exile Posted September 10, 2010 Author Report Share Posted September 10, 2010 Bravo za Lulu :D Secam se da sam krao CD od burazera da vidim o cemu se tu tacno radi :)) Btw, mig 29 na amigi anyone ? Ta perfektna vektorska grafika u to vreme, koliko je to samo savrsheno bilo... Secam se ono ruski komadant ti naredjuje da napadnesh neku podmornicu koja je pored nekog leda ili tako nesto.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguman11 Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 Како нико да се сети Принца? или моћно скијање Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 au, skijanje, win jebeni :D Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 zna Daki šta je valjalo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 brate skijanje jednom sam stigao do nekih planeta tamo hahahhhahahaah :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Setio sam se jos jednog hita a imao sam i momenat ;) Freespace 2 Misija kad prvi put vidis Sathanasa. I kad naknadno ukapiras da je sav trud oko tog broda uzaludan, ko je igrao znace. Endgame sekvenca sa alien flotom je nezaboravna. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 (edited) meni je ovo kao klincu bilo jaoo dupe sise :) samo ona starija verzija mnogo :):) sestri se nije svidjala hahahah :) Edited September 12, 2010 by Kal1mero Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Setio sam se jos jednog hita a imao sam i momenat ;) Freespace 2 Misija kad prvi put vidis Sathanasa. I kad naknadno ukapiras da je sav trud oko tog broda uzaludan, ko je igrao znace. Endgame sekvenca sa alien flotom je nezaboravna. Jao, ja sam igrao prvi deo toga, 99e chini mi se, jebote koliko dobra igra! I dalje imam cdove negde! Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 ja sam ovo igrao u vojsci 2008me, tipa april, jer smo imali neki matori komp sa integrisanom grafom :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 12, 2010 Author Report Share Posted September 12, 2010 Uh Freespace, imam original i kec i dvojku ja mislim, ili samo dvojku, moram da potrazim :D Uglavnom tu ima odlichnih momenata, pogotovu u dvojci kada igras one black ops misije u onoj nebuli, to mi je bilo bas upecatljivo, cekas da neprijatelj izleti , i onda se pojavi onaj ogromni Shiva brod sa onim bodljama :D Svidjalo mi se uvek sto je bila malo nelinearna, i odlichan story iza svega.. Ali onaj momenat kada shiva brod ubija Colossus-a , ako se secate, kao najveci terran brod a u stvari ovaj ga sjebe za 1 minut :D Enivej: Leisure Suit Larry Love for sail, najbolji deo ikada Secam se da sam bio mali i da sam uzivao igrajuci je, stalno se neke sise videle I shestica, mada je mozda cak i shestica bolja, mrtva trka je tu :) To je ova poslednja riba sto treba da se prcne :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 al najbolje je nacrtan u kecu, totalno je down to earth wanna be frajer, posle su mu stavljali neke diznijevske i slatkaste crte lica. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 (edited) Prva igra koju sam instalirao Baldur's Gate posle duuuuuuugooooo vremena sledila je Age of Empires, koliko sam divljao na tome to je strasno Planescape Torment Broken Sword Koliko sam se mucio da izadjem iz te prostorije... uzasa :D no sto je zanimljivo pre dve nedelje sam ponovo instalirao i pesao i baldurs gate 1 i torment :D sretna vremena :D Edited September 12, 2010 by JoeKerr Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 I dan danas mi u glavi svaki item i npc na celoj toj mapi iz BG. Secam se kad sam crtao tu mapu drugu na papiru i piso mu na poledjini gde sta da nadje :D Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Meni je mnogo lep momenat bio kad sam hteo 'savrseno' da predjem Torment, odnosno da odradim maltene sve questove i saznam sve o proslosti i na sve nacine da uspem da sjebem Transcendent One-a (to je bio neki cetvrti-peti prelazak), a pogotovo je bilo cimanje jer je to bilo 'skoro' (5-6 godina :D ), pa je komp bio malo napredniji i bagovao je i igra je pucala i save game je bagovao ako se zapamti blizu bilo kog izlaza sa mape. :D Uprkos tome sam resio skoro sve questove i uspeo da screenshotujem gomilu dobrih momenata, a da izdvojim jedan od najdelova meni. Na kraju sam odradio sve osim da otkrijem sta je stvarno sa kraljem Dead Nationsa i da ubedim Transcendent One-a da se merge-ujemo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 nisi Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 (edited) Koliko se secam moras da imas neki besan wisdom tipa 22-24 da se merdzujes sa njim. a to ne bi trebalo da ti bude pretesko jer kad se mergujes sa one tri tvoje inkarnacije i ako si odradio ono sa onim kristalom koji vuces od pocetka trebalo bi da dobijes haos mnogo lvl-a Edited September 13, 2010 by JoeKerr Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 Ma mozes ti da se mergeujes s njim na razne nacine (da mu pripretis da ces da se ubijes, da ces njega da ubijes itd), ali postoji bas nacin da ga ubedis da treba da se merge-ujete i za to ti treba Cha 24. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 Koliko je ovo bila epic igra mislim da 2 dana nisam spavao dok je nisam preshao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 13, 2010 Author Report Share Posted September 13, 2010 Hahah messiah ladno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 hah imam je na cdu, secam se da mi se uvek nesto bagovala grafika na vudu trojci, likovi bili pomalo transparentni tt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 15, 2010 Report Share Posted September 15, 2010 Leisure Suit Larry Love for sail, najbolji deo ikada hahaha :) vrh! mada je šestica nekako bila "erotičnija" jer nije toliko cartoonish. ono što će mi uvek biti u sećanju je Larry 1 gde mora da se odgovori na ona pitanja da bi se utvrdilo da si punoletan, a buraz i ja jedva znamo da kažemo Zdravo na engleskom :) i onda sedimo dok ne isprobamo sve kombinacije, pišemo šta je tačan odgovor... posle pitaj boga koliko sati ubadamo 5 pitanja za redom i učitava se prva scena igre ispred onog kafića :D i onda sve što smo uspeli da uradimo je "open door"... jebote kakva je to radost bila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 15, 2010 Author Report Share Posted September 15, 2010 Jes vala Larry kec je bio carski, tad je bio u originalnoj, velikoj velichini, ne onako mali i zdepast :D I ona grafika od cele tri boje... Vrh. Ali ipak.. Pobeda :D Cudno da niko nije spomenuo malo smrada: Znam da se nalazio na svakom mogucem prokletom PC-u, i uvek me vezu secanja za ovu igru da sam sedeo satima i pokusavao da predjem sto vise nivoa u jednom danu... Nisam daleko dogurao nikad :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 15, 2010 Report Share Posted September 15, 2010 hahaha :) vrh! mada je šestica nekako bila "erotičnija" jer nije toliko cartoonish. ono što će mi uvek biti u sećanju je Larry 1 gde mora da se odgovori na ona pitanja da bi se utvrdilo da si punoletan, a buraz i ja jedva znamo da kažemo Zdravo na engleskom :) i onda sedimo dok ne isprobamo sve kombinacije, pišemo šta je tačan odgovor... posle pitaj boga koliko sati ubadamo 5 pitanja za redom i učitava se prva scena igre ispred onog kafića :D i onda sve što smo uspeli da uradimo je "open door"... jebote kakva je to radost bila. e jes vala, al kad pogledas nema veze to sa znanjem engleskog, vec bas sa godinama, mislim, i da sam znao tada perfektno engleski, opet ne bi nista ubo:) a ni sad ne znam da li bih bio bolji jer kolko se secam u pitanju su neke americke sapunice i kretenski glumci i bilbord top liste i tome slicno:) posle su uradili rimejk keca kao klasican point and click i to me je smorilo jer mi se mnogo dizala paja kad napisem opet door, a on zapravo otvori vrata nego kad se drkam sa kursorom koji je previse intuitivan. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 15, 2010 Author Report Share Posted September 15, 2010 Gle stvarno, ne znam sta je taj rocks and diamonds, nisam ni provalio Uglavnom supaplex je tu bitan :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 15, 2010 Report Share Posted September 15, 2010 alley cat 0:10-0:16, sad znam odakle su narodnjaci 90-ih semplovali :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts