Jump to content

pričajte!

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

hm, kada smo kod hrane, mogo bi da odvalim jedan sendvic...

al necu jos dugo ovako, moracu da redukujem ishranu i krenem na trcanje!!

ajmo nutricionisti vonabi, sta preporucujete da jedem!

ako ne znas sta da jedes jedi ovas!

Pojedi bananu, i napoji se vode!

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

eurocentar je ono iza doma omladine, sa ulazima s obe njegove strane, i istina je da nema nijednu korisnu radnju, al je coffee dream jedno od mojih omiljenih mesta!

inače, isprobao sam danas zdravozdravo has, i mogu vam reći da je gotivan, i da je dobro što se neko setio da otvori fast food tog tipa, jer su do sada jedine opcije za brz has u centru bile džank i roštilj (koji je takođe džank ako ga ne čekaš 15 minuta). naravno, ima da propadne za pola godine ovaj zdravozdravo.

a sta si uzeo ?!:) kolike su porcije :DD:D

mada ovo moze kao uzina :D malo je to meni kad bolje razmislim :D

Нема  будућности без истине.

thx za tip komšo, vredi to overiti

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

jebote koliko su mi narasle dlake na stomaku, smorio sam se :(

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

gde sam video sliku onog emo fegzora sto drzi noz na venama

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Otišao na kunt u pola 3, ustao u pola 7 za vožnju, i zove me u pola 8 instruktor i kaže da se uspavao. FAIL

@ stator - brate stefke jel si ti pao sa kruške?

@ ivanko - ma ne samo da nema niti jedne korisne radnje, nego je nekako u centru grada a niko tuda ne ide niti prolazi. Tu je svojevremeno bio Megatrend deo za predavanja, koliko niko nije hteo da uzme te lokale, pa onda fitnes centar, mislim, sve ono poslovi za koje tražiš neke raspale podrume ili matore zgrade :) Malo je živnuo otkad je B92 shop tu prebačen jer ima na B92 reklamu, a prebačen je otkad se sređuje Dom Omladine, pa je pitanje da li će se posle B92 tu vratiti.

@ zdravozdravo - Bio ja tu još pre jedno 4-5 meseci, i još sam i pisao ovde o tome, ali niko ne čita moje postove :((

OK su im supice i čorbe, ok su im i sendviči (ja sam jeo neki pileći sa nekom salatom, ali sad zaboravih šta), međutim, meni su tamo najbolji oni kokteli voćni koje prave, tj. sveže ceđene kombinacije, dobre su. I bila je fora da imaš valjda posle 7 naručenih jela jedno besplatno, skupio sam mislim 3-4 do sad, valjda neće da propadnu do tih 7 :))

I baš kad sam pisao o zdravozdravo pomenuo sam još dva mesta sličnog tipa, pa ako hoćete zdravu hranu tu u kraju, onda i ovako:

- Palmotićeva, između Kosovske i Majke Jevrosime ima onaj Indijski restoran sa bašticom napolju. Prodaje se na kilo, gde je kilo 400 dinara, a uzimaš sve šta imaju u ponudi i stavljaš na jedan tanjir. A imaju pirinač, kukuruz, neke tako kombinacije, pa onda gomilu pohovanih stvari (paprike, karfiol, pečurke) pa onda još neka jela, ali nema ništa od mesa, sve je vegeterijana. Plus imaju neverovatno veliki izbor slatkiša tj. indijskih kolača nekakvijeh i tako toga. I onda natrpaš šta hoćeš, ova ti izmeri, platiš i jedeš. Jedina napomena je da je zaista specifičan ukus, pa je pitanje da li svakom godi. Inače je sve već spremljeno, tako da jeste "fast food" u tom nekom smislu, kupiš u 30 sekundi šta hoćeš i već možeš da jedeš.

- Mesto broj dva je onaj vegetarijanski restoran baš u Svetogorskoj blizu ćoška sa Vlajkovićevom, pa dole "u podrumu". Oni isto imaju sjajnu ponudu koječega, ali miksuju kuhinje, nisu tematski, pa ima i nekih meksičkih stvar, ima i falafel i svašta. Tamo je super recimo čorba od šargarepe, a imaju i dobar kus kus. Eto :)

@ hajli - hahaha, instruktor se uspavao, koja je to genijalna obrnuta varijanta, kao ono, uspava se profan i kasni na čas, a ne đak :)

@ stator - brate stefke jel si ti pao sa kruške?

@ ivanko - ma ne samo da nema niti jedne korisne radnje, nego je nekako u centru grada a niko tuda ne ide niti prolazi. Tu je svojevremeno bio Megatrend deo za predavanja, koliko niko nije hteo da uzme te lokale, pa onda fitnes centar, mislim, sve ono poslovi za koje tražiš neke raspale podrume ili matore zgrade :) Malo je živnuo otkad je B92 shop tu prebačen jer ima na B92 reklamu, a prebačen je otkad se sređuje Dom Omladine, pa je pitanje da li će se posle B92 tu vratiti.

@ zdravozdravo - Bio ja tu još pre jedno 4-5 meseci, i još sam i pisao ovde o tome, ali niko ne čita moje postove :((

OK su im supice i čorbe, ok su im i sendviči (ja sam jeo neki pileći sa nekom salatom, ali sad zaboravih šta), međutim, meni su tamo najbolji oni kokteli voćni koje prave, tj. sveže ceđene kombinacije, dobre su. I bila je fora da imaš valjda posle 7 naručenih jela jedno besplatno, skupio sam mislim 3-4 do sad, valjda neće da propadnu do tih 7 :))

I baš kad sam pisao o zdravozdravo pomenuo sam još dva mesta sličnog tipa, pa ako hoćete zdravu hranu tu u kraju, onda i ovako:

- Palmotićeva, između Kosovske i Majke Jevrosime ima onaj Indijski restoran sa bašticom napolju. Prodaje se na kilo, gde je kilo 400 dinara, a uzimaš sve šta imaju u ponudi i stavljaš na jedan tanjir. A imaju pirinač, kukuruz, neke tako kombinacije, pa onda gomilu pohovanih stvari (paprike, karfiol, pečurke) pa onda još neka jela, ali nema ništa od mesa, sve je vegeterijana. Plus imaju neverovatno veliki izbor slatkiša tj. indijskih kolača nekakvijeh i tako toga. I onda natrpaš šta hoćeš, ova ti izmeri, platiš i jedeš. Jedina napomena je da je zaista specifičan ukus, pa je pitanje da li svakom godi. Inače je sve već spremljeno, tako da jeste "fast food" u tom nekom smislu, kupiš u 30 sekundi šta hoćeš i već možeš da jedeš.

- Mesto broj dva je onaj vegetarijanski restoran baš u Svetogorskoj blizu ćoška sa Vlajkovićevom, pa dole "u podrumu". Oni isto imaju sjajnu ponudu koječega, ali miksuju kuhinje, nisu tematski, pa ima i nekih meksičkih stvar, ima i falafel i svašta. Tamo je super recimo čorba od šargarepe, a imaju i dobar kus kus. Eto :)

@ hajli - hahaha, instruktor se uspavao, koja je to genijalna obrnuta varijanta, kao ono, uspava se profan i kasni na čas, a ne đak :)

kad smo kod zdrave hrane, mene je u Portugalu oduševio lanac Vitaminas, isto fast food, salate, sendviči, paste i supe, miksuješ sam, i ima ga na svakom koraku, bukvalno kao McDonalds. I što je veoma pohvalno, kod njih je često u tržnim centrima bio popriličan red, veći nego kod drugih

i thx za ova dva druga mesta, ovaj indijski deluje zanimljivo poprilično

kad vec spominjete hranu, juce sam kupio dorucak u centru mog grada, u pekari u kojoj s vremena na vreme kupujem peciva... dosao u kanc otvorio hladan jogurt hrskao pogachice, i imam sta da vidim ...

na stolu iz kese sa drugom pogachicom (:D) ladno provirila mala bubasvaba! jebena bubasvaba u kesi sa pecivom iz pekare!!!!!!!!! da im ebem sve po spisku!

fallout_table.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...