markotod91 Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Pa upisi i ti nemoj da si sisica kao brat tvoj ili glupan kao ja :) Ne bih ja izdrzao na predavanjima duze od pola sata tamo, za svojih 192cm visine, preuske su mi one klupice, prvo sto sam nazuljao bila su kolena pa sve ostalo :D Al' dobro, devojke su odlicne Videcu sa drugarom da bude nas tajni undercover "klinke sa chata" man Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 sto je zahladilo, da se dupe smrzne... kada smo vec kod hladnoce i dupeta, jel krenulo da radi klizaliste pod balonom u blokovima? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Mendži verovatno zna :D Odo napolje da blejkam sa društvom nisam dugo vreme :> "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 FIRST POSLE PADA FORUMA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 BRAVO COKO KRALJU IPSA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 preporucite neki program za batch skidanje fajlova sa rapidsharea, promenili su izgled stranice nedavno i sada flashget vise ne moze da skida rs (imam premium) :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 jdownloader Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 ili cryptoload, mada on je sranje:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 thx, ovaj JDownloader pije vodu, jedino sto vuce 160mb memorije :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 di ste Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 \o Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 \o gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 88 O/ ------ ____ \o \o \o \o "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 deste ljudi, koji divan dan za spavanje ... Vića i Ivan kapiram da su srećni, eto vam ga! Nešto sam razmišljao, kad dođe ona velika zima pa se ustaje po mraku, koliko bi pomoglo kada bi čovek stavio neku mračnu zavesu na prozor, da ne zna da je napolju mrak... jel bi ustajao teže ili lakše, nesvestan okruženja tj. trenutnog stanja napolju. Ovo se može preneti i na recimo kišu i sneg. btw, upgradeovao mi se MSN na ovu neku valjda 2011 verziju, kakva je ovo abominacija :) Moguće da nisam lepo ispitao opcije, ali za sad ne mogu da nađem kako da isključim ovaj levi "facebook" deo MSN-a. Da, da, znam, treba da pređem na neke mirande i slično, ali ne mogu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 Sinoc je tako jako krenuo da me boli stomak, sve se tripujem da nisu oni elektroliti sto su Dulio i Vudu pricali.Krenem ka stanici, dok cekam da predjem ulicu prodju kola i celog me isprskaju.Ulazim u bus i zakaci mi se, doduse stara, patika za neku zicu ili ostru ivicu i iscepa mi se mali delic.Gsp kao i po obicaju pun smrdljivih ljudi.And the day`s just started.Jedini mini highlight je to sto ipod na shuffle-u pusta 3 Mobijeve pesme za redom "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 (edited) kad sam se danas probudio... sto kaze laki divan dan za spavanje :> Edited October 5, 2010 by alpha Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 (edited) danaske u planu: hon, jelo, spavanje, filmovi, serije... hijao edit: e, da, krukice, da nisi nesto zaboravio? :))) Edited October 5, 2010 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoje Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 btw, upgradeovao mi se MSN na ovu neku valjda 2011 verziju, kakva je ovo abominacija :) Moguće da nisam lepo ispitao opcije, ali za sad ne mogu da nađem kako da isključim ovaj levi "facebook" deo MSN-a. Da, da, znam, treba da pređem na neke mirande i slično, ali ne mogu :) gore desno ikona, pored Inbox i Add friend nolife award winner 2006, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 E da, hvala, zaboravih da javnem da mi je Vića svojom aurom pomogao, čim se on pojavio meni se to dugme magično ukazalo... a onda sam met'o i apatch, da poskida one reklame, i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 klanrur.rs driver error :D :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 Istoriju 21og veka? O.o Ovo sto si ti napisao juce, danas je istorija :) Pa iz 21. veka radimo goruce teme - americke ratove, terorizam, razvoj EU... A iz nacionalne u 21. veku radimo postpetooktobarsku Srbiju, politicke i ekonomske promene, spoljnu i unutrasnju politiku... Nije 21. vek neki poseban predmet nego se proucava u okviru predmeta Svet u savremenom dobu, Evropa u savremenom dobu i Istorija Jugoslavije, ta tri predmeta obuhvataju period od 1918. do 2010. godine. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 (edited) Jeb'o vas driver error!! Neam fax danas, moram do grada da pozavrshavam neke stvari, a ne izlazi mi se kad chujem kako vetar duva! ;/ Chak mislim da cu stici i u teretanu da odem! \o/ EDIT Da li da kupim na 2gb josh 4gb rama ili da kupim ruchni sat? Kakva dilema! :D Edited October 5, 2010 by jasamnepismen . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 Ni jedno ni drugo ti ne trebaju, realno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 Da chuvam za crne dane, a? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 Realano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts