Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

izginuo danas na poslu, bem ti sranje

Stvarno, šta se danas dogodilo?

KBC na Zvezdari je bio PREPUN, ne sećam se da sam ikada video toliko ljudi...

ITON, pokušavam da aktiviram zvučnu na ortakovom laptopu ceo dan, i ništa ne pomaže.

Hel jea, izgubih 5 sati života.

Opet sam danas video dva mlada hulibratorija koji su se prilikom pozdravljanja poljubili u obraz, kao dve tinejdžerke :( nikako ne mogu da se naviknem na to.

I da, nisam napisao ovde da mi je u poslednjih nedelju-dve dana interesanto da gledam ove nove tablice, tražeći čuveni retard slučaj slovne oznake, mislim na kombinaciju srpskog i engleskog alfabeta(npr. NS 185 WĆ, ĐX, ŠY itd..). Za sada nisam primetio :) Da mi je samo znati koji je retard doneo takvu odluku, jao jao. Aj da ima potrebe, da Srbija ima 50 miliona stanovnika pa i da razumem, ali ovako je lik jednostavno imbecil maloumni.

jedem neku keks tortu što je baba napravila, i nije loša! :)

Uvek sam skeptičan pošto je ona vična pitama i tako to, torte joj nisu jača strana, ali ovo nije loše.

Jel to ono sa orasima? Ako jeste, onda je jedan od najboljih kolaca, posto torta nije (iako se tako zove), koje sam ikada jeo.

"This is your life and it's ending one minute at a time."

Opet sam danas video dva mlada hulibratorija koji su se prilikom pozdravljanja poljubili u obraz, kao dve tinejdžerke :( nikako ne mogu da se naviknem na to.

I da, nisam napisao ovde da mi je u poslednjih nedelju-dve dana interesanto da gledam ove nove tablice, tražeći čuveni retard slučaj slovne oznake, mislim na kombinaciju srpskog i engleskog alfabeta(npr. NS 185 WĆ, ĐX, ŠY itd..). Za sada nisam primetio :) Da mi je samo znati koji je retard doneo takvu odluku, jao jao. Aj da ima potrebe, da Srbija ima 50 miliona stanovnika pa i da razumem, ali ovako je lik jednostavno imbecil maloumni.

@prvi deo

kapiram da je to pocelo preko tva nesto ili nekih debilnih filmova posto sam i ja izgledao propustio deo kada je to postalo ok

@tablice

ima dosta wow related fora na kombinaciju slova koje sam video ali da prilicno je jadno uradjeno :D

ja sam se smorio kada je zidan zavrsio karijeru, ronaldo je mogao da bude najcar ikada, kao i ronaldinjo, al' jebi ga, koliko ih ja neizmerno i dalje voleo, jednostavno nisu mi tolike carine, kao zidan :D

sto se tice hulibratori u obraz fazon, u bloku ne mogu da pobegnem od tih likova, a ni u teretani :(

Um caruje, Dundo Maroje!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...