vićin! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 još nisam upoznao osobu mojih godina koja ne veruje u evoluciju :) mada je to možda zato što se ne družim dovoljno sa ljudima pa mislim da to nema veze sa ljudima koji su forever alone :) vec sa verom u boga :) drasko se na neki nacin izjasnio po tom pitanju :) tako da i nije da ne znas nikoga :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Osim što se ljudi kod nas ne dele na one koji veruju u evoluciju i one koji veruju u kreacionizam, nego u one koji veruju u evoluciju i one koji niti su pokušali da razmišljaju na tu temu niti ih interesuje. Draško je u onom preostalom procentu statističke greške Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 voodoo ima resenje za sve :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 'De su jutarnji carevi? Poceo drugi semestar u ponedeljak, imam rano predavanja opet, smor. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 U nekoj reklami na TV-u je stjuardesa upravo rekla na nadsihronizovanom srpskom "nalazimo se trideset hiljada fita iznad <neki grad>" E moje marketing menadžerke što niste pročitale dve knjige do fakulteta. Ahahha.. sinoc sam i ja cuo i bas poceo da zakeram... Jebao ih sistem koji nije metricki....posle googlovanja...Jebao ih Imperijalni sistem :))) I sta je, bre, vise sa ovim snegom i vetrom i mrazom...:( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Mislim da je vudu pre ciljao na to sto nije rekla stopa nego fita. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Jebem li ga.... meni metri i kilometri mnogo vise znace :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Pa dobro tebi ali ona je stjuardesa, a u aviaciji se koriste stope, cvorovi itd itd nije kao da ona sad to moze da menja. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Usran dan u najavi! Zimo na kurac te nabijem jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 poklonio sam moje stare kopachke koje sam okacio o klin... bas sam se skurcao nesto... adidas predator accelerator iz '98. 13 god lol ... pri tom nisu bile stare nego su bile glanc nove jer sam ih picio samo po tekmama :) a i poklonio sam ih nekom mladjem rodjaku koji je ono bash u losem finansijskom stanju, neka ga sluze u zdravlju i veselju :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Usran dan u najavi! Zimo na kurac te nabijem Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 ko misli da ce Lesko da sprca u Evropi neka digne ruku \o Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 o/ :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 o/ go forth and pwn kako se smorim kada naletim na neku osobu, iz kruga ljudi na koje nalecem svaki dan i koja je mojih godina,a koja ne veruje u teoriju evolucije i kojoj je argument "ako su ljudi evoluirali od majmuna, zasto majmuni i dalje postoje" je l bar sisata? Pa dobro tebi ali ona je stjuardesa, a u aviaciji se koriste stope, cvorovi itd itd nije kao da ona sad to moze da menja. ako ćemo da tražimo dlaku u jajetu, te "nalazimo se tu i tu i idemo toliko i toliko" informacije obično saopštava pilot, a ne stjuardesa, i obično kaže ili samo u SI ili prvo u nautičkim pa u SI jedinicama, jer ga u nautičkim niko neće razumeti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Jako sam se ulenjio, jako! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Pocelo mi je smetati mleko i to bas onako jako, sinoc sam vecerao mleko i zitarice, i jutros ne smem izaci iz stana zbog proliva :@ There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 dosta si pio mleko, treba da predjes na nesto jace Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts