strokan Posted February 10, 2016 Report Share Posted February 10, 2016 иди нахуи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted February 10, 2016 Report Share Posted February 10, 2016 A jebiga, pao sa 4850 na 4500 jebeni mmr. Strasno je koliko je lako da izgubis mmr jer i da igras najbolje u ceo tim, samo zbog 1 retard gubis game. Al zato je mnogo tesko da vratis mmr, od isti razlog, dzabe igras do jaja kad imas idiota u timu.volvo ty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted February 10, 2016 Report Share Posted February 10, 2016 (edited) slaba ti je logika :)nema nikakvog smisla da padanje sa 4800 na 4500 bude teze nego vracanje, kao sto ti imas retarde tako i protivnicki tim ima retarde, samo je fora sto nekvalitetan mmr sistem dovodi do toga da se desavaju uzasne serije od tipa 15 pobeda i 15 poraza. tako da jebiga, desi se, ali znas da mozes za dan da se popnes 400 isto tako kad krene dobra serija :) Edited February 10, 2016 by Vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted February 10, 2016 Report Share Posted February 10, 2016 (edited) Ali su uvek njihovi retardi manji retardi od mojih retarda ili njihovi retardi igraju suporte dok su moji retardi insta pikali 3 core pozicije. Ovo sto si rekao za da se desi da imas niz od 10 izgubljenih pa isti takav niz pobeda mi se nije desilo od kada igram dotu. Edited February 10, 2016 by Hijavata Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted February 10, 2016 Report Share Posted February 10, 2016 Nah, u pravu je on. Kol'ko dobijas retarda u svom timu tol'ko ih dobijas i protiv sebe, samo sto tvoj mozak ima tendenciju da vise pamti debile u svom timu nego u protivnickom, so-called negativity bias. A uvijek imas i ono "ovu partiju sam dobio jer sam ja dobar i odigrao sam glavnu ulogu, a onu drugu sam izgubio jer sam imao debila". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post cyBhoneR Posted February 15, 2016 Popular Post Report Share Posted February 15, 2016 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 http://giphy.com/gifs/warding-dota-2-xTiTnnF9XLDOFlUPUQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 http://giphy.com/gifs/warding-dota-2-xTiTnnF9XLDOFlUPUQhahaha, staro ali dobro :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 Do kad ce da traje ova glupost sa questovima? Ne moze covek 1 gejm da odigra a da mu ga questeri ne uniste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 tnx ice fraud 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 prosli void je to mogao recimo sa backtrackom :),desava se jednom u milion godina,imao sam situaciju pre par godina gde me naix i clinkz pune obojica sa upaljenim strafe i rage a ja svetlim kao bozicna jelka i samo odem onako pesaka :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 zasto to jebeno ne promjene na pseudo chance? neki dan sam bio offlane sa clinkzom vs solo pa, znaci bukvalno je uzeo lik prvi level blur i od 10 hitova boga mi missam je 8 puta i tako non stop... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 ahahahaha,upravo mi se desilo ovo na sta si se zalio,void mi daje chrono,sibaju me,on drowka i venge,jedini dmg mi napravio stun od venge,na 30 hp 4-5 udaraca me missuju i ja otrcim nazad a venge padne od kule,hahahahah,oplakao sam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted February 17, 2016 Report Share Posted February 17, 2016 msm da nijedna pasivna ne procuje kao blur, msm na prvom jbnom levelu, na 50% mi i nije cudno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted February 20, 2016 Report Share Posted February 20, 2016 Izasao ElementTD jedva cekam da probam Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted February 26, 2016 Report Share Posted February 26, 2016 Odlican elementtd odigrah par partija i nije tolko lagovalo, naravno ako se igra solo.Jel pratite major? Kakav je ovo shou nastao, dali otkaz 2gd-u i trenutno su top tri threada na reddit/all o tome. Ceo dota redit je pljuvacinja po perfect worldu i tako...Meni nije jasno kako se mechevi tako sporo odigravaju da poslednji u grupi ne pocinje pre 2 a zakazano za 12:30. Pokusavam uvece da ostanem da odgledam jednu partiju pre spavanja ali se to oduzi do 4 lagano...Inace 3/3 kineska tima su u lower bracketu a ako Spirit dobije jos jednu Fnatic svi evropski su za sada u upper bracketu.GOGO Team Spirit i OG. Carry igrac spirita ramzes ima 16 godina lol. Za koga vi navijate? Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted February 26, 2016 Report Share Posted February 26, 2016 Sta ima da ti ne bude jasno? Perfect world serveri... Zato se ni ne trudim uvece da gledam nesto, kada ustanem pa sta ima.Kakvi lower bracketi? Sta pricas? I EHOME i CDEC i VG su ispali i koliko sada vidim izgleda da je i Spirit ispao.Navijam za VP, ali verujem da ce EG ili Secret osvojiti a mozda i MVP istraje do kraja :) Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 26, 2016 Report Share Posted February 26, 2016 pogledao sve gejmove ova 2 dana,lower bracketi na bo1 se igraju hijavata tako da niko jos nije ispao,prva 2 tima iz svake grupe idu u high bracker,poslednja 2 u low...[A] ftw ofc :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted February 26, 2016 Report Share Posted February 26, 2016 Raspada se ceo turnir, sve stalno kasni, pucaju serveri, kasteri.TSpirit igraju baš lepo za oko, šteta za prvu rundu.Alliance na iskustvo i smirenost dobio skoro sve partije, Buldog i EGM sabili, Loda me nervira, ali su mu napravili prostora onoliko.Midone zastrašujuć protiv A u prvoj, farmovao kao životinja, bio svuda sve vreme, ali su bezveze odustali od pritiska i dopustili žnjoravom Lodi da se nasvinji sa Spectrom, posle su se pogubili. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted February 26, 2016 Report Share Posted February 26, 2016 Aha, nisam znao da je takav format, moja greska Badnick. Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 26, 2016 Report Share Posted February 26, 2016 a ovo sa dzejmsom je stvarno sramota,lik mi je pauze cinio zanimljivim ali valve je to,od njih sve mogu da ocekujem i nista ne moze da me iznenadi,jednom imbecilna kompanija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted February 26, 2016 Report Share Posted February 26, 2016 A koji je konkretni razlog otkaza? Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 26, 2016 Report Share Posted February 26, 2016 ne zna se jos,bice neko saopstenje sigurno i od strane valvea a i sa njegove strane ali je lik bio najsvetlija tacka ovog ocajno organizvanog turnira... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted February 26, 2016 Report Share Posted February 26, 2016 (edited) Ortak koji je takodje ispratio sve gejmove od pocetka i te pauze mi kaze da covek nije uradio nista strasno niti mu deluje kao da imaju neki ozbiljan razlog za to.A vidim da i reddit jako pizdi, digli kuke i motike. Edited February 26, 2016 by Hijavata Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted February 26, 2016 Report Share Posted February 26, 2016 Pa Valve treba da odluci da li zele da izgledaju max ozbiljno ili ne.Znaci odelo kravata i kulturno.Ili opustena varijanta,malo zbilje malo zajebancije.Ovako nisu ni ozbiljni,a nisu neka opustena varijanta.Generalno TI,a sad Major-i,su meh po pitanju produkcije.Toliko para u igri,a sami turniri deluju kao neki lokalni lan turniri. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts