killYg0r Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 Kili, jesu li to samo kutije i diskovi, ili i dalje imaš nekoliko naloga? samo diskovi. sada sam na svom maticnom rank14 accu ^^ na kome mi je zao sto nemam jebeno vise likova i vise warrior likova zato sad lvlujem 2 lika u isto vreme jer je ne moguce igrati jednog lika samo prosto je barem meni ne zamislivo da imam jednog lika i odigram ga jednom dnevno 2h i izadjem i sad bas iskreno gubim mnogo stvari jer nemam vise cikica za multidelovanje po svetu Ma, ok, razumem da sa nekim voliš da pričaš o wowu, sa nekim ne voliš i to, ali mi je nekako...ne znam, bezveze. Ne možeš da se izgubiš, uvek znaju gde si. ova druga recenica ... jebeno se ulogujem na lvl 1 lika na tipa stormscelu da gledam duele u durotaru i mora svako da te vidi sta radis ... ili jos gore prica sa tobom kao da si usao na maina kao np Link to comment Share on other sites More sharing options...
Figl Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 Pa real id dajes onima sa kojima uvek hoces/zelis da pricas ... malo ste promasili poentu svega toga, meni je do jaja imam ljude iz vanille , iz tbca gde sam igrao , a i ne moram da se logujem na brdo servera da chatujem :) . Kada dobijes req. za real id NE MORAS da ga acceptujes , tako da ne prdite pls :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 Pa real id dajes onima sa kojima uvek hoces/zelis da pricas ... malo ste promasili poentu svega toga, meni je do jaja imam ljude iz vanille , iz tbca gde sam igrao , a i ne moram da se logujem na brdo servera da chatujem :) . Kada dobijes req. za real id NE MORAS da ga acceptujes , tako da ne prdite pls :) . A brate, ima ljudi koji uvek hoće da pričaju sa nekim, a ima i onih kojima nekad nije do priče ni sa kim. A ne mogu da likovima sa kojima igram pet godina da ne prihvatim Real ID inv. "Now, Stan, add your granmom as a friend!" sindrom. Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 Kada dobijes req. za real id NE MORAS da ga acceptujes , tako da ne prdite pls :) . A ne mogu da likovima sa kojima igram pet godina da ne prihvatim Real ID inv. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 WTB appear offline za RealID!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiSHiCa Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 Ja jednostavno kažem da ne koristim RealID i ne prihvatam ničiji invite. Ako želim s' nekim da pričam ima i previše načina za to, telefon, msn, facebook, vent itd. Ne treba mi da me smaraju i u igrici. Leela's experiencing the greatest joy a woman can feel: worshiping some low-life jerk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 http://db.mmo-champion.com/a/5262/ lol nisu normalni ko ne kapira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 Ja jednostavno kažem da ne koristim RealID i ne prihvatam ničiji invite. Ako želim s' nekim da pričam ima i previše načina za to, telefon, msn, facebook, vent itd. Ne treba mi da me smaraju i u igrici. Ma, trebalo je tako i ja od početka, nego me uhvatili mangupi na brzaka. Nisam ni razmišljao o Real ID-u i maltene sam mahinalno kliknuo na prvi, a onda uslediše i ostali. http://db.mmo-champion.com/a/5262/ lol nisu normalni ko ne kapira Hahahahahaha! OH MY GOOOD! OHHHHH!!! WHAT DOES IT MEAN!!!!????? Stvarno su kraljevi! Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 koliko je nekim ljudima jadan zivot Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 ali komaDant "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 Pa komada čovek, šta se čudiš :D Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 koliko je nekim ljudima jadan zivot Slazem se, moraju da idu pre 11 sati na spavanje, nesmeju da prelaze ulicu osim ako idu u skolu, cim dodju iz skole moraju da urade domaci sto im ja uciteljica zadala za tu i sledecu nedelju, i ako budu dobri ceo dan mama i tata im daju da upale komp na 30 min :) I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 (edited) Xzore nisu to ti ljudi :S To sto si ti napisao se primenjuje na deci do 9 godina i totalno je normalno za taj uzrast. Zamisli da ti sin sa 8 godina igra komp 5 sati dnevno do ponoci i ne radi redovno domaci. Edited September 10, 2010 by moyo "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 Pa pogledaj im opremu i reci mi da li je to oprema od nekog ko igra 5 sati dnevno ? Mrzi me da ima sad prelistavam achievmente ali ocigledno je da su deca ili matrci ili altovi. Shvatite vec jednom da wow neigraju samo ljudi od 16-26 :p I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 Slazem se, moraju da idu pre 11 sati na spavanje, nesmeju da prelaze ulicu osim ako idu u skolu, cim dodju iz skole moraju da urade domaci sto im ja uciteljica zadala za tu i sledecu nedelju, i ako budu dobri ceo dan mama i tata im daju da upale komp na 30 min :) Да ли ти покушаваш да кажеш да у томе има нешто лоше? Кретен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 Nije kreten....To je samo Xzor. Kreten je suvise blaga rec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hybris Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 (edited) Đole, svaka ti je k'o u Njegoša! Edited September 10, 2010 by Hybris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 Što bre hejtujete čoveka. Sikter more! Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 ma vrh je Xzor heheh Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 Nije kreten....To je samo Xzor. Kreten je suvise blaga rec. Đole, svaka ti je k'o u Njegoša! Što bre hejtujete čoveka. Sikter more! ОМГ, скупља се "Алал Вера"!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 ja sam xzora stavio na ignore :P Inace ako nekom treba boost do 2.3k u 3v3 a u pitanju je hpala war ili dk /pm cena sitnica Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hybris Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 ОМГ, скупља се "Алал Вера"!!! Pozdrav Prime ;-) A ti taraba, nisam ti jos uvek oprostio Raven Lord-a :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Pozdrav Prime ;-) A ti taraba, nisam ti jos uvek oprostio Raven Lord-a :-) Mwaahahahahah! Ajde da igraš alijansu na nekom levom serveru sa Primom i samnom kad počne ekspanzija, pa ću ti prepustim Raven Lorda... ionako moram da uradim taj quest sa drugim druidom :) Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Јово, играш ли негде ови' дана? :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zver Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Ali ali .. to je bio moj Raven Lord!!!1 So when you fall to the ground, And finally get back to reality, and no one else is around, So tell me how does it feel to be the enemy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts