Doolio Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 znam ja sta ti oces da kazes, ali meni funkcionise i smesno mi je kad to vidim tako napisano. takodje, cak i to na sta ciljas ne mora biti tacno jer je 'znacibrate' (sire 'znaci brate ovo ono') koncept i entitet sam za sebe maltene, kovanica kojom se nesto oznacava. tako da sto se mene tice, to opusteno moze da stoji velikim slovima, isto ko sto bi ti recimo stavio 'batica' velikim slovima. meni oba funkcionisu u motivator mehanici. da je velikim slovima 'ej brate' ili 'aj se zenim', vec bi bila deseta prica. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 (edited) Ono na sta sam ja ciljao je da je sve moglo biti napisano istom velicinom jer nema sta da se naglasi ili nesto slicno nego je autor slepo jedan deo povecao, a drugi smanjio jer: je to fora, tako svi rade, ne razume konceopt toga itd. take your pick. Druga stvar na koju sam ciljao je da nije potrosio dva minuta da smisli nesto pametnije, ili mozda jeste ali je ovo najbolje sto je uspeo, a tim gore onda. Meni bi recimo smesnije bilo "Da li uzimate blabla u zdravlju i blabla; Znaci da!", a to mi je palo s vrha mozga dok sam pisao ovo. Edited November 2, 2010 by mohican OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 mislim da ti motivator kreatori rade tako tj default ti stavljaju veci font za 'naslov' i manji za ovo ispod prelos ti je motivator mohi! bolji je njegov, realno :D The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Ono na sta sam ja ciljao je da je sve moglo biti napisano istom velicinom jer nema sta da se naglasi ili nesto slicno nego je autor slepo jedan deo povecao, a drugi smanjio jer: je to fora, tako svi rade, ne razume konceopt toga itd. take your pick. Druga stvar na koju sam ciljao je da nije potrosio dva minuta da smisli nesto pametnije, ili mozda jeste ali je ovo najbolje sto je uspeo, a tim gore onda. Meni bi recimo smesnije bilo "Da li uzimate blabla u zdravlju i blabla; Znaci da!", a to mi je palo s vrha mozga dok sam pisao ovo. pa znam ja na sta si ti ciljao, zato sam i napisao ovo sto sam napisao, sad si me zbunio? upravo sam ceo post napisao oko toga na sta si ti ciljao, da bi ti sad potvrdio to sto sam ja mislio... upravo i kazem da je 'znaci brate' termin koji oznacava batice i da moze da se iskoristi za veca slova. specifican je izraz i moze oznacavati skup necega, pa onda ispod ide razrada, to je klasicni motivator sablon. zato sam i napisao da bi ti radije stavio, recimo, 'batice', velikim slovima, kako bi zaokruzio tim terminom ono na sta se odnosi tekst napisan malim slovima, ali ja kontam 'znaci brate' kao imenicu koja sumira motivator, a ne kao pocetak recenice.mislim da ti motivator kreatori rade tako tj default ti stavljaju veci font za 'naslov' i manji za ovo ispod da i zato su debilni. ali za ovaj pod jedan nisam siguran da je tako, a pod dva, smesan mi je sa sve onim ;malo brak' lol i sto bi ja sad analizirao mehaniku koji moj kad mi je smesan? pa nek je pogresio u konstrukciji i sablonici kreiranja motivatora. pod tri, i engleski motivatori su davno izgubili taj sablon i gomila njih pici sa velikim i malim slovima bez preteranog smisla, ali su i dalje uspeli i smesni. zabole me bas da glumim puristu i da gledam prvo dal je motivator po jusu, pa tek onda da gledam dal mi je smesno, to je debilno, reakcija je mahinalna i emotivna, nije analiticna. ako treba prvo da sabiram dal je smesno il nije, zajebi vic onda. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Ahaha kako je dobar :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Nije loša, iako je sa vukajlije "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 e ovo je meni recimo cist fejl i sablona motivatora i samog motivatora. ali slika je prajsles:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 hahaha, a meni je bas dobro. :D iz prostog razloga jer je potpuno realna situacija, kada ne slusas predavanje (dobro, u ovom slucaju je u pitanju obimnost) i onda profan pita kao "jel ima nesto da nije jasno, slobodno izvolite sa pitanjima". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 I onda tipa svi dugnu ruku sa pitanjem, jel moze sve ispocetka? :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 a sta, ovaj je na merdevinama pisao? Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 ^ imas table na "izvlacenje" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 i je l ovo tabla na izvlačenje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 :D The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 hahaha, ovde su zanimljivi postovi od svih slika đuture :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Vukajlija inkaming! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 a možda taj generator jednostavno zahteva da ubaci i taj crni okvir? jer realno, ovde je potpuno nepotreban, ali možda nisu mogli drugačje. Mada opet, ko je napravio ovu fotku u originalu, mogao je samo takvu da je okači. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 (edited) Naravno da je nebitan al' sta ces, nisam mogao naci original :D Samo da objasnim kako radi vukajlija, bar sto se tice ovih "postera", uploadujes sliku, imas polje "naslov" i "podnaslov" tu upises sta zelis prvi red(na "posteru") je naslov, podnaslov je drugi red i to je to...naravno doda crni okvir... to je u sustini ovo, samo uprosteno i prevedeno :D Edited November 3, 2010 by trn Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Taman kad bi uveli da korisnik sam mora u paintu da nacrta okvir i podnaslove, dotok novih slika bi se smanjio za 80% zbog preteranog mentalnog napora koji bi njihovi autori morali da ulože. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 ortak je neke napravio, tako da je premijerno ko ne voli Srbe neka ne gleda, jer je na srpskom hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 jebeni hari kvoter je pobedio, ostali su meh:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Хари Квотер MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 kvoter i "djevojko u sukobu s titom" "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts