Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Pa kao najavili su na jesen. Nesto je nikola pisao da daju lokal na izdavanje, ali se ipak otvorilo i ima prilicno mase.

Mada kapiram da je to normalno jer je nova stvar u gradu pa moraju svi da "overe". Al ne znam koliko ce dobro da radi kasnije, s obzirom da nije bas blizu centra.

Mek se renovirao cim su ovi objavili da ce da se otvori, pa sad izgleda ljudskije, i ima dosta mase u meku.

Da, i propustio sam svečano otvaranje :D

Nisam još uvek bio, al ono možda ću da odem jednom i to je to.

Prolazio sam baš pre par dana tuda, i ono tačno ispred KFC-a stoji veliki bilbord "Planinski sendvič - kod Mekdonaldsa.". koji carevi, samo im je falio trollface u ćošku bilobrda i to je to :)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

niggaz gonna nigg

ne diraj mog cigu :P

@topic

ovoga puta su plakali dečaci u školi... zamalo da me potkači ispljuvani papirić što se izbacuje kroz hemijsku (al sam objasnila) i onda sam izgorela i poslala ih kod psihologa pa su tamo plakali jer su dobili ukor ...

sisice [}:)]

I wanna take you home...

Hotfile sued by Hollywood studios

Disney, Fox, Columbia, Warner Bros. and Universal have jointly sued cyberlocker Hofile.com, claiming copyright infringement "on a massive scale."

The suit is against Hotfile and Hotfile manager Anton Titov.

Hotfile, based in Panama, has quickly become one of the top "cyberlockers," following in the footsteps of Rapidshare and Megaupload.

The suit says Hotfile "encourages" users to upload and share copyrighted content, while the site and its owner profits.

Comments the MPAA (via Reuters):

Hotfile profits from this theft by charging a monthly fee to users who download content from its servers. Hotfile also operates an incentive scheme that rewards users for uploading the most popular files -- which are almost exclusively copyrighted works. Hotfile profits richly while paying nothing to the studios for their stolen content.

The site, in under 2 years, has become a top-100 site on the entire Internet.

Ako ih pritisnu kao RapidShare već vidim FileServe i FileSonic kako izbijaju na poziciju :D

"This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..."

Buđenje uz rurcs, tuširanje i rađenje nekih vežbi :))

Otišao posle do kafića da se vidim sa drugarima, sad kapiram da ću da se zabodem do pola 2 na kompu

Edited by bastard

"When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful".

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power".

Superbia in Proelio

Slažem se. Zato i imam njihov premium :] Samo je sad pitanje da li će da pogase masovno premium accounte i da ih pritisnu kao RapidShare ili ne.

A filesonic i fileserve su postali popularni polako kod warez sajtova jer (navodno) dobro plaćaju.

"This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..."

I am super serial!

jedino kod MSa interview process jos uvek zapocinje 30min-1h telefonskim razgovorom sa HR osobom koji se sastoji od "kakve su vase ambicije na poslu", "gde vidite sebe za 10 godina", "uvucite nam se malo pricom zasto ste se prijavili za posao kod nas", i slicnih pitanja

bazirano na iskustvima ETFovaca koji su intervjuisali u skorije vreme u Google, nVidia, Facebook, kao i po nekim sitnim US startupovima.

Realno zacudio bi se koliko firmi jos koristi takva pitanja :) Evo na primer ja sigurno znam da Sony i Nokia imaju istu pricu, jer sam tamo bio na razgovoru ... uz to na primer znam za Dell, HP i IBM :) Al opet kad pogledas sve su to vise-manje old school it firme ko microsoft ... kapiram da intervju sa googlom ili facebookom je druga prica i da je sve to nekako opustenije i vise se gleda sta si dokazao i pokazao ...

Google office u ceskoj ima 12 zaposlenih, i moj drugar radi kao graf. dizajner, uz to studira fotografiju. Kad je aplicirao za to mesto, preko skole, neka riba se javila i rekla mu da ima od ponedeljka do srede vremena da napravi web prezentaciju (ne sajt) na temu "duh starog grada", i da je posle prezentira na razgovoru. Totalna nebuloza, nema nikakve veze sa googlom! Brdo ljudi pravilo (bar po njemu) neverovatne prezentacije i imali su razne cool ideje, a on car, jedno popodne otisao do centra, poneo fotoaparat i slikao svakava korporatna sranja, tipa mekdonalds, adidas, brdo nekih butika i nafurane ribe po njima, stada turista etc. Da bi na kraju napravio jedan slide, na njemu napisao "Duh starog grad je odavno mrtav" i nabacio sve te slike. Na to su ga primili :)

Sad jebiga, sta je bolje ovakva jebanja gde bas mora da te usere, ili utabane recruitment procedure koje mozes da naucis i iztreniras... svakom odgovara nesto drugo :)

sex, drugs and bio food!

posle posla od deset sati, 45 minuta sam u busu sedeo pored dve ziljave klinke (92go), brucoshkinje pravnog koje su prvo ogovarale svoje kolege, pa onda obradjivale temu nastupa Natashe Bekvalac u Ami Dz (kako je oni totalno razumeju, kako je ona jadna zena itd...) da bi na kraju pricale o tuchi Pedja D Boja i grua i nekoj Kristini ili Katarini iz Parova (ono reality sranje na Hepiju), koja je isto 92go ali je kurva sa vestackim ustima, sisama, kosom i noktima. Nisam mogao da zaspim u busu (sto je cudo), zaboravio sam ipod kuci, nisam imao sta da citam.... hteo sam da se ubijem.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Realno zacudio bi se koliko firmi jos koristi takva pitanja :) Evo na primer ja sigurno znam da Sony i Nokia imaju istu pricu, jer sam tamo bio na razgovoru ... uz to na primer znam za Dell, HP i IBM :) Al opet kad pogledas sve su to vise-manje old school it firme ko microsoft ... kapiram da intervju sa googlom ili facebookom je druga prica i da je sve to nekako opustenije i vise se gleda sta si dokazao i pokazao ...

Google office u ceskoj ima 12 zaposlenih, i moj drugar radi kao graf. dizajner, uz to studira fotografiju. Kad je aplicirao za to mesto, preko skole, neka riba se javila i rekla mu da ima od ponedeljka do srede vremena da napravi web prezentaciju (ne sajt) na temu "duh starog grada", i da je posle prezentira na razgovoru. Totalna nebuloza, nema nikakve veze sa googlom! Brdo ljudi pravilo (bar po njemu) neverovatne prezentacije i imali su razne cool ideje, a on car, jedno popodne otisao do centra, poneo fotoaparat i slikao svakava korporatna sranja, tipa mekdonalds, adidas, brdo nekih butika i nafurane ribe po njima, stada turista etc. Da bi na kraju napravio jedan slide, na njemu napisao "Duh starog grad je odavno mrtav" i nabacio sve te slike. Na to su ga primili :)

Sad jebiga, sta je bolje ovakva jebanja gde bas mora da te usere, ili utabane recruitment procedure koje mozes da naucis i iztreniras... svakom odgovara nesto drugo :)

HP sigurno nema takva pitanja. Cak im je totalno kul intervju za posao (bio sam na 3 kruga)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Ako su 92, one jos nisu upisale fakultet!

Nisi valjda izmislio ovu pricu, NISI VALJDA? [:D]:tf:

Inace ja sam slusao 2 devojke koje pricaju kada su i za sta - imale najvise lajkova na fejsbuku! Zakljucile su da je to kada je jedna stavila rilejsnsip status!

ja sam razumeo da su 92go...a sto je nemoguce da upishu faks, kada imaju barem 18

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Ako su 92, one jos nisu upisale fakultet!

Nisi valjda izmislio ovu pricu, NISI VALJDA? [:D]:tf:

Inace ja sam slusao 2 devojke koje pricaju kada su i za sta - imale najvise lajkova na fejsbuku! Zakljucile su da je to kada je jedna stavila rilejsnsip status!

moguce je ako su ranije krenule u skolu sto je malo verovatno

?

Sa 18 se upisuje faks

92 godiste sad ima 18-19 godina

Gde je mozak?

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

?

Sa 18 se upisuje faks

92 godiste sad ima 18-19 godina

Gde je mozak?

92. godiste je sada cetvrta godina srednje skole osim ako nisu krenule godinu dana ranije u skolu pa su prva godina faksa

gde je mozak

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...