Longleyy Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 Pricas o Audi A3? Ako je to, ne kontam sto hejt, Audi car veliki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 pogledaj topic za vesti, a i dobar deo ljudi kod nas Audi hejtuje zbog previše sličnog eksterijera i slično. Meni je lično i stara (moja) a3ka prelepa, a nova mi se do jaja sviđa zbog unutrašnjosti, koja je pozajmljena od A1 i po meni je do jaja Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 pa nema šta, to su "ozbiljni automobili" glupo bi bilo da imaš bilo kakav problem. meni je inače A3 tvoj super auto po pitanju dizajna i svega, al' jesu ga malo smorili sad sa istim kolima konstantno :) KAD ĆEMO NA CRTU?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 ti sa corsom? :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 well ... hajde da ipak bude honda, čisto da imam neke šanse :) korsom možemo na crtu u smislu ko će manje benzina da potroši, tu šijem koga hoćeš! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 Dzi nije nista uzeo, imao je tu Kashiku od ranije.... valjda je to istina :) jest nismo uzimali nista za sada matori je raspolozen da sedne u k kashiku a ja da uzmem nesto drugo, a sta drugo nemam pojma... nadam se ove godine da ce biti nesto .. jbg nisam pametan, uvek se raspametim kada krenem da ramzisljam i biram i stane mi pamet :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 pogledaj topic za vesti, a i dobar deo ljudi kod nas Audi hejtuje zbog previše sličnog eksterijera i slično. Meni je lično i stara (moja) a3ka prelepa, a nova mi se do jaja sviđa zbog unutrašnjosti, koja je pozajmljena od A1 i po meni je do jaja Nisam znao za Audi hejt :D. Mislim sto menjati nesto sto je dobro? Mada, meni jedna od glavnih pluseva kod Audija je upravo to sto se hejtuje, odnosno sto nema radikalnih promena u dizajnu, meni je ta linija koju ima prelepa. A i dobro im ide ja bih rekao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Ja se slažem od reči do reči, ali smo u manjini Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 (edited) Audi je odlichan auto shto se tiche motora, upravljanja, komforta, samo su u poslednje vreme malo smorili sa istim dizajnom karoserije. Sa druge strane, bash A3 se i izdvaja iz cele game jednakih sedana (teshko je napraviti razliku izmedju A6 i A8), tako je cool. A shto se tiche unutrashnjosti, zna se da je u Audiju vrhunski odradjena. Moj auto je uspeshno preziveo svoju prvu zimu, samo jednom sam se pseudo zaglavio u snegu shto je veliki uspeh :) Preshao sam ~7K i sad se taman razradio motor, tako da uzivam u potocima snage i obrtnog momenta na shirokim suvim ulicama Moskve nocu i neradnim danima Edited March 10, 2012 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 a3 je sedan? wtf :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 a3 je hechbek a ne izdvaja se nikako jer da slozis sve iz audi game sem a1 i gledas spreda neces znati koji je. Komedija bila na sajmu kad gledas stand spreda ne kontas koji je koji ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 pa to, istripovashe me opako :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Evo ti A3 sedan: Doduše taj koncept su samo predstavili prošle godine u Ženevi pa su odustali, valjda su i oni shvatili da se baš ni po čemu ne razlikuje od A4. A ni od A6... A ni od bilo kog drugog Audija. Pritom Hajli, ni novi A3 se ne razlikuje baš od tvog tako da nema potrebe da kupuješ novi, samo promeniš prednje farove da budu malo više namunjeni :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 My bad, hatch je naravno... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 if it works dont fuck with it... i to ne kazem zato sto sasvim slucajno gledam neki A6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Evo ti A3 sedan: Doduše taj koncept su samo predstavili prošle godine u Ženevi pa su odustali, valjda su i oni shvatili da se baš ni po čemu ne razlikuje od A4. A ni od A6... A ni od bilo kog drugog Audija. roflmaoooo :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 A šta se događa, sad pitam najozbiljnije, ako bi recimo Draganče vozio toliko brz auto da bi mu trebalo minus vreme da stigne do centra? Jel to kraj sveta? Jel su to Maje prorekle? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 a3 je hechbek a ne izdvaja se nikako jer da slozis sve iz audi game sem a1 i gledas spreda neces znati koji je. Komedija bila na sajmu kad gledas stand spreda ne kontas koji je koji ... kako ko, ja prepoznam svaki iz prve i od naped i od nazad. recimo mom dedi je isto bmw, mazda i skoda, vama audi, a meni je svaki lep na svoj nacin i svaki novi drugaciji i bolji od starog! btw razmisljam o nekoj a6 ici 2-3 god staroj da kupim.. Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 kako ko, ja prepoznam svaki iz prve i od naped i od nazad. recimo mom dedi je isto bmw, mazda i skoda, vama audi, a meni je svaki lep na svoj nacin i svaki novi drugaciji i bolji od starog! btw razmisljam o nekoj a6 ici 2-3 god staroj da kupim.. Isto, znam i napred i pozadi sve audije i bmw-ove, a kod audija čak unutra raspoznajem i godišta po tipu volana, muzike i sl :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 btw razmisljam o nekoj a6 ici 2-3 god staroj da kupim.. porodica maćori a? :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 kurve :Da i ne volim mala auta tipa a4, mada bih mu progledao kroz prste ako ne budem imao para za ovaj..mada mi se i passat cc svidja dosta. al ko zna, kontam da ce mi se misljenje promeniti do septembra kad planiram da realizujem to.. Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 audi predobar auto (doduse ja sam vozio neke matorije a4, nemam predstavu kako je u novijim ) prosto pliva po putu (tj po ovim nasim putevima pliva, a to nije malo!) ja sam mozda od onih sisica kojima bi bilo tesko sa audijem zbog sveopsteg hejta prema istom (ne rur hejta!) ili sto, u manjoj sredini, audi strci ko govno iz vode i vristi lerdi sam, krimos sam, retardinjo sam e sad audi karavan je vec low profile :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 A jeste, karavan i kuka! :D Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 zaboravio si dizel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 pa dizel ofc, ako moze do 2k kubika zbog registracije. :) Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts