Debeli Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Mnogo hladno napolju :/ :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Jedva čekam vikend, da vidimo to bolje vreme! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 W T F Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Ha-Ha! Ko se sada smeje gospodine Zimo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 jaoj majko, kad navale ovi hronicni bolesnici sto im sve ide u kurac na promenu vremena bice veselo u ponedeljak Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 jaoj majko, kad navale ovi hronicni bolesnici sto im sve ide u kurac na promenu vremena bice veselo u ponedeljak cheers mate fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Taman sam se navikao na no life. :( There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Ha-Ha! Ko se sada smeje gospodine Zimo? http://www.youtube.com/watch?v=TM9zkH_Sjio#t=4m02s Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 imam utisak od kad je minus da ivan slabije postuje na ruru :):) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 haha, i meni je to palo napamet :) edit: ovo katsu-ovo. a otkad je minus ivanko je napolju i uživa u vremenu, zato je manje pored kompa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 e lepo sam se nasmejao na ove gegove :) u medjuvremenu se uchi za ispit danas majci rodjendan, bice lepa gozba :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 zapravo, poslednjih 5-6 dana sam slabo napolju jer sam se bio razboleo. od juče bi se moglo reći da sam zdrav, al mi i dalje ne prija da budem napolju duže. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 mora da je bas hladno kad si se i ti prehladio :] dule prepisi mu neku razdu prevencije radi, izgleda da ga srtizu godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 (edited) moram da vam prepričam nešto što će se lakiju sigurno dopasti. naime, zvoni mi telefon, nepoznati broj. -Dobar dan, moje ime je Nebojša, zovem vas iz agencije Strategic Markteting, da li imate minut vašeg vremena za jednu kratku anketu? (jao poznati su mi ovi, oni rade ta opasna istraživanja javnog mnjenja za Tadića i ostale - pomislih) -Da, zašto da ne. (pitaj me nešto o politici pls pls) -Da li se vaša firma bavi ugradnjom keramičkih pločica? WTF???? zbunjen sam, ali samo na milisekundu- FLASH!!!- setim se da mi je pre jedno 6 meseci prišla koleginica sa spikom "nidžo, radim neki projekat, treba mi tvoja pomoć. samo treba da stavim tvoje ime i broj telefona na ovaj spisak, može? ako te neko bude zvao za par nedelja i pitao da li se baviš keramikom ti samo reci da!" "pa ono... što da ne. A o čemu se tačno radi?" "ok hvala ti moram da palim poz"... /FLASH i odgovorim mu sa sve tonom iskusnog gazde: -Da, bavimo se i keramikom, iako nam to nije primarna delatnost. (LOL al sam ga zajebo, pomislih. al šta sad ako me bude pitao za neke detalje? jao jao najebo sam) -Da li ste već možda učestvovali u nekoj anketi ovoga tipa u poslednjih 6 meseci? -Hmm... da, učestovao sam, samo što je to bila anketa koju sam popunio na papiru, dakle ne ovako telefonom. Mislim da je to bilo u septembru prošle godine. (ju kako sereš nikola nisi normalan) -U redu, onda ste vi već anketirani i nema potrebe da to ponovo radimo i da vam oduzimam vaše vreme, hvala vam još jednom, prijatan dan. -Nema na čemu (???), prijatan dan. i tako sam ja sad totalno zbunjen, sutra ću morati da istražim kod koleginice o čemu se radi, kakva je ovo sekta jebena? :))) Edited February 3, 2011 by BLACK JESUS IS BLACK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 8 () sati je, a meni se već spava :/ "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Možda proveravaju da li je koleginica zaista anketirala ljude ili se samo folirala kako bi nabudžila cifru? Sad si je sjebao ako neko od onih koji testiraju čita RUR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Ko je jebe, nek nađe pošten posao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 fino poceo januar, a onda drugi deo katastrofa, kao i ovih par pocetnih dana u februaru. Bas sam u nekom kanalu, nemam pojma. Ali, nadam se da ce biti bolje, odnosno mora da bude. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Sad si u ovom kanalu na tri pi četine heheeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 fino poceo januar, a onda drugi deo katastrofa, kao i ovih par pocetnih dana u februaru. Bas sam u nekom kanalu, nemam pojma. Ali, nadam se da ce biti bolje, odnosno mora da bude. :) duvaj ga vudu The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 -Dobar dan, moje ime je Nebojša, zovem vas iz agencije Strategic Markteting, da li imate minut vašeg vremena za jednu kratku anketu? (jao poznati su mi ovi, oni rade ta opasna istraživanja javnog mnjenja za Tadića i ostale - pomislih) -Da, zašto da ne. (pitaj me nešto o politici pls pls) -Da li se vaša firma bavi ugradnjom keramičkih pločica? WTF???? zbunjen sam, ali samo na milisekundu- FLASH!!!- setim se da mi je pre jedno 6 meseci prišla koleginica sa spikom "nidžo, radim neki projekat, treba mi tvoja pomoć. samo treba da stavim tvoje ime i broj telefona na ovaj spisak, može? ako te neko bude zvao za par nedelja i pitao da li se baviš keramikom ti samo reci da!" "pa ono... što da ne. A o čemu se tačno radi?" "ok hvala ti moram da palim poz"... /FLASH i odgovorim mu sa sve tonom iskusnog gazde: -Da, bavimo se i keramikom, iako nam to nije primarna delatnost. (LOL al sam ga zajebo, pomislih. al šta sad ako me bude pitao za neke detalje? jao jao najebo sam) -Da li ste već možda učestvovali u nekoj anketi ovoga tipa u poslednjih 6 meseci? -Hmm... da, učestovao sam, samo što je to bila anketa koju sam popunio na papiru, dakle ne ovako telefonom. Mislim da je to bilo u septembru prošle godine. (ju kako sereš nikola nisi normalan) -U redu, onda ste vi već anketirani i nema potrebe da to ponovo radimo i da vam oduzimam vaše vreme, hvala vam još jednom, prijatan dan. -Nema na čemu (???), prijatan dan. Realno, jedino ima smisla da je kontrola Stratedžika, jer ne postoji drugo objašnjenje da ovaj lik na "već sam popunjavao" kaže "a, ok!", pošto tih ispitivačkih firmi ima koliko hoćeš a nije da međusobno razmenjuju podatke (onda bi ih bila samo jedna :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 pazi peju što je stavio koordinatni početak na ~20. decembar. neće ti upaliti to suptilno provlačenje religijske mitologije, pejo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Možda proveravaju da li je koleginica zaista anketirala ljude ili se samo folirala kako bi nabudžila cifru? Sad si je sjebao ako neko od onih koji testiraju čita RUR. Realno, jedino ima smisla da je kontrola Stratedžika, jer ne postoji drugo objašnjenje da ovaj lik na "već sam popunjavao" kaže "a, ok!", pošto tih ispitivačkih firmi ima koliko hoćeš a nije da međusobno razmenjuju podatke (onda bi ih bila samo jedna :)) Ima smisla naravno, ali ja sam iz ko zna razloga lupio "da, popunjavao sam!" nije da mi je rekla koleginica "e ako te budu pitali jesi anketiran ti reci da jesi", što je njega greška koja je mogla skupo da je košta da ja nisam ovako dovitljiv! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 apsolutno! sreća njena pa ima tebe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts