Formica Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 haoso zivhi na havajima! zopvoz rur! voli vas formiiiiiiisha <3 :*********** lepo vreme ovo ono, josh 6 meseci haosa ovde pa nazad u pravi zhivot :D cokcok Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 i hope u die "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 13, 2010 Author Report Share Posted November 13, 2010 eto, i opet ja nista video nisam. :\ Don't worry, videlo se samo na jugu, tako da osim ako nisi bio u Vranju ili tako, nisi ni mog'o da vidiš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 (edited) eee dobro, bar neka uteha. :) edit: i da, umalo da zaboravim, jebi se formice! :( ;) Edited November 13, 2010 by LESkOpoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 dodji na gothic u under :P Роми, јеси била синоћ у том Андерврлду?! Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 bila, sto? dobro jutro, boli glava xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 Ма бежи, ја треба да радим за УДБу. Је л' била и Џ са тобом, или како се већ чита. Седеле сте сте у оној просторији првој после оне где мож да узмеш да пијеш? Био сам синоћ тамо први пут, а богами поприлично сам био допингован, па не умем лепо да објасним. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 da, i tamo smo bile neko vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 jao kako sam dobro spavao, jao jao jao kako sam dobro jeo, jao jao jao kako sam srecan, srecan srecan. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 И седеле са мном и мојим другарима. Који панк. Не би ми ни пало на памет да ме другар сад није подсетио нешто. Јесмо смарали? :) Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 rofl, samo sam cekala to da kazes... niste smarali :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 molim vas recite mi sta da kupim da smirim kasalj,ovo nije humano gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 До јаја. :))) А Џ је у фазону деловала депресивно некако, а онда лагано почела да се смеје, можда из пристојности, а можда смо је стварно орасположили. Ал цео трип ми је сад. о.О Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 (edited) ma bila je nesto smorena, jbg :P @gruja sirup od belog sleza Edited November 13, 2010 by mIRA Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 :c The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 u apoteku pa pitas tamo sirup za suvi kasalj :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 13, 2010 Author Report Share Posted November 13, 2010 Sirup od bokvice + tantum verde pastile i ne moraš da brineš. I naravno pij tečnosti dosta, čajevi, topli, ovo ono itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 bokvica je za iskasljavanje, samo ce ga terati jos vise da kaslje... sa tim sam se zajebavala od avgusta :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 Sirup od bokvice + tantum verde pastile i ne moraš da brineš. I naravno pij tečnosti dosta, čajevi, topli, ovo ono itd. модерна медицина... ;) MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 molim vas recite mi sta da kupim da smirim kasalj,ovo nije humano Apitusik(sirup) ja pijem, nije los. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 13, 2010 Author Report Share Posted November 13, 2010 @ draško - hahaha, svako vidi ono što želi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 Idem veceras u KST hae jel tamo bese idu kreki i njegove drugarice :DDDDDDDDDDDDDD? sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 Ne zna kreki da l' ce ici, sinoc je zaglavio na cugopolu :S Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 Dosao sa fudbala, i dalje je tu perfektna tehnika, malo snage i moze ponovo treca liga srbije :D There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 I ja sa fudbala.. Tehnika na visokom nivou, forma i kondicija osrednja, volja isto... Zakljucak je da sam master... ahhaha Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts