Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

"A iz nacionalne u 21. veku radimo postpetooktobarsku Srbiju, politicke i ekonomske promene, spoljnu i unutrasnju politiku..."

jedine promene su u tome KO je sada na vlasti i ko krade od naroda umesto onih pre..

@vreme

pa i nije toliko 'ladno al vetar smara

@laki

imas zanokticu na kaziprstu

edit:

zaboravih jos ovo

http://www.mozillalabs.com/seabird

Edited by WuDu

People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@laki

imas zanokticu na kaziprstu

Haha, nije moja slika u pitanju, da jeste ja bih je resizeovao, nego sam našao na netu a nisam imao "alatke" za resize.

@ Vića - ne znam ni ja o čemu se radi. A Klintonka (to kao vrsta paprike na primer) dolazi valjda 12. ali će biti i 13. tu, ako sam dobro razumeo.

Ovaj vetar danas NOSI koliko je jak. Da nisam kolima, baš bih se smorio.

@unka

Vr' brate! Kad častiš neko piće, e? :)

Kad se vidimo bro, nije frka nikakva :) Upala mi akcija nikad bolja,pricacu ti vec :)

@shoo: A jbg nisam znao da igraju rado bi gledao,no nvm sl put :D

@tema: Hijaooo bio sam na banjici II od 8 do malo pre na obuci,zapravo mi je bilo zanimljivo sedeti i slusati coveka koji prica nesto sto te zanima :D zivot polako pocinje da ima smisla :D

ONE LOVE, TJM!

www.last.fm/user/uNkindTJM

Ima dobrih mogu reci, jos je 60% studenata devojke, mada opet, smor je recimo kad udjem u ETF i vidim prepun fakultet studenata i na fizicki gde udjem i gde u celoj zgradi nas ima mozda do 100 najvise :/ (i to kad je dobra nedelja)

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...