Sd D1ablo Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 hvala na razumevanju rev tough luck m8 Ja zavrsio pivo, sutra imam jebeni zadnji ispit u februarskom roku, i u ponedeljak opet po 6. put opet novo sve Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Idem sutra da kupim kola \o/ woohooo ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 gz! Videh na RTS-u onu seriju Bela Lađa, ima li šta gore od toga, ja ne znam. tuga je što je Lane Gutović pristao da glumi u toj seriji :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 jao ljudi, kakav fejl sa onim ribama. Nisu izasle sa nama, sutra bi trebalo sa njima da se organizujemo, ali veceras je bilo doooooobro skroz. Lepo sam se napio, smarao (ali vrlo fino i pristojno :DDDD) neku ribu koja ima decka, i evo sad na spavanjac... Laku noooooooooc! :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 vico , molim te kad budes ustao u 5 ujutru i procitao ovo uploaduj novu macku jer se prethodna sjebala hvala unapred i puno pozdrava dok te budu budile kokoske iz zarkova Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 :D kakav je trip kad učiš 4 sata pred ispit loš skroz šta ću kad sam som pk Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 bro jutro :) lep dan, petak, sport droga alkohol u najavi o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Idem sutra da kupim kola \o/ woohooo To te je posavetovao horoskop da je krajnje vreme da se počastiš novim automobilom ? : D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 (edited) vico , molim te kad budes ustao u 5 ujutru i procitao ovo uploaduj novu macku jer se prethodna sjebala hvala unapred i puno pozdrava dok te budu budile kokoske iz zarkova to je nesto bilo na moj racun? Najeb'o si Kili na dugom!!!!!! e da, jel se i vama desava da ne mozete dugo da spavate posle pijancenja? To sam bas zapazio kod sebe u poslednje vreme... Edited February 11, 2011 by LESkOpoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 ja takodje posle alkoholisanja kad god da legnem dizem se u osam, pa ako mogu oporavim se i oko 11 lepo legnem da spavam sat dva :) sad moram da ustanem do osam kad god pio ili ne :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Lol igrao sam dotu juce prvi put posle > 2 godine. Nisam prvo znao gde se uzima heroj, sav sam se preznojio, pa su promenili shopove, jao jao uzas Ali zato sam imao 3 kila 4 smrti i 6 assistova, dok sve nije otislo u kurac. Nessaj car heroj You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Origins of SPAM People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 to je nesto bilo na moj racun? Najeb'o si Kili na dugom!!!!!! e da, jel se i vama desava da ne mozete dugo da spavate posle pijancenja? To sam bas zapazio kod sebe u poslednje vreme... to ti je valjda normalno... ali zato, ako imam vremena, popodnevna dremka posle pijancenja je pobeda!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 pijem nestle sa mlekom(u 100 grama ima 80g secera, kad istrosim ovo ne kupujem vise u zivotu) šta je bre to? nestle sa mlekom? kao čokoladno mleko samo od nestlea? i jel moguće da ima toliko šećera? Idem sutra da kupim kola \o/ woohooo opa, koja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Ja ne mogu da prestanem da pijem Nesquik, tri solje dnevno, previse Kalcijuma se polako primecuje kada mokrim :D Ali mnogo je do jaja stvar :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 A Neskvik? Pa to znam šta je, ali ne mogu i dalje da verujem da ima 80 grama šećera u 100 grama napitka :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Aha, sada sam skontao sta je napisao, da, stvarno deluje cudno :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Malopre ustao, radim drugu smenu danas. Posle posla, mozda odem na neki stoni tenis, a sad bi trebao da se iscimam do faxa, da vidim da li sam polozio poslednji ispit o/ Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 i ja volim cokoladno mleko, ali ga sam pravim sa kakaom i secerom, to mi je najbolja varijanta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Da nema nekog da je smorio WoW da mi pozajmi acc da se igram? ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratluk1234 Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 drugari polozio sam test za voznju iz prvog puta :D me happy ostaje mi jos samo prakticni deo pa vas pitam da li se vozi samo po kraju (okolina poligona na kome se polaze) ili se ide u druge delove bg-a ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 samo oko poligona. sta si uopste radio na casovima? :D I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratluk1234 Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 cirko radzu sa instruktorom Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratluk1234 Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 sprdam se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Pa zar niste radili "varijante"? To kuda ste vozili na časovima će ti 90% biti ono što ćeš voziti i na polaganju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts