Jump to content

Tarabash

The X
  • Posts

    1,478
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Tarabash

  1. Mwaahahahahah! Ajde da igraš alijansu na nekom levom serveru sa Primom i samnom kad počne ekspanzija, pa ću ti prepustim Raven Lorda... ionako moram da uradim taj quest sa drugim druidom :)
  2. Što bre hejtujete čoveka. Sikter more!
  3. Ako ces da koristish ventrilo/TS i da radish 25man onda shto vise to bolje Gledaj da ti upload bude barem 128k... na 64k je muka ziva terati TS/Vent.
  4. Probao davno kod MTS-a kada je bila promo akcija za 99din. Ping na trenutke OK, ali sa ogromnim lag spajkovima i cestim kickovima sa servera. Samo cesh da popizdish, veruj mi. Testirano u Zarkovu na 150m od novog repetitora sa full signalom.
  5. Lol... moja sveca dosla kuci i ispadne joj trzalica iz sisa Malo sam se razocarao sto nije bilo vishe starih stvari, nije bilo bisa, nije bio Moonshield (haha), a najvishe sam se razocarao u sebe jer sam previshe mator i crko sam posle prve shutke. voodoo_ ti si se zavlacio sve neshto sa strane kolko vidim ... pussy Masa je pevala, nije da nije, ali definitivno vecina zna uglavnom novije pesme. Mene malo bio blam jer ne znam nista sa zadnjeg albuma. No Comment na momenat kada Anders kaze "Let me hear u scream!" a iz publike se cuje "yay" kao da je neko umro, da bi par momenata kasnije ribe u sali objasnile kako se dernja profi
  6. Beshe dobro izuzev par retosa sa yumetal foruma koji su celo veche vikali "U PLAMENU!!!11one" i SLAYER LoL@ lik koji je bacio oshishani konjski rep na binu :D
  7. Ja mislim da treba konsultovati gosp. Tarot-a.
  8. AVG je krsh... uvek je bio krsh uvek ce biti jer su programeri pajseri. Ako hocesh free AV probaj AVIRA Anti virus koji je trenutno najbolji free AV za personal use.
  9. A zasto 15€? Za te pare moze da se kupi pivo!
  10. Ma Ulduar ce da bude tezak dok ga par top guildi ne ociste aka 5 dana, odmah posle toga sledi massive nerf kojim ce njegov content da se spusti u homogenu masu casual playera.
  11. To je zato shto si pajser i igrash paladina.
  12. Pa jedan od razloga je shto vecina tih warez programa smrdi. Recimo NOD32... provalili su kako da ga crackuju, pa su ovi iz Eset-a odlucili da stave autentifikaciju na update (dzabe ti Antivirus bez definicija) A braca rusi se dosete pa kupe jednu licencu, i podignu svoj server za update i naprave crack koji upucuje tvoj Nod na njihov update server. A sad se zapitaj, shta sve moze da povuce taj Nod update sa njihovog servera a da ti nemas pojma? Proslo je vreme kad su besplatna resenja bila sranje i sve je bilo u warez verzijama software-a "velikih" kompanija. Mozda sve ovo shto pishem nekome deluje mnoogo glupo, ali ja ili sam mator, ili me grize savest (lol) ili me je Linux uverio da postoji software koji radi posao kako treba za 0$. Eto... idem sad da me nema.
  13. Avira all the way. Comodo Firewall + Avira = totalno free i veoma pouzdana kombinacija.
  14. Nepismeni kinezi. Ni phishing nisu u stanju da izvedeu kako treba.
  15. Ma moze da se vrati acc i bez jednog cd key-a. Samo scan ID-a sa slikom i to je to.
  16. Krava je na godishnjem odmoru. Mozda se vrati za koji mesec
  17. Nisu svi krave... morash ih razumeti.
  18. Pinball Map i Hive... mogu dumrem posle :D
  19. Jebiga idd... josh su se oshishali... sramota. Henyvej zna li neko kad li ce karte u predprodaju... ineedz
  20. Mining... punis bulje svima sto se digla kita za JC :D
×
×
  • Create New...