Lucky Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 I da, izvalio sam da je klasična sisica, jer laje na velike pse dok je na povodcu a čim ga pustiš ti se mota oko nogu i cvili :D Potpisujem sve ovo što je Doca rekao, ima moja drugarica maltezera. Mnogo energični psi, mogu po ceo dan da se igraju... jedini smor je pošto se ne linjaju, posle određenog vremena moraš da ih vodiš kod 'frizera' da im skrati dlaku, a frizer košta čini mi se i do 2k dinara, ako ne i više. :D Ima neku foru da svakih par dana uđe u "euforiju" i onda pravi krugove oko kuće najvećom mogućom brzinom jedno 5 minuta ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 (edited) Jel ima neko iskustva sa maltezerima da moze da mi ih prenese,ozbiljno se razmisljam da uzmem jednog... Pazi, ja imam mopsa, kao što reče Laki i generalno jedini problem jeste sa dlakama pošto se dosta linja, ali ima naravno mnogo pozitivnih osobina. Što se maltezera tiče generalno su vrlo kul kučići, ali mnogi ljudi koji ih uzmu smatraju da pošto su mali i lajavi ne treba da ih puštaju da se igraju s velikim kučićima, što je velika greška - treba ih socijalizovati što više dok su malo. Kod mene u kraju ima mesto gde se skupljaju kučkari i dešava se da se skupi i po 10-15 pasa, pre koju nedelju je bio veliki incident, došla je riba s malim maltezerom koji je izuzetno histeričan, a ovi imaju neku užasno histeričnu srednju pudlu koja ga je napala i iskopala mu oko, baš je bila hevi scena. Pritom ono labradori i rotovi stoje okolo u fazonu "wtf?!"... Tako da ne treba napraviti tu grešku i od njega napraviti samo psa za krilo, treba da se druži s drugima bez obzira što je mali i stalno uplašen. Ako tako nešto planiraš da uzmeš možeš da razmisliš i o kovrdžavom bišonu ili pudli. Suštinski gledano još manji je problem s njima jer se ne linjaju uopšte, ali s druge strane mora da se vodi više računa o njima u smislu četkanja i friziranja. No, da ne bi bio potpuni off-topic, moja zver je pre dve nedelje bila u poseti Obedskoj bari :) I jedna kad pokušava da gleda kroz malo višu terasu :) Edited May 27, 2012 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Mops je gay kuče Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 (edited) Mops je gay kuče Pa po toj logici su ti svi mali kucici gay... Osim mozda mini bul-terijera :) Edited May 27, 2012 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Бишон је прелеп и има предобру нарав :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 ja sam pre neki dan na dorcolu gledao kako mops juri nekog predivnog dobermana (skoro nisam video tako lepog dobermana),zastao sam i smejao se nekih 30ak sekundi i onda nastavio dalje :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 (edited) MILE ^^ Edited June 12, 2012 by ping-vin Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 haha, mile :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 E Zwerko daj malo vise info-a o mopsu Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0mi Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 @ping-vin Muzijak ili zenka? I sta mu/joj je sa desnom prednjom sapom? I ja imam Cane corsoa pa evo par slika, inace muzijak u decembru puni pet godina :) Quote megadeth Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 mile znaci musko Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Zenka Americkog Staford Terijera..Azra se zove ,ima 5 meseci a ovo je slikano pre oko 2 meseca....sad je mnogo veca i sira,kad napuni 7 meseci onda cu opet da slikam.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Je l' plaćaš 30k dinara onu taksu? Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Je l' plaćaš 30k dinara onu taksu? cuo sam nesto za to ,ali iskreno nisam dobio jos nista da moram placati a skoro 4 godine drzim 2 pit bulla i sada imam 1 zenku staforda..Pa i da dobijem..ne dam im dinar ..NI PARU JEBI :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 thumbs up ako joj neces kupirati usi i rep Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 thumbs up ako joj neces kupirati usi i rep thumbs ide up,nisam ljubitelj kupiranja usiju i to je za mene mucenje psa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobermann Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Bogme moji dobermani idu na kupiranje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Бишон је прелеп и има предобру нарав :) Da da, divni su Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 drugar uzeo nekog mesanca boksera i labradora, kako je ono blentavo kuce, slikacu ga sledeci put kad odem:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 haha ne mogu da zamislim na šta to liči :D a dobermani sa prirodnim ušima su toliko gotivni da nemam reči, ja im nikad ne bih sekao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Svi kučići su generalno gotivniji kad su default. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Čekaj, zar nije od skoro kupiranje zabranjeno? Čak i kod nas? Pre je to bilo "kul" posebno za izložbe itd, onda su banovali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Jebote sakaćenje za izložbe, kompleksi level asian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 to su oni što su ukrali avion i zakucali se u zgradu! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 koliko tebi ode mesečno na hranu za sve njih? :(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts