Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Smislim se na faxu da izadjem malo ranije kako bih umesto sutra danas otishao za Chachak. Krenem 29kom sa trga i na Crvenom Krstu bude neki zastoj i umesto da stignem za pola sata kuci stigao sam za 50min+ i sad ne mogu da stignem na stanicu na bus. Odo' sad da mazem pashtetu na 'leba jer nisam ni u menzu otishao zbog plana koji je failovao. fml

.

tako mi se nigde ne ide za ng, ali izgleda da mi sledi cimanje do bg-a ortak pravi zurku useljaj/ng/cast za novi posao ... i bice dobra ekipa i sve, ali mi se ne ide nigde ama uopste... dough.. samo mi se spavaaaaaa... nikako da legnem i da se naspavam u toku nocu... danju setam kao zombi, nocu blejim ne mogu da sklopim oci a mrtav umoran...

fallout_table.gif

mrzim jebene guzve, pobegoh iz bga na vreme...btw, konacno izvadih zdravstvenu knjizicu...nevolja je samo to sto cu svakih mesec dana morati da uzimam novu markicu posto mi je ugovor o radu na mesec dana...fuuu

Matori, pogledaj u diplomu, meni se cini da si lekar...koji ce ti zdravstvena :)))

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

idem veceras u Bitef, okupljanje svih Cigri da zaokruzimo godinu. Bice pica, pevanja, djuskanja... \o/

Taman da svratis posle na basketcoolface-1.png

@Dule

Pa valjda ima neki potrcko-tek-pridosli-lekar koji ce da trkne da ti zalepi markicu coolface-1.png

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

dolazimo oko 2-3, ja i 20 cigrica! :D

@peja rekao sam ja jos pre 3 dana da ne mogu. Bukvalno jedino vece kad sam zauzet. :(((

Ako ima toliko cigrica, dolazimo mi posle kod vas :D

Kole, u redu je :)

jos 2 dana, a onda cu da se potrudim da zapamtim ovu novu godinu posto bih najradije zaboravio prethodne doceke

e pejo jutjub klip ee haaa (a i napisao sam jutjub kao a ne youtube hipster alert)

o/

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...