Jump to content

Slike ljubimaca forumaša

Recommended Posts

Ево и овде, мало сам га измалтретиро јер треба да се пресвлачи, а ја га цимам за фоткање (рачунајте пресвлачење нешто као када риба има зајебан пмс:) ), ал добро, ко га јебе, не фали му ништа:)

2012-04-12185125.jpg

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

:D

Dobar je, nego je u poslednje vreme bezobrazan postao, čim ga malo pustim u dvorište da se istrči, on uzme i pravi haos, počne da 'krade' patike, čupa cveće, grize neke kablove, cepa novine (ovo mu je omiljeno!) i počne da jurca ko poludeo po dvorištu.

Ali kapiram da je to zato što mu je dosadno po ceo dan :D

:v

Pa preko leta ga šetam svaki dan, a kad je ova govnjiva kiša stvarno ne mogu. Zimi ga pustim u baštu koja je baš velika pa se on tamo zajebava po snegu.

@Biss, ima on dvorište svoje (doduše manje) iza kuće, ali jebiga, više voli kad je neko sa njim. Poneki put se tako zaigra sa loptom sam, ali baš retko. Dok kad se ja ili ćale pojavimo, jedva čeka da mu bacim lopticu pa da ga jurim i slično.

Velik je, jeste, svi se sklanjaju na drugu stranu kad ga šetam :D

Ali generalno, mislim da taj bezobrazluk potiče još kad je bio mali, nisam ga dovoljno vaspitao da sluša stalno. :D

/edit: Prošlog leta sećam se pustio sam ga u dvorište malo da se istrči, i ostavio povodac za šetnju, koji je on snimio, kulturno uzeo i iskidao skroz. Imao sam i problem sa njim da je naučio da otvara vrata od kuće, pa je skakao na vrate, i ulazio u kuću, ali kad je porastao, valjda ga je smorilo (a i tukao sam ga zbog toga) pa je prestao.

Eto to bi bilo to otprilike. :D

Edited by lawl_

Bilo mu dosadno danas, pa reko daj da napravim par fotki.

FYSr7.jpg

mAH8B.jpg

7ppAr.jpg

Sad ću 'pokušati' da ga okupam i očešljam ali teško stvarno. Ne voli vodu kad ja pokušam da ga pokvasim, al zato kad ga odvedem na Savu, bez problema uskače u vodu i usvinji se u onom blatu i mulju. '.'

Edited by lawl_