Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

black jesus, lagano gari, nego tako sam imao trip da si nesto mega ozracio poslednjih par puta i jos to za podlogu, pogotovo sto je meni mega kul ta podloga jer masa je generalno u kurcu sa zdravljem i izgledom, gledam momke od 22-23-24 godine, veprovi debeli masni sa guzicama sirim od ramena i onda mi bude posebno drago kada neko makar iz pozeraja krene da trci pa ce se vremenom navuci na to i aktivirati fizicki... nek 1000 ljudi pocne da trci jer postoji ta nova staza, jedno 50 ce sigurno nastaviti... + sto sam ja stalno po keju trcao i sjebavao noge na betonu ili tcao po travi i onoj zemlji sa rupama i dzombama zaobilazeci mrtve kerove, tako da je mega.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

koji post?

sacu da vidim lol

edit:

a, ono za elfove, ma mrzi me da pustim filmic, tim pre sto sam gledao pre sto godina, ali sam zaboravio pa pojma nemam o cemu se radi:)

a i moji razlozi za gotivljenje elfova su prilicno nestereotipni (u smislu da nisu lol legolas anime zelda), tako da verovatno necu biti pogodjen:) mislim, iz istih razloga gotivim i orkove recimo, samo sto bi elfove caopr, a orkove ne bih [:D]

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

ja sve to sto pishe 100% ni ne gledam,ja sam za dobri stari najsocijalniji gusti od dve litre LA VITA HEMIJA!

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...